Cam Kenarı Karikatür Dergisi Çıkarttık
-
Sanırım ES ES için çıkmış durumda. Face sayfasındaki haberlere baktımda, uzun soluklu olmazsa Tr içinde pek çıkmaz gibi...
-
hayırlı olsun.
isim enteresan, merdiven altı der gibi =)
manisa'da bulabileceğimi sanmıyorum gene de bakarım gidince.
-
hayırlı olsun hocam
-
Tebrikler. İlk olarak sınırlı bölgelerde satışı şahane bir strateji. Orada tutundurmayı iyi yaparsanız eğer, büyük üniversitelerin bulunduğu şehirlerde hatta o şehirlerde kampüs çevrelerinde yoğunlaşmanızı öneririm. İstanbul'dan uzak durup, Ankara, Sakarya, Kocaeli, Erzurum, İzmir vb. şehirlere doğru yayılmanız harika olur.
Tekrar tebrik ederim. Umarım her şey gönlünüzce olur.
-
tebrik ederim hocam düzenli penguen takipçisiyim sizin dergiyide alabilrim bi kaç tane örnek koysaydın iyiydi:)
-
ugur0 bunu yazdı
kütahyada nerde bulacaz:D
ilk sayın benden olsun müridde bi yüz yüze gelebilsek :D
-
herşey için teşekkürler müridler.umarım beğenirsiniz ve uzun soluklu bir iş olur.ben tahribattan da insanların bu iş içine girmesini istiyorum.bir kaç mesaj atan arkadaş var.onlarla ayrıntılı olarak konuşucam bu durumu.bakarsınız dergide tahribattan gelenler diye bi köşe bile olur :D
-
Sabaha karşı saat 3'te Eskişehir otogarında buldum, aldım. Meraktan aldıklarım hariç hiçbir karikatür dergisini takip etmedim. Karikatürlere Ankara'ya gelirken otobüste cam kenarında baktım, şu kutuplara giden arap harika yaa. :) . Uzun yazıları okumayı sonraya bıraktım. Karikatürler anlamlı, tarafsız olmuş. Tahribat'tan güzel konular bulacağınıza eminim.
ERERESEL tarafından 28/Oca/13 13:02 tarihinde düzenlenmiştir
2. Sayısını imzalatmaya geliriz Hocam, Esnaf Sarayı'ndaymışsınız.. -
ERERESEL bunu yazdı
Sabaha karşı saat 3'te Eskişehir otogarında buldum, aldım. Meraktan aldıklarım hariç hiçbir karikatür dergisini takip etmedim. Karikatürlere Ankara'ya gelirken otobüste cam kenarında baktım, şu kutuplara giden arap harika yaa. :) . Uzun yazıları okumayı sonraya bıraktım. Karikatürler anlamlı, tarafsız olmuş. Tahribat'tan güzel konular bulacağınıza eminim.
2. Sayısını imzalatmaya geliriz Hocam, Esnaf Sarayı'ndaymışsınız..sağolasın hocam :) beğendiğine sevindim :) gel her zaman bekleriz :) umarım benmde orada olduğum bi tarihte gelirsin :)
-
peace bunu yazdıERERESEL bunu yazdı
2. Sayısını imzalatmaya geliriz Hocam, Esnaf Sarayı'ndaymışsınız..sağolasın hocam :) beğendiğine sevindim :) gel her zaman bekleriz :) umarım benmde orada olduğum bi tarihte gelirsin :)
Hoca PDF yapip mail olarak atabilirmisin ulke disindakiler icin ? Parasini duzenli gonderelim her ay havale ile eger seversek.
Soz gondermicem baska kimseye.Posta parasi pahali cok.Mumkun mu ? Sen parayi almadan hesabina gondermezsin sayiyi olur biter.Nasil yapalim bu isi ? ya da direk ilerki 5 sayi icin odeme yapsak? ya da ne bileyim download edilemiyecek bir linkten okuyabilsek ?
cordelian tarafından 28/Oca/13 17:51 tarihinde düzenlenmiştir