Cam Kenarı Karikatür Dergisi Çıkarttık
-
mettoman bunu yazdıankarada buldukça alırım
aynen. hatta bi büfeden geçerken özellikle bakıcam merak ettim.
-
hacı konuk çizer köşesi var mı? yazısız karikatür alanı var mı bi cevap vereydin iyiydi
-
Hocam yarın işten dönüşte gazete satan biyerden derginizi bulabilecek miyim? Cevap verebilirsen yarin alayım bir tane inceleyeyim.
-
Hayırlı olsun, yayın hayatınızda başarılar dilerim.
ERERESEL tarafından 28/Oca/13 06:26 tarihinde düzenlenmiştir
Ben de bir Eskişehirli olarak memnun oldum, dergiyi almak şart oldu. Faceden takibe başladım. -
MaviGozluDev bunu yazdımettoman bunu yazdı
ankarada buldukça alırım
aynen. hatta bi büfeden geçerken özellikle bakıcam merak ettim.
Abi kızılay taraflarında bulursan banada haber ver -
ankarada bulan haber etsin merak ettim. şimdilik face sayfasını beğenmek geldi elimizden.
-
mürid bakamadım konuya kusura bakmayın.yaysat bayisinin bulunduğu her yerde bulabilirsiniz.ankarada da var.ama daha çok büyük gazete bayilerinde bulunmaktadır.okuyup fikirlerinizi buraya yazarsanız sevinirim:) beğeniler için teşekkür ederim:)
-
Bizim buralarda yaysat bayisi gazete dergi satan bir sürü yer var bende bir gidip alayım yarın merak ettim. :)
-
Uzun zamandır karikatürlerden uzaktım. Bak bu alternatif oldu. En azından yeni başlayan bir ekibi 0 dan takip etmeyeli yıllar oldu. Malum KEMİK dergisi dağıldığından beri, aynı tadı tuzu bulamaz oldum şu karikatür dünyasında. Bakalım bu nasılmış. İzmir civarında varsa bende almayı düşünüyorum. Bir ara penguende yumurtalar adı altında gönderiler yayınlanıyordu. Eski çizimlerimden atabilirim. :)
-
kütahyada nerde bulacaz:D