Casper Bilgisayar
-
Caspes vs ... Aynı özellik Laptop arasında 200 lira fark oluyor neden ? çin malı fln diyenlere hangi ekran kartı turkiyede üretiliyor.neden bu fark
-
aynen bugün bende baktım bir tane.. güzel bir makinaydı ama çok uygundu fiyatı neden böyle fark oluyor :S
-
ben de bu farkı şurdan anlamıştım....bilgisayarım-sağtık-özellikler-derecelendirme...burda işlemcinin saniye başına işlem sayısı-ram in saniye başına işlem sayısı-grafik performansı-oyun grafik hızı-disk veri aktarımı ...die bişey var...bu pc nin genel performansını gösteriyor..benim makine casperda bu bileşenlerin hepsi düşük....yani alınacak pc nin 4 gb ram olmasının yada ekran kartının şu kadar yüksek olmasının yanında pc nin performansı da önemlidir....
-
Bak ben şu Casper i 4 gun once 1530TL ye aldım.kampanyada..5 gün once aynı ürün 1712 Tl idi. 35gün once 2000 Tl idi.kaçırma.
http://www.vatanbilgisayar.com/casper-cn-vti740a-core-i7-740qm--1.73ghz-6gb-ddr3-640gb-15.6-dvdrw-1024mb-gt335m-1.3cam-bt-w7pre/productdetails.aspx?I_ID=47572
performans 7,6
ekran kartı hariç diğer ozellikler güzel. hızlı. fiyatının düşük olması sadece laptopu saran malzemesinin kalitesiz olmasından.
tavsiye ederim.
-
malzeme kalitesinden biraz düşürüyorlar ve çinde işçi maliyeti daha az olduğu için de fiyatları düşük tutabiliyorlar.
-
PoLLBuLL bunu yazdı:
-----------------------------
malzeme kalitesinden biraz düşürüyorlar ve çinde işçi maliyeti daha az olduğu için de fiyatları düşük tutabiliyorlar.
-----------------------------elimde 3 kusur yıldır casper nirvana var,türk malı ve hiç sorun yaşamadım.
-
cracker bunu yazdı:
Bak ben şu Casper i 4 gun once 1530TL ye aldım.kampanyada..5 gün once aynı ürün 1712 Tl idi. 35gün once 2000 Tl idi.kaçırma.
http://www.vatanbilgisayar.com/casper-cn-vti740a-core-i7-740qm--1.73ghz-6gb-ddr3-640gb-15.6-dvdrw-1024mb-gt335m-1.3cam-bt-w7pre/productdetails.aspx?I_ID=47572
performans 7,6
ekran kartı hariç diğer ozellikler güzel. hızlı. fiyatının düşük olması sadece laptopu saran malzemesinin kalitesiz olmasından.
tavsiye ederim.
-----------------------------Win7 ultimate 64 bit kur hocam tadı çıkmaz yoksa o dizüstünün ;)
-
alibaba bunu yazdı:
-----------------------------PoLLBuLL bunu yazdı:
-----------------------------elimde 3 kusur yıldır casper nirvana var,türk malı ve hiç sorun yaşamadım.
hocam bende de var casper masaüstü hatta 5-6 yıldır gidiyor.ben gitmez demedim zaten. -
bütün çin malları aynı değil samsung da üretimi çinde yapıyo pıranha da :)
-
teknik servis sıfırın altında...
-
elımde 2 yıldır var ancak 1 kere servıse gıttı fan calısmıyordu değistı geldı ancak yıne cok ses cıkarıyor asırı ısınyor