Çiğköfteci Açma Maliyeti

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ilyas208
    ilyas208's avatar
    Kayıt Tarihi: 12/Aralık/2009
    Erkek

    O değilde tatlıses harbiden iyi yapıyor, bende bu ara sardım çiğköfteye komagene de iyi mesela

  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    3Dxsolid
    3Dxsolid's avatar
    Kayıt Tarihi: 14/Aralık/2009
    Erkek

    Hocam iyi fikiri neredeyse haftada bir alırım ama kıvamı tuturman lazım, hazır geldiğini biliyorum ama şu bizim lisenin karşısındaki ne yapıyorsa yenmez oluyor arkadaş .. Sen öyle yapma müşteriler kaçmasın . Selametle


    Hayırlısı...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Kayıt Tarihi: 19/Haziran/2006
    Erkek
    ilyas208 bunu yazdı

    O değilde tatlıses harbiden iyi yapıyor, bende bu ara sardım çiğköfteye komagene de iyi mesela

    ikisindede hava parası var :/

    komagene

    Dükkan franchise giriş bedeli (İsim hakkı) 10.000 TL + KDV dir

    :|

    10k ya 0dan pan açılır hocam :/


    kelimeler albayım bazı anlamlara gelmiyor.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    m_cey
    m_cey's avatar
    Kayıt Tarihi: 11/Ekim/2007
    Erkek

    "komagene" diye bir çiğköfteci de yerken merakımdan sormuştum.eleman marka değeri için 10000 tl verdim dedi.bayilik alacağın firma önce gelip açmak istediğin dükkanda keşif yapıyormuş burası şu kadar kar eder deyip ona göre sana bir fiyat çıkarıyormuş.bunun dışında satacağın bütün ürünler firmanın ürünü olacakmış falan.adam pek memnun değildi halinden.dükkanı da gölcük merkezdeydi.


    Kuşkudan,karanlıktan çıkıp günün doğuşuna kılıcımı çekip geldim güneşte şarkı söyleyerek. Umudun bittiği kalplerin kırıldığı yere sürdüm atımı: Gazaba,yıkıma ve kızıl bir guruba vardım şimdi!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sir
    sir's avatar
    Kayıt Tarihi: 06/Ekim/2005
    Erkek
    m_cey bunu yazdı

    "komagene" diye bir çiğköfteci de yerken merakımdan sormuştum.eleman marka değeri için 10000 tl verdim dedi.bayilik alacağın firma önce gelip açmak istediğin dükkanda keşif yapıyormuş burası şu kadar kar eder deyip ona göre sana bir fiyat çıkarıyormuş.bunun dışında satacağın bütün ürünler firmanın ürünü olacakmış falan.adam pek memnun değildi halinden.dükkanı da gölcük merkezdeydi.

    bizim bi abi tv kanallarının birinde taşşaklıydı, hop reklamını yaparım dedi açılış maçılış ayağına ne franchising verdi ne başka bişi. ama dediğin kısım doğru ayran var komagene, abi sütaş falan diyosun sattırmıyor hamına koduklarım dedi. tabi sonradan yanına pizza cart curt ekledi de.. neyse hocam ankarayı bilmem ama deseler pan çiğ köfte diye yemem vallahi :D isime geliyorum bende.


    Aman, kendini asmış yüz kiloluk bir zenci, Üstelik gece inmiş, ses gelmiyor kümesten; Ben olsam utanırım, bu ne biçim öğrenci? Hem dersini bilmiyor, hem de şişman herkesten. İyi nişan alırdı kendini asan zenci, Bira içmez ağlardı, babası değirmenci, Sizden iyi olmasın, boşanmada birinci... Çok canım sıkılıyor, kuş vuralım istersen.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    asiminnesli
    asiminnesli's avatar
    Kayıt Tarihi: 19/Mart/2010
    Erkek

    hocam en büyük firma olduğu için "komagene" örneğini vereceğim 

    adam bir kere franchise yani adam ismini satıyor ve senden bir kira ücreti gibi aylık para alıyor sende onun koyduğu fiyata onun malını satıyorsun karın bir kısmı sana kalıyor 

    komagene sitesinde SSS lerde sorulmuş 

    1. Bir komagene konseptini oluşturmanın ortalama bedeli ne kadardır?

    Komagene Konseptini oluşturmak için ortalama 10.000 tl ile 30.000 tl arasında yatırım bütçesi gerekmektedir.


    I am Jack's inflamed sense of rejection
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ershn
    ershn's avatar
    Kayıt Tarihi: 28/Mayıs/2010
    Erkek

    çiğ köfteci açacak olana dükkan ismi ve slogan satılıktır ciddi alıcılar pm yoluyla ulaşabilir :D


    Allah Türktür.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    manyax_gokhan
    manyax_gokhan's avatar
    Kayıt Tarihi: 12/Mayıs/2012
    Erkek

    Ben burda bi çiğ köfteciyle konuşmuştum ayak üstü yanılmıyosam adıyaman çiğ köftecisiydi sırf bayilik için ödeyeceğin miktar aşağı yukarı 10.000tl yi buluyo demişti kaldıki daha bunun tükkan için dolap ,kasa ıvır zıvırı var..:))

    sanmıyorum sadece bi 10.000tl ile yırtabileceğini..


    Kasabın mesleğini bilmezsen, beslediği kuzuya şefkatini sevgisinden zannedersin. Her başını okşayanı dost her başını ağrıtanı düşman bilme...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Kayıt Tarihi: 02/Temmuz/2007
    Erkek
    FOXXLY bunu yazdı

    hacılar 3-4 gündür aklımda çiğköfteci açma fikri var. çok aklıma yatıyor bu iş.

    az önce bi firmayı aradım. bayilik için.

    adamın dediği dükkanı açma maliyeti 8-10.ooo tl tutuyor dedi.

    sonra dedim bu 8-10 neyin nesi. anlattı adam işte tabela, yazarkasa, çiğköfte için soğutucu dolap, tezgah filan.

    adama sormayada çekindim bir sürü soru sorduğum için :D

    bunları adamdan almak zorunda değilmişiz.

    benim merak ettiğim şimdi adamın dediklerini göz önüne aldığımızda burda 10k lık ne var merak ettim.

    dükkan açma maliyetini geçim o ayrı konu. ama tabela tezgah kasa filan 10k tutarmıymış :|

     

    yavrum franchising bedelidir . artık girme çiğköfte olayına 2 yıl önce girecktin fizibiliteni yap burada yayınla ona göre yorum yapalım yada adam gibi yap. 

    şahşi fikir ise artık geç kaldın bu işe girme 


    Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    oliWeR
    oliWeR's avatar
    Kayıt Tarihi: 07/Ağustos/2003
    Erkek

    beyler çoğu çiğköfte firmasında marka bedeli alınmıyor çünkü adamların çiğköftesini satıyorsun firmalar ordan kazanıyor bazı büyük firmalar sadece marka bedeli alıyor. bu saatten sonra çiğköfte işi pek tutcağını sanmıyorum çünkü elini sallasan çiğköfteciye denk geliyor. 

    10.000 tl bedeline gelince aşağı yukarı o kadar masrafın olur bu gün maliyeye kaydolmak bile neredeyse 1000 lirayı bulur o 250 lira olan yazarkasaya kafa yazdırma ücreti için en az yarısı kadar da bedel ödemen gereke bilir (eskiden öyleydi) adam sana muhtemelen sıfır masa sandalye dolap molap fiyatı vermiştir sen 2. el alırsan tabiki fiyat düşer. belki içerisine dışarıya servis için motosiklet fiyatı bile vermiş olabilir yani ortalama fiyat vermiş. etsiz çiğköfte olayına gelince bu hazır çiğköftelerin tamamı etsiz, etli olanı çok çabuk bozuluyor diye etsiz yapıyorlar etli olan çok kısa süre içerisinde tüketilmeli. yerine göre %200 ün üzerinde kar yapıyorlar mesela ben düzce/akçakocada düşündüm bir dönem yapmayı firma bana çiğköftesi lavaşı domatesi marulu sosu cartu çurtu hepsi ondan olmak üzere 7.5 liraya kilosunu veriyordu akçakocadakiler çiğköftenin kilosunu 25 liraya satıyorlar (istanbulda satışı 10 ila 15 arasında değişiyor) heryerde olduğu gibi bu bölgede çiğköfte furyası başladı geçen sene 20.000 nufuslu yere neredeyse 10 tane çiğköfteci açıldı ama akçakoca'da çiğköfte kültürü olmadığı için birçoğu 2-3 ay sonra kapattı gitti.

    çiğköfteci sait usta bildiğim kadarıyla bayilerine çok destek oluyor sahibi dürüst bir insan (istanbuldayken karşılaşmıştım.) yeni açılan bayilerine ücretsiz dağıtması için kilolarca eşantiyon çiğköfte gönderiyor bedavadan tadımlık dağıtsınlar diye en azından 3 yıl önce öyle yapıyordu.

    son olarak adıyaman çiğköftecisi ile ilgili birkaç birşey söylemek istiyorum eğer firma el değiştirmediyse sahibi öküzün tekidir ilk istanbul sultanciftliğinde dükkan açtı adıyaman kahtalı kendisi 1.90 boylarında birisi ama tam öküz hatta reklam broşürlerinde kendi sırıtan resmini koyabilecek kadar öküz nerden tanıyosun derseniz. 3-4 yıl önce firmalardan web işi alıp piyasaya yaptırıyordum yani aracılık yapıyordum yanında çalışan birisi (arkadaşım) beni önermiş gittik konuşmaya yine yanında çalışan birisi birşeyler yapmış blog gibi bişey. tutturdu benim sitem var bunu düzelt. yahu diyorum bu site bile değil bu iş böyle olmaz yani sıfırdan birşeyler yapılması lazım işte bu yakışmaz firmaya profesyonel birşeyler hazırlatalım diyorum adam bi kere öküz ya anlamıyor örnek siteler gösteriyor bunlar gibi olsun diyor ama aklı sıra harçlık gibi 100-200 lira vermeye kalkıyor en son tartıştık sizinle çalışamayız dedim çıktım gittim.

    edit: şimdi baktım adıyaman çiğköftecisi adı altından 3-5 tane firma var piyasada benim bu yukarıda yazdığım firma hangisi bilmiyorum 3-4 yıl önce bayilik sistemine geçeceğiz demişti geçtimi geçmedimi bilmiyorum. yani farklı adıyaman çiğköfte firmalarını zan altında bırakmak istemem.

    oliWeR tarafından 26/Eyl/12 00:29 tarihinde düzenlenmiştir

    Ne çok küfür ediyorsun diyorlar. Ne yani hayatın içine edenlere şiir mi yazayım ?
Toplam Hit: 15370 Toplam Mesaj: 51