Cillop Gibi Blog Scripti
-
Sevgili müridler 8 9 gün önce başladığım blog scripti macerasında sonlara yaklaştım.Tasarımı falan benim çok içime sindi.saatlerce tasarımla uğraştım.
ve sonuç olarak ortaya bu site çıktı karşılaştığınız hataları falan yazarsanız çok sevinirim. yorumlarınızı alayım.. :)
http://blog.justportal.org
saygılar :)
-
-
düzeltiyorum hemen hocam
-
güzel olmus hayırlı olsun
-
yurdum amator coderinin bu konudaki çalışmaları bana sevinç veriyor birazda php ve ajax a yonelinirse paraya bok deme riski ortaya cıkabilir
-
@streetw1se
saolasın hacım.
@Varg
hacım saolasın sonraki hedefim php zaten :)
-
tasarım cok hoş sade güzel. sef url olsaydı etiket bulutu tarzı bişey yapmanı önerirdim.
ayrıca yorum yapmak için kullanıcının kayıt olup giriş yapması zahmetli iş olacağından :/ yorumları herkeze açmanı öneririrm: E
eline sağlık -
süper olmuş hacı.
-
@olivetti
saolasın hacım eyw.
@hackinger
yorum olayını değiştirmeyi düşünüyorum zaten.
etiket sisteminin ne işe yaradığını ve nasıl yapıldığınıda anlayamadım hala.
-
Abizittin bunu yazdı:
-----------------------------@streetw1se
saolasın hacım.
@Varg
hacım saolasın sonraki hedefim php zaten :)
-----------------------------ahhaha onca ısrarımdan sonra hele şükür phpye karar vermişsin :)
javascript, php tabi ki javascript demek ajax demek.Gelişmiş.BÖylece yamultursun.
--
edit:
usta bak ayrıca otomatik giriş yapılmıyor diyecektim, giriş yapılmıyor...Onu bi halletsen
-
Yazin ve Entere basin.. yazan yeri Arama diye düzeltirsen daha güzel görünüm olur zaten bloglara takılanların cogu bunu bilir.