Cillop Gibi Blog Scripti

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Musket
    Musket's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    zumsuk bunu yazdı:
    -----------------------------

php 5 i çıkartması ne kadar oldu ??? yeni süpriz var php 6..Hangi windows ürünü bu kadar hızlı geliştirilebiliyor ?? 

: ))))))

Şakacı. 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Abizittin
    Abizittin's avatar
    Erkek

@ Genki

hacım o dediğin site div ve css , php ve js kullanıyor :) ben table , css , asp :)

tasarımın benzemesi bişey ifade etmez ona bakarsan ekolay da mackolik.com a benziyor :)

edit : senin siteden bahsetmiyordum :) tek structure sen kullanmıyorsun canım :P

@HighNitro

teşekkür ederim hacım saolasın.

yapılabilir çok zor bi mantık değil :)

seoyada yardım edersin artıkın :) ehuhuehue

@Prometheus

işte o mümkün değil hoca şimdilik.

bitince yayınlarım o zaman kullanırsın :)

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SyspioniC
    SyspioniC's avatar
    Erkek

tasarım güzelmiş hacı

senin diğer projelerinde iyi

sende ışık var :Ç

"Derviş Yunus bu sözü eğri büğrü söyleme, Seni sorguya çeker bir Molla Kasım gelir."
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Abizittin
    Abizittin's avatar
    Erkek

@SyspioniC

teşekkür ederim hacım saolasın.

amacım scriptlerimi kullanan kişilerin oh be sonunda doğru düzgün birşey bulabildim demesini sağlamak :)

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Desiqner
    Desiqner's avatar
    Erkek

@abizittin

Hocam herşey güzel yapmışsın emeğine sağlık yanlız içeriği eburhan.com'dan aldığınıda yazsaydın sonuçta birşey yapıyosan kimseye hak geçmesin.
      Script'e gelince zamanla gelişirse yol alır...

Anladım işi, sanat Allah'ı aramakmış; Marifet bu, gerisi yalnız çelik-çomakmış...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Abizittin
    Abizittin's avatar
    Erkek

@Desiqner

http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?folderid=76622&sayfa=4#782855

bu postumda genkiye yazdığım mesajı okursan diyeceklerimi az çok tahmin edersin :)

ayrıca hangi içerikten bahsettiğinide anlamış değilim.blogta bir tane yazı var onuda ben yazdım.

eburhan php kullanıyor ben asp o div kullanıyor ben table kaynak kodlara bakarsan daha anlaşılır olcaktır.

eğer tasarım eburhan a çok benziyor diyorsan o tasarım eburhanın kendine ait bi tasarım değil wp ye yapılan structure temasını örnek aldım evet :)

her insan beğendiği hoşuna giden tasarımdan esinlenerek sitesini tasarlar

her neyse ben bu konularda çok hassasım kimsenin emeğini falan çalmadım.topu topu bir yazı yazdım oda benim yazım zaten

tasarım hakkındaki görüşlerine verdiğim yanıt üstte :)

iyi dileklerin için teşekkürler ;)

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Abizittin
    Abizittin's avatar
    Erkek
    up
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek
    Fikret bunu yazdı:
    zumsuk bunu yazdı:

Fakat aspnin bi ton kodla bile yapamadığını phpnin 3-4 kodla hallettiğini gördüm

hocam hiç visual studio 2005 veya 2008 ile aspx bi site tasarlamayı denedin mi :) 

kanka eksik kalsın aspx...FArk ettiysen paintten programlama yapmak istemediğimi söyledim :)

Yani anlayacağın ben öyle tıkla db adını yaz tıkla bilmem ne yaz pat site hazır mantığnı sevmem.OTurup her kodunda emeğim geçecek.HEr yerini bilicem...

Php rulez...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Musket
    Musket's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    zumsuk bunu yazdı:
    Fikret bunu yazdı:
    zumsuk bunu yazdı:

Fakat aspnin bi ton kodla bile yapamadığını phpnin 3-4 kodla hallettiğini gördüm

hocam hiç visual studio 2005 veya 2008 ile aspx bi site tasarlamayı denedin mi :) 

kanka eksik kalsın aspx...FArk ettiysen paintten programlama yapmak istemediğimi söyledim :)

Yani anlayacağın ben öyle tıkla db adını yaz tıkla bilmem ne yaz pat site hazır mantığnı sevmem.OTurup her kodunda emeğim geçecek.HEr yerini bilicem...

Php rulez...

Yap tabii bunu da,

Senin hata yapma riskin varken,

Onbinlerce insan tarafından geliştirilmiş test edilmiş sistemlerin hata yapma riski nerdeyse yok.

Bu yüzden hazır kodlar kullanmak çok avantajlı... 

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

herkezin kendi düşüncesi fakat görsel programlama ne yaptı ?? Elini sallasan programcı, bilgisayar uzmanını karşımıza çıkarttı.Adı sözde programcı, sözde webmaster, sözde uzman...

Ben memnunum çünkü iş alımlarında mynet bile diyor ki ;

- Tercihen Linux işletim sistemi kullanmış, 

bknz: http://www.mynet.com/kariyer/kariyer.html

• YAZILIM MÜHENDİSİ ( REF:YAZILIM2)

• YAZILIM MÜHENDİSİ ( REF:YAZMH2 )

Diğer taraftan bakarsan windows olmasa herkez unix uzmanı olacaktı.Öyle olmasa böyle olurdu diyede zamanımı harcayacak değilim.

Benim sırf keyif amacıyla php, linux ve python vs.. ile yaptığım işler okuyacağım bilgisayar mühendisliğinde dahil göstermeseler bile işe yarayacak mı ?? Evet.O zaman eyw.

Ama şu konuda istediğiniz kadar diretebilirim ki aspnetten değil aspden bahsediyorum, asp phpden yetersizdir.KEndi gözlerimle gördüm.ADam asp ile uğraşacağına benzeyen javascript , php ile uğraşsın ajaxlı işler yapar işi feci şekilde kıvırır.Hea diyeceksiniz ki asp.net daha güzel ona geç..

O zaman  ikna edin geçsin arkadaşm.BEn kendi kafama göre olanları söyledim hemde bire bir ispatlayarak....Adamda gördü phpnin aspden üstünlüğünü.

Toplam Hit: 7277 Toplam Mesaj: 54