Cillop Gibi Blog Scripti

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Antikky
    Antikky's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Zumsukdan,pg ve os dersleri..

Umursamaz Tavrımın Hastası Olunuz.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SharpShooter
    SharpShooter's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

harbi çılgınsın zumsuk :|

asp.net gibi bir şey var ken sen gidipte php yi nasıl dünyanın en iyi dili dersin şaşıyorum :|

sonuna kadar asp.net+C#.net  :)

ayrıca madem o kodar kolay sürükle bırak,db yaz bağlansın,şip-şak her şey, php öğreneceğine asp.net öğren 

ayda 5.000 YTL maaş almak varken niye 2.500 YTL maaş almak istiyorsun?

- xx yerde hata var. - ya aslında kod şöyle sanıyor olabilir bla bla bla - olm kendine gel kodlar düşünmez - ...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Abizittin
    Abizittin's avatar
    Erkek
    hö konuyu saptırmayın
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kinyas
    kinyas's avatar
    Erkek
    eline  saglık hacım cok guzel ve sade
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Abizittin
    Abizittin's avatar
    Erkek

@sercanincesu

saol hacım.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek
    SharpShooter bunu yazdı:
    -----------------------------

harbi çılgınsın zumsuk :|

asp.net gibi bir şey var ken sen gidipte php yi nasıl dünyanın en iyi dili dersin şaşıyorum :|

sonuna kadar asp.net+C#.net :)

ayrıca madem o kodar kolay sürükle bırak,db yaz bağlansın,şip-şak her şey, php öğreneceğine asp.net öğren

ayda 5.000 YTL maaş almak varken niye 2.500 YTL maaş almak istiyorsun?

-----------------------------

yok adamım sen yazılarımı okumuyorsun kesin!!

"Yani anlayacağın ben öyle tıkla db adını yaz tıkla bilmem ne yaz pat site hazır mantığnı sevmem.OTurup her kodunda emeğim geçecek.HEr yerini bilicem..."

sayfa 3..Ayrıca yine bu benim tercihim olduğunu söylemiştim.

ben mavi severken başkası kırmızı seviyordur böyle durumda kalkıp mavi daha güzel demek saçma.

Windows mu seviyorsun ? asp.net çi misin ? eyw sen takıl.Bi kripto için aspdeki gibi iki saat uğraşırsın  biz ise md5() yazdığımızda kendi kriptolar..

Bu arada aspx , aspcix, aspcik cikar durur.Windows dili neydi ? asp gördük onu tarihten...ASpx ile övünüyorsunuz onuda görücez..Windows yine yarı yolda bırakmasın bu sefer geliştirmesini...Bunu daha önce yaptı.Tarih tekerrür eder..

Alla alla 5 bin dolar maaş hea burda kesin mantık hatası var yada farklı yerlerden yetiştik.Benim büyüdüğüm dünyada herkesin kullanamadığı bir işletim sistemini, uçağı şunu bunu kullanmak bir avantajdır dezavantaj değil.

bir kaç yıllık aspye o kadar bağlandınız ki windowsun ne yaptığını unuttunuz.Sanki aspnin gelişmesini engelleyen  torvaldstı..ken thompson engelledi.

neyse yine 10 sayfa tartışsakta birşey olmayacak.En iyisimi zaman göstersin kim haklı.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Esconda
    Esconda's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Istatistik butonu ile uyelik butonu arasinda geciste bir kayma oluyor.Duzeltmen dilegiyle.Ama sade ve guzel olmus gercekten oldukca guzel.Gozu yormuyor ve ideal bir secim.Birde sitesini yeni yapacaklara siyah temali bir alt yapi kullanmalari onerilir.Cunku su anda moda boyle ilerliyor.Photoshop Magazin de yazarken bnde buna cok dikkat ediyorum. Gercekten bircok buyuk site siyah alt yapili temayi kullaniyor haberiniz olsun.

https://t.me/pump_upp
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikret
    Fikret's avatar
    Erkek

@zumsuk

---------------

Windows mu seviyorsun ? asp.net çi misin ? eyw sen takıl.Bi kripto için aspdeki gibi iki saat uğraşırsın  biz ise md5() yazdığımızda kendi kriptolar..

Bu arada aspx , aspcix, aspcik cikar durur.Windows dili neydi ? asp gördük onu tarihten...ASpx ile övünüyorsunuz onuda görücez..Windows yine yarı yolda bırakmasın bu sefer geliştirmesini...Bunu daha önce yaptı.Tarih tekerrür eder..

--------------- 

kimine linux dilleri kimine ise windows dilleri kolay gelir ki farlılık bundan ortaya çıkar arkadaşım.

bkz: bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmak

bkz: sacmalamak

screw you guys! i"m goin" hoooome!
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JerusaLem
    JerusaLem's avatar
    Savaş Madalyası Developer Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    Kaynak kodunu yayınlarsan incelemek isterim.

ey ulu TÜRK öğün, eşin yoktur altında göğün..!
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SharpShooter
    SharpShooter's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    komik :)

- xx yerde hata var. - ya aslında kod şöyle sanıyor olabilir bla bla bla - olm kendine gel kodlar düşünmez - ...
Toplam Hit: 6936 Toplam Mesaj: 54