Çin Askerleri Böyle Yetişiyor
-
ExcaliburTBT bunu yazdı:
-----------------------------
Onların 1o tanesi bi tane bizimki etmez :B
-----------------------------Aha şu dediğin çok doğru ...
-
Chingis bunu yazdı:
-----------------------------ExcaliburTBT bunu yazdı:
-----------------------------Aha şu dediğin çok doğru ...
-----------------------------hll ..
-
Bence tek bir yönden kaybediyolar oda tip :|
-
Çinin çarpık nufusu sayesinde insanların birbiryle iletişimi yakınlıgı daha fazla oldugundan herhangi bir salgın hastalık cok cabuk yayaılacagı gibi cok cabukda etkisini gösterir bu nedenle aids,hepetit c,kuş gribi ve bilimum virus salgınının bu ülkede baslatılması gerekli.
-

bizim aslanlar bunlara 10 basar -
öle iğneyle tahtayla olmaz bu işler . savaşa bi girsinlerde ozaman görürüz güçlerini . valla bi halt yiyeceğinide sanmıyorum açıkcası . bi mikrop yaysan ülkede kırılırlar
-
ben bu çin askerlerini tarlada yetişiyo sanıyodum :|
-
ExcaliburTBT bunu yazdı:
-----------------------------ama bi de şöyle bi şey var bu abartıya ramen bizim nüfusumuzu 10 la çarpsan onların nüfusu etmiyo
nitekim (1.321.851.888 / 10) > 70.586.256
ve içimiz hain dolu
geçen senelerde ben askere gitmem diyen genç gibi
ha bide böyle bi site buldum
http://zorunlu-askerlik-kalksin.istiyor.us/
-
bunLardan Abd'nin değil bizim korkmamız gerek, Nostradamus'un KehanetLer kitabında Çin'in 2020 yıLında Türkiye ve Mısır'a saLdıracağından bahsedio, korkuyom :|
-
Avrupanın ve orta doğunun en kaliteli askelerine ( belkide dünyadaki en kaliteli )
sahibiz bunlar öğle iğneyle olcak iş deil gelsinler burda askerlik yapsınlar bakalim hangisi daha yaman
türkiyede verginin % 60 ını askeriye yiyor 1mayısda gördünüz sadece kutlama için ne kadar asker gönderildi engelle
o kadar askerleri olabilir sanayide olabilir ama biz bir saldırı deil savunma ülkesiyiz ülkemizin sınırlarını korumak ile yükümlüyüz
kim olursa olsun ülke savaşa giderse 7den 70e herkez silah tutar burda
+ artık nüfus la deil teknoloji ile yapılıyor savaşlar örn pkk vs turkiye