Çin Askerleri Böyle Yetişiyor

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cold-m4
    cold-m4's avatar
    Erkek

SammyRap bunu yazdı:
    -----------------------------
    bunLardan Abd'nin değil bizim korkmamız gerek, Nostradamus'un KehanetLer kitabında Çin'in 2020 yıLında Türkiye ve Mısır'a saLdıracağından bahsedio, korkuyom :|
    Atatürk de Türkiye Cumhuriyeti ilelebet yaşayacaktır diyor.

ve dayanağını nostradamus gibi cinlerden perilerden değil akıl ve mantıktan alıyor :)

hocam inanmayın ya bu tarz saçmalıklara,bugün onlara inanırsınız,yarın cinci hocaya büyü bozdurmaya gidersiniz, öbürgün türbedeki ölüden bana çocuk yap diye medet umarsınız..

bırakın böyle saçmalıkları :/

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siganfu
    siganfu's avatar
    Erkek
    dreampark87 bunu yazdı:

NetBABA bunu yazdı:
    Uuuu adamlar doğru düzgün durmayı becewremiyorlar tahtayla iğneyle duruyorlar .Hatrı sayılır bir sayıda olmasalar çini kim takar diyeceğim de diyemiyorum işte.

hoja tam ben yazıcaktım dediklerini baktım sen yazmışın :D

harbidende öyle. biz askerde onlari tahtasiz ipsiz iğnesiz yapiyorduk a.q:) kalabalık olmak ayni zamanda dezavantajdir bana göre.

Elin ekmeği ile yaşayan kurt kahrolsun, Boynunda tasma izi taşıyan kurt kahrolsun, Kar yağmış dağlarına, üşüyen kurt kahrolsun, Kahrolsun kurt postunu giyen yalancı kuzu,Dağıtanlar kahrolsun kurt sesli ordumuzu
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zndmn
    zndmn's avatar
    Erkek
    o iş iğneyle olsaydı terziler kumandan olurdu iğnesiz dik durmak marifettir arkadaş bu çinliler eskiden neyse hala o ama güçlü bi ekonomi ve gelişen bi sanayileri var bunuda unutmamak gerek

Zugzwang
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakankaya
    Hakankaya's avatar
    Erkek
    cold-m4 bunu yazdı:

SammyRap bunu yazdı:
    bunLardan Abd'nin değil bizim korkmamız gerek, Nostradamus'un KehanetLer kitabında Çin'in 2020 yıLında Türkiye ve Mısır'a saLdıracağından bahsedio, korkuyom :|
    Atatürk de Türkiye Cumhuriyeti ilelebet yaşayacaktır diyor.

ve dayanağını nostradamus gibi cinlerden perilerden değil akıl ve mantıktan alıyor :)

hocam inanmayın ya bu tarz saçmalıklara,bugün onlara inanırsınız,yarın cinci hocaya büyü bozdurmaya gidersiniz, öbürgün türbedeki ölüden bana çocuk yap diye medet umarsınız..

bırakın böyle saçmalıkları :/

Çin bize ABD'nin müttefikliginden başka hiçbirşey için saldırmaz..
    Türkiye,Hindistan,Çin,Japonya bunlar belli bir kesimden gelmiş kesimler..Bizde Gerek asker gerek bazı durumlarda kişiye aileye veyta o andaki kişiye saygı vardır buda kültür farklılıgının olmadığının kanıtıdır aramızda pek fazla fark yok o yüzden bizi asla kendilerine ters görmezler ve unutmayın alışveriş yapacak kimsenin olduğu bir yerde Mal üretip satmanın ne anlamı var...Msj gerekli yerlere gitti... 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DkN
    DkN's avatar
    Erkek

Juba bunu yazdı:
    öle iğneyle tahtayla olmaz bu işler . savaşa bi girsinlerde ozaman görürüz güçlerini . valla bi halt yiyeceğinide sanmıyorum açıkcası . bi mikrop yaysan ülkede kırılırlar

savasa girdiler, kore savasında çin ordusunu gorduk. tek basına butun nato ile savastı ve ciddi bir abd askeri varlıgıyla. ozamanlar çin ordusu bugun oldugu kadar guclude degildi, hava gucu rezaletti bu yuzden savasta çin hava sahasının korunması icin ruslardan yardım istediler. bugun çin hava kuvvetleri rusya dahil butun asyanın hava sahasını savunabilir. %100 yerli sanayii ile dünyadaki tüm konvansiyonel silahları üretebilmekteler. abd den tek eksik yanları maddi güçleri. tekrar kore savaşına donersek, çin koreye 500.000 kişi gibi devasa bir ordu sokmuştur. bu sayının heleki o tarihte nedemek oldugunu anlamıyor olabilirsiniz. bukadar adamın sevk ve idaresi - lojistiği akıl almaz bir yük ve yönetim gerektirir. savaş sonundada galip gelememişlerdir ancak yenilmemişlerdirde. cok ciddi bir savası berabere bitirebilmeyi basarmıslardır. bugun geldikleri yer ozaman bulundukları yerin 100 misli ustundedir. çin ile savaşa giren bir ülkenin elde edecegi tek sey evlatlarının ölüsüdür, heleki çin topraklarına saldırırsa bu sadece intihardır.

Vatan ne Türkiye"dir Türklere, ne Türkistan; Vatan büyük ve müebbet bir ülkedir: Turan. ~ Saga qaygı kelgende qorqup qaşsam taa saga, Qayday betpen qararman aytaş yurtum men saga? Ne dermen dep aytarman sütün bergen anamga? Ne dermen dep aytarman maga sengen atamga? ~ Kök Bayraq"a selam olsun !
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek
    Aman aman aman yerim ben yine bizimkiler Atıp tutmaya başlamışlar ama Gelin Görünki adamlar Pentagonu Korkutuyorlar, vede Hatırı Sayılır bir tehdit Sayılıyorlar, Demekki Ekonomik Başarı ile ortantılı bir Ordu Gelişmesi Gözlemliyoruz, Arkadaşlar başarının Sırrı Reset lenmektedir, Kendimizi Ülke olarak Resetlememiz Ve Hiç bişey olmamış gibi Başlamamız gerekiyor Çalışmaya Unutmayınki Vatanını En Çok Seven Laf Üreten değil Çok Çalışandır.

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fuzulli
    Fuzulli's avatar
    Erkek
    Çin'in aq Türk askeri dururken :D
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HaYVaN
    HaYVaN's avatar
    Erkek

Bizim 5 tane özel hareket polisi hepsine bedel :|

Geçen resimleri gördüm teröristlerin kafalarını kesip fotoğraf filan çektiriyolar :D Psikolojik dediler.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolygaN
    HolygaN's avatar
    Erkek
    Bunların alayı fıssss
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    bi osmanlı tokatı hepsini hal eder :)

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
Toplam Hit: 7305 Toplam Mesaj: 41