Çin Askerleri Böyle Yetişiyor
-
SammyRap bunu yazdı:
-----------------------------
bunLardan Abd'nin değil bizim korkmamız gerek, Nostradamus'un KehanetLer kitabında Çin'in 2020 yıLında Türkiye ve Mısır'a saLdıracağından bahsedio, korkuyom :|
Atatürk de Türkiye Cumhuriyeti ilelebet yaşayacaktır diyor.ve dayanağını nostradamus gibi cinlerden perilerden değil akıl ve mantıktan alıyor :)
hocam inanmayın ya bu tarz saçmalıklara,bugün onlara inanırsınız,yarın cinci hocaya büyü bozdurmaya gidersiniz, öbürgün türbedeki ölüden bana çocuk yap diye medet umarsınız..
bırakın böyle saçmalıkları :/
-
dreampark87 bunu yazdı:
-----------------------------NetBABA bunu yazdı:
Uuuu adamlar doğru düzgün durmayı becewremiyorlar tahtayla iğneyle duruyorlar .Hatrı sayılır bir sayıda olmasalar çini kim takar diyeceğim de diyemiyorum işte.
-----------------------------hoja tam ben yazıcaktım dediklerini baktım sen yazmışın :D
harbidende öyle. biz askerde onlari tahtasiz ipsiz iğnesiz yapiyorduk a.q:) kalabalık olmak ayni zamanda dezavantajdir bana göre. -
o iş iğneyle olsaydı terziler kumandan olurdu iğnesiz dik durmak marifettir arkadaş bu çinliler eskiden neyse hala o ama güçlü bi ekonomi ve gelişen bi sanayileri var bunuda unutmamak gerek
-
cold-m4 bunu yazdı:
-----------------------------SammyRap bunu yazdı:
bunLardan Abd'nin değil bizim korkmamız gerek, Nostradamus'un KehanetLer kitabında Çin'in 2020 yıLında Türkiye ve Mısır'a saLdıracağından bahsedio, korkuyom :|
Atatürk de Türkiye Cumhuriyeti ilelebet yaşayacaktır diyor.ve dayanağını nostradamus gibi cinlerden perilerden değil akıl ve mantıktan alıyor :)
hocam inanmayın ya bu tarz saçmalıklara,bugün onlara inanırsınız,yarın cinci hocaya büyü bozdurmaya gidersiniz, öbürgün türbedeki ölüden bana çocuk yap diye medet umarsınız..
bırakın böyle saçmalıkları :/
Çin bize ABD'nin müttefikliginden başka hiçbirşey için saldırmaz..
Türkiye,Hindistan,Çin,Japonya bunlar belli bir kesimden gelmiş kesimler..Bizde Gerek asker gerek bazı durumlarda kişiye aileye veyta o andaki kişiye saygı vardır buda kültür farklılıgının olmadığının kanıtıdır aramızda pek fazla fark yok o yüzden bizi asla kendilerine ters görmezler ve unutmayın alışveriş yapacak kimsenin olduğu bir yerde Mal üretip satmanın ne anlamı var...Msj gerekli yerlere gitti... -
Juba bunu yazdı:
öle iğneyle tahtayla olmaz bu işler . savaşa bi girsinlerde ozaman görürüz güçlerini . valla bi halt yiyeceğinide sanmıyorum açıkcası . bi mikrop yaysan ülkede kırılırlar
-----------------------------savasa girdiler, kore savasında çin ordusunu gorduk. tek basına butun nato ile savastı ve ciddi bir abd askeri varlıgıyla. ozamanlar çin ordusu bugun oldugu kadar guclude degildi, hava gucu rezaletti bu yuzden savasta çin hava sahasının korunması icin ruslardan yardım istediler. bugun çin hava kuvvetleri rusya dahil butun asyanın hava sahasını savunabilir. %100 yerli sanayii ile dünyadaki tüm konvansiyonel silahları üretebilmekteler. abd den tek eksik yanları maddi güçleri. tekrar kore savaşına donersek, çin koreye 500.000 kişi gibi devasa bir ordu sokmuştur. bu sayının heleki o tarihte nedemek oldugunu anlamıyor olabilirsiniz. bukadar adamın sevk ve idaresi - lojistiği akıl almaz bir yük ve yönetim gerektirir. savaş sonundada galip gelememişlerdir ancak yenilmemişlerdirde. cok ciddi bir savası berabere bitirebilmeyi basarmıslardır. bugun geldikleri yer ozaman bulundukları yerin 100 misli ustundedir. çin ile savaşa giren bir ülkenin elde edecegi tek sey evlatlarının ölüsüdür, heleki çin topraklarına saldırırsa bu sadece intihardır.
-
Aman aman aman yerim ben yine bizimkiler Atıp tutmaya başlamışlar ama Gelin Görünki adamlar Pentagonu Korkutuyorlar, vede Hatırı Sayılır bir tehdit Sayılıyorlar, Demekki Ekonomik Başarı ile ortantılı bir Ordu Gelişmesi Gözlemliyoruz, Arkadaşlar başarının Sırrı Reset lenmektedir, Kendimizi Ülke olarak Resetlememiz Ve Hiç bişey olmamış gibi Başlamamız gerekiyor Çalışmaya Unutmayınki Vatanını En Çok Seven Laf Üreten değil Çok Çalışandır.
-
Çin'in aq Türk askeri dururken :D
-
Bizim 5 tane özel hareket polisi hepsine bedel :|
Geçen resimleri gördüm teröristlerin kafalarını kesip fotoğraf filan çektiriyolar :D Psikolojik dediler.
-
Bunların alayı fıssss
-
bi osmanlı tokatı hepsini hal eder :)