Çin Askerleri Böyle Yetişiyor

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek

valla çinlilerin hepsi böyleyse helal olsun :D

fakat savaş sadece fiziksel güç ile kazanılmaz... veya sadece zeka ile kazanılmaz onların hiçbirinde olmayan şey bizde olduğu için sorun değil. 

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolygaN
    HolygaN's avatar
    Erkek
    BuZuL bunu yazdı:
    -----------------------------

valla çinlilerin hepsi böyleyse helal olsun :D

fakat savaş sadece fiziksel güç ile kazanılmaz... veya sadece zeka ile kazanılmaz onların hiçbirinde olmayan şey bizde olduğu için sorun değil.

Haklısın ama bizde olan bi çok şey çinlilerde de var. Dünyada savaş kültürü gelişmiş üç millet Türkler persler ve çinliler (bence ) 

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    samaccc
    samaccc's avatar
    Erkek
    Demodor bunu yazdı:

bb
    bizim aslanlar bunlara 10 basar 

olay budur abicim varsa cıksın karşılarına ya öl ya öldürrr 

Minimalist Değilim Tembelim
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    murathan
    murathan's avatar
    Erkek
    Atıp tutmayın.Tutarlı cevaplar yazın.Şunu söyleyebilirim ki; 4 yanlış 1 doğruyu götürür.isterse başın göğe ersin,fayda etmez.Boku yedik...   :|

copy
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WarninG_ErroR
    WarninG_ErroR's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Bunlar dövüş müsabakasına katılmayacak heralde.

Savaşta da dövüşür bunlar ...

helikopter kiralayıp norveçli üstsüzleri görsel taciz edesim var.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    salihcan38
    salihcan38's avatar
    Erkek

kardeşlerim çin kominist bir ülke olduktan sonra asker sayısını 1.000.000 a indirmiştir. hem ordaki eğitimi bütün askerlere vermiyorlar.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tayok
    Tayok's avatar
    Erkek
    Çin%20askerleri%20böyle%20yetişiyor!%2012

Bu adamın belden aşşağısı mı yok yoksa ben mi göremiyorum ??? :S 
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mylitta
    Mylitta's avatar
    Erkek
    Tayok bunu yazdı:
    Çin%20askerleri%20böyle%20yetişiyor!%2012
    Bu adamın belden aşşağısı mı yok yoksa ben mi göremiyorum ??? :S 

Hayır ayakları asaıda sanırım :D

Ayılıp bayılıp ayılıyoruz, bütün sokakları ayıkıyoruz
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    suKo
    suKo's avatar
    Erkek
    zumsuk bunu yazdı:

Kyu bunu yazdı:
    essege altn semer vrmussun essek ...... ^^

nednedir bilmiyorum bizde şöyle bir psikoloji var

Çin ordusunu sağlamlaştırıyor mu hemen cevpa hazır
    -Gelsinler kim lan bunlar biz yamulturuz.Dağıtırız hepsini atalarımız zamanında napmış bak seddini bile yapmışlar...

Amerikaya dış borç şu bur artıyor cevpa yine hazır
    -Gelsinler hepsini yeneriz yamulturuz burda

...

bunun gibi binlerce laf.Ben bunu bilinç altındaki çekememezliğin saldırmaya dönüşmesi diyorum.Kısa bir adı yok.Sadece senin için demiyorum yanlış anlama genelimiz böyle ben bile..

Fakat fark etmiyoruz ki atalarımız derken biz birşey yapamıyoruz, gelsinler keseriz derken sol-sağ, Türk-kürt , müslüman-laik... bir birimize düşüyoruz kendi kardeşlerimize gelsinler diyoruz.

Afferim böyle devam edelim değil mi çok iyi.

Şunu unutmayın çinde 50 metrekare evde bile atölye var adamlar oyuncak üretiyor.Biz ne yapıyoruz ??Ancak imf den borç. alıp konuşuruz.Ne bilimde ilerleriz ne sanatta.Ancak konuşur dururuz..

Ahh ahh şu ordumuzda olmasa ne yapacağız ki?Atatürk Cumhruiyeti kurdu, tehlike altında, gençliğe emanet etti hagni gençlik kendisine hakaret eden mi?Başbakanımız var talabaninin ayaklarına oturmuş, kendisine saygısıszlık yapmış.

Allahtan diyorum bir tek askeriyemiz değişmemiş.Daha dorğusu çok fazla değişmemiş.Ama bunu çekemeyen zihniyetler onada bok atıyor.Hadi yarın TSK olmadığını düşün Türkiye neyinle kalacak ? Akıllarda neyimizle yer edeceğiz ?

Utanmıyor musunuz hiç bir fizik, kimya deneyinin ahmet teoremi olamamasından ???Utanmıyor musunuz dünyada spor ve snaatta çok başarı elde edemememizden ??

Ben utanıyorum bunun için elimden geleni yapıyorum.Şimdi iki dakika gücünü sizden almayan dedelerimizi ve kurumları bir kenara bırakın ve torunlarımıza nasıl güçlü bir Türkiye bırakırız diye düşünün.Böylece umud ediyorum ki amerika şunu icat etmiş dediğimizde vay gavur yapar diyeceğimize hemen bu konuda çalışma başlatmak lazım diyen başbakanları, zihniyeti başa getiririz...Bizde bu konuya eğiliriz..

HEr zaman diyorum keşke Türkiye cumhuriyeti temellerini sosyalizmden alsaydı.Şu anda emin olun dünyada hiç bir birlik sırtımızı yere getiremezdi.
    şimdi getiremez mi diyorsunuz ??Çin, rusya, irana karşı yapabileceklerinizi düşünün.Onlar mı ? isterseniz hiç girmeyelim  en basiti doal gaz krizini hatırlayın.

Zumsuk hocanın mesajını okumadınız galıba hala biz döveriz gelsınler kapışırız dıyonuz.

Kafam oldu galiba:|
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    skyvalet
    skyvalet's avatar
    Erkek
    En büyük zaaf kendinle övünmektir.Unutmayın ki siz işinizi tam yapın sizi başkaları övsün.
Toplam Hit: 7277 Toplam Mesaj: 41