folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Çinden Alışveriş Konusu [ANA KONU]

Çinden Alışveriş Konusu [ANA KONU]

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    ndmylmz bunu yazdı

Hocalar bende aliexpressten sipariş verdim geçen sefer ilkti. YAklaşık 20 günde falan elime ulaştı. 30 $lık üründü gelen. Hiç bişekilde bi yere takılmadan evime kadargeldi postayla.

Her neyse şimdi powerbank siparişi verdim. Adamın satış paunı falan iyi mesajlarıma cevap falanda veriyor ama kendi yöntemiyle gönderdiği için ben takip edemiyorum mal nerde nasıl, elime nasıl gelicek? Kendisinede sordum ama endişelenme 25 35 gün içinde leinde olucak falan dedi. O nasıl oluyor?

Hocam ürünü almadan önce satıcıya mesak atıp sormalıydın takip kodu veriyor musun diye. 

aksata bunu yazdı

çinden mal mı alınır. Dandik birşey için 1 ay beklersin.

https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/t1/q71/1620662_10203004893193273_721763502_n.jpg

Sen kazıklanmaya devam et o zaman hocam. Dandik bir telefon kılıfına 20 lira ver.

mkyb tarafından 30/Eki/14 16:23 tarihinde düzenlenmiştir

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek
    aksata bunu yazdı

çinden mal mı alınır. Dandik birşey için 1 ay beklersin.

Bravo.

torpedo_XL tarafından 30/Eki/14 16:26 tarihinde düzenlenmiştir

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek
    burakbet bunu yazdı
    rapidhacker550 bunu yazdı
    burakbet bunu yazdı
    Mustafa bunu yazdı

@burakbet

Ahaha hiç güleceğim yoktu. Sen rahat ol hocam ben Aliexpress'tekilerle kanka olup harici hard disk kutusunun içinde 4 tane telefon sokup gümrükten geçirtmiş adamım. :) Tabi sonradan o taktik patladı ama neyse. ;)

Senin verdiğin kablo linkinde ürün 85 cent adam buna kargo parası almasa ürünü bedavaya versin o zaman ? Ucuz etin yahnisi demişsin Türkiye'de satılan ürünler Türk malı mı ? Alayı Çin'den getirtip burada 2 katı fiyatına satıyor.

üretim aynı tabii ki türkiyedeki de çin malı fakat burdan aldığın zaman bi muhattap bulabiliyosun karşında arıza durumunda kargoya verilmesi açısından vs. ayrıca neyin havasını attın anlamadım.

çinden alınan ürünleri beklerken vay efendim kargoya verilmedi satıcı şerefsiz şöyle böyle diye sövmeyin diyorum. sunsky'dan alıyorum rahat ediyorum. tek paket kafa rahat.

Sunsky'da dx gibi mi hocam ? yani çinin hepsiburadası gibi mi ? takip kodu var mı ? free shipping mi paypal var mı ?

http://www.sunsky-online.com/view/338565/ST-23%20Elastic%20Adjustable%20Head%20Strap%20Mount%20Belt%20for%20GoPro%20HD%20Hero%20%20%201%20%20%202%20%20%203%20Camera%20Black%20.htm

mesela bu ürün

Dx den çok daha ucuz. 11 dolar dx'de burda 4 5 dolar

sunsky'da kargo ücreti mevcut hocam. o linkteki ürünün kargo ücreti $2.18. ürün fotoğrafının sağında yazıyor. ancak bu siteyi tercih etmememin sebebi dediğin gibi hepsiburada mantığı ya da herhangi bi e-market mantığı. sitenin kendi stoğu var. aliexpressteki gibi satıcılar mevcut değil. alınan her şey tek kutuda geliyor. sorun yaşandığı anda müşteri temsilcisi hemen iletişime geçiyor vs. 

paypal ödemesi mevcut. tracking tabii ki var. sorun yaşamazsın

Hocam "ancak bu siteyi tercih etmememin sebebi " demişsin sunsky ı tercih ediyor musun etmiyor musun anlamadım :D 

Önerir misin yani sunskyı ?

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ehveniser
    ehveniser's avatar
    Erkek

Powerbank'ler gümrükten geçiyorsa birsey deneyeceğim :)

bilgisi olan var mı ?

Koca hestiy aya bedenem ?
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    heza
    heza's avatar
    Erkek
    ehveniser bunu yazdı

bilgisi olan var mı ?

Geçiyor aynı anda 2 tane aldım geldi

"We think too much and feel too little." By Charlie Chaplin from The Great Dictator.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek

http://hizliresim.com/m8yNpY arkadaşlar sipariş vereceğim ama unit ile case olayı ne oluyor ? ben bir adet almak istiyorum.

Çözdüm galiba 1 unit 1 adet fiyatı 1 case ise 1 koli fiyatı herhalde ancak kolide kaç adet oluyor ki ? zaten getirtemeyiz :D

rapidhacker550 tarafından 30/Eki/14 17:17 tarihinde düzenlenmiştir

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ndmylmz
    ndmylmz's avatar
    Erkek
    Mustafa bunu yazdı
    ndmylmz bunu yazdı

Hocalar bende aliexpressten sipariş verdim geçen sefer ilkti. YAklaşık 20 günde falan elime ulaştı. 30 $lık üründü gelen. Hiç bişekilde bi yere takılmadan evime kadargeldi postayla.

Her neyse şimdi powerbank siparişi verdim. Adamın satış paunı falan iyi mesajlarıma cevap falanda veriyor ama kendi yöntemiyle gönderdiği için ben takip edemiyorum mal nerde nasıl, elime nasıl gelicek? Kendisinede sordum ama endişelenme 25 35 gün içinde leinde olucak falan dedi. O nasıl oluyor?

Hocam ürünü almadan önce satıcıya mesak atıp sormalıydın takip kodu veriyor musun diye.

Hocam şimdi tekrar baktım takip kodu girilmiş sisteme. Spring Global Mail diye birşeyle gönderiyor sanırım. Oraya takip kodunu girdiğimde gönderim yeri TR olarak gözüküyor belli ki yollamış

ndmylmz tarafından 30/Eki/14 17:09 tarihinde düzenlenmiştir

Sistemi de kapattım ama PHP konusunda hala yardımcı olurum // Boş gezenin boş kalfası - Öğrenci - YTÜ
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    ndmylmz bunu yazdı
    Mustafa bunu yazdı
    ndmylmz bunu yazdı

Hocam şimdi tekrar baktım takip kodu girilmiş sisteme. Spring Global Mail diye birşeyle gönderiyor sanırım. Oraya takip kodunu girdiğimde gönderim yeri TR olarak gözüküyor belli ki yollamış

Takip kodunu yollasana bi hocam bakayım.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fotoğrafçı
    burakbet
    burakbet's avatar
    Erkek
    burakbet bunu yazdı
    burakbet bunu yazdı
    Mustafa bunu yazdı

@burakbet

Ahaha hiç güleceğim yoktu. Sen rahat ol hocam ben Aliexpress'tekilerle kanka olup harici hard disk kutusunun içinde 4 tane telefon sokup gümrükten geçirtmiş adamım. :) Tabi sonradan o taktik patladı ama neyse. ;)

Senin verdiğin kablo linkinde ürün 85 cent adam buna kargo parası almasa ürünü bedavaya versin o zaman ? Ucuz etin yahnisi demişsin Türkiye'de satılan ürünler Türk malı mı ? Alayı Çin'den getirtip burada 2 katı fiyatına satıyor.

üretim aynı tabii ki türkiyedeki de çin malı fakat burdan aldığın zaman bi muhattap bulabiliyosun karşında arıza durumunda kargoya verilmesi açısından vs. ayrıca neyin havasını attın anlamadım.

çinden alınan ürünleri beklerken vay efendim kargoya verilmedi satıcı şerefsiz şöyle böyle diye sövmeyin diyorum. sunsky'dan alıyorum rahat ediyorum. tek paket kafa rahat.

Sunsky'da dx gibi mi hocam ? yani çinin hepsiburadası gibi mi ? takip kodu var mı ? free shipping mi paypal var mı ?

http://www.sunsky-online.com/view/338565/ST-23%20Elastic%20Adjustable%20Head%20Strap%20Mount%20Belt%20for%20GoPro%20HD%20Hero%20%20%201%20%20%202%20%20%203%20Camera%20Black%20.htm

mesela bu ürün

Dx den çok daha ucuz. 11 dolar dx'de burda 4 5 dolar

sunsky'da kargo ücreti mevcut hocam. o linkteki ürünün kargo ücreti $2.18. ürün fotoğrafının sağında yazıyor. ancak bu siteyi tercih etmememin sebebi dediğin gibi hepsiburada mantığı ya da herhangi bi e-market mantığı. sitenin kendi stoğu var. aliexpressteki gibi satıcılar mevcut değil. alınan her şey tek kutuda geliyor. sorun yaşandığı anda müşteri temsilcisi hemen iletişime geçiyor vs. 

paypal ödemesi mevcut. tracking tabii ki var. sorun yaşamazsın

Hocam "ancak bu siteyi tercih etmememin sebebi " demişsin sunsky ı tercih ediyor musun etmiyor musun anlamadım :D 

Önerir misin yani sunskyı ?

yanlış yazmışım hocam ya :D tercih ediyorum memnunum gayet

la?
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fotoğrafçı
    burakbet
    burakbet's avatar
    Erkek
    heza bunu yazdı
    ehveniser bunu yazdı

bilgisi olan var mı ?

Geçiyor aynı anda 2 tane aldım geldi

geçer. batarya pil cart curt hepsi geçer. fakat china postla gelmez farklı postayla gönderiyor bu nedenle tracking number alamazsınız çoğu zaman. değişkenlik gösterdiği durumlar oluyo tabi

la?
Toplam Hit: 7869 Toplam Mesaj: 81