Çinden Alışveriş Konusu [ANA KONU]
-
Lazmania61 bunu yazdı
birşey soracağım iphone 4s/5/5s/6/6 plus samsung s3/s4/s5 için toplu bir şekilde ekran koruyucu ve kap alıp Türkiyede satmayı düşünüyoruz arkadaşlarla ayda 150-200 kazansak bile yeter en azından okulda içtiğimiz kahve yediğimiz sandviç bedavaya gelir diyoruz. sizce mantıklımı önerileriniz var mıdır acaba?
mantıklı değil. evet çinden sipariş rahat falan ama ptt o kadar da salak değil. toplu şekilde almanın da bi riski var. herkes o işi yapardı o zaman. ankarada maltepe pazarında tanıdıklarım var sordum soruşturdum niye çinden almak varken türkiyedeki distribütöre muhtaçsın diyorum o kadar basit değil toplu mal getirmek diyo. yoksa bu adamlar da işini bilen sektörü tanıyan adamlar. ayda sana 150-200 getircek başka iş bulsan daha iyi olur hocam
-
burakbet bunu yazdı
ek olarak
kullanabilirsiniz. teknoloji konusunda iyi siteler. kullanıyorum. pandawilden tablet almıştım türkiyede eşi benzeri yokken.
focalprice sayfasi bende calismiyo bu yuzden yorum yapamiyorum ama pandawillden kesinlikle uzak durun pahali alisveris yaparken
-
Bence herşey alıcının tecrübesi ile alakalı. Çünkü satıcılar böyle resmi portallerde kötü pozisyona düşmek istemezler.
-
Lazmania61 bunu yazdı
birşey soracağım iphone 4s/5/5s/6/6 plus samsung s3/s4/s5 için toplu bir şekilde ekran koruyucu ve kap alıp Türkiyede satmayı düşünüyoruz arkadaşlarla ayda 150-200 kazansak bile yeter en azından okulda içtiğimiz kahve yediğimiz sandviç bedavaya gelir diyoruz. sizce mantıklımı önerileriniz var mıdır acaba?
Hocam daha önce bu alım satım işine bulaşmamışsan bulaşma. Bir sürü girdisi çıktısı takılması, takılırsa vergisi, geçerse yasa dışı ticaret olduğu düşünülürse yapılan satış başına ceza gibi maliyetleri var. :) Baya uzuyor işte. İşi resmi yapiyim dersen o daha kesat
-
Bu aliexpress'ten beğendiğim bazı ürünler var..
Yurtdışından alışveriş deneyiyim olmadığı gibi ingilizce de tırt biraz..
Şu ürün hoşuma gitti ama orijinal midir bilemiyoruz.. Yine de uygun fiyatı. Kargo ücretli mi oluyor ?
-
darkroques61 bunu yazdı
Bu aliexpress'ten beğendiğim bazı ürünler var..
Yurtdışından alışveriş deneyiyim olmadığı gibi ingilizce de tırt biraz..
Şu ürün hoşuma gitti ama orijinal midir bilemiyoruz.. Yine de uygun fiyatı. Kargo ücretli mi oluyor ?
Ürün büyük ihtimalle çakma, kargo ücretsiz.
-
-
Yıllar yıllar önce 0.99 $ lık usb bluetooth parçası almıştım denemek için :)
Siparişi verdikten sonra hiç ilgilenmedim açıkçası gelmez diye düşünüyordum, 20-25 gün sonra geldi :)
Küçücük parçayı ne de güzel ambalajlamışlardı. İçine koydukları o baloncuklu paket bile burada 1 tl falan vardır herhalde.
Artık bende siparişleri Çin'den veriyorum.
Takip kodu cartı curtu herşeyi var ve daha ucuz, niye kazık yiyeyim.
-
ValentinoRossi bunu yazdı
Uzak dogu'dan alisveris yaparken 2 siteden sasmam
Trustpilot adli uluslar arasi sikayet-dgerlendirme sitesine gore de 2 iyi site burasi.
Banggood: https://www.trustpilot.com/review/www.banggood.com
Dx: https://www.trustpilot.com/review/www.dealextreme.com
Ama Banggood'tan sasmiyorum.
banggoddan canta aldım 20 dolara canavar gıbı kullanıyorum da bayram fılan gırmıstı araya 30 gunu bıraz gectı ulasması track ıd yoktu
-
Banggood iyidir müşteriye önem verir fakat ürün çeşitleri az bence.