folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Çinden Alışveriş Konusu [ANA KONU]

Çinden Alışveriş Konusu [ANA KONU]

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fotoğrafçı
    burakbet
    burakbet's avatar
    Erkek
    Lazmania61 bunu yazdı

birşey soracağım iphone 4s/5/5s/6/6 plus samsung s3/s4/s5 için toplu bir şekilde ekran koruyucu ve kap alıp Türkiyede satmayı düşünüyoruz arkadaşlarla ayda 150-200 kazansak bile yeter en azından okulda içtiğimiz kahve yediğimiz sandviç bedavaya gelir diyoruz. sizce mantıklımı önerileriniz var mıdır acaba?

mantıklı değil. evet çinden sipariş rahat falan ama ptt o kadar da salak değil. toplu şekilde almanın da bi riski var. herkes o işi yapardı o zaman. ankarada maltepe pazarında tanıdıklarım var sordum soruşturdum niye çinden almak varken türkiyedeki distribütöre muhtaçsın diyorum o kadar basit değil toplu mal getirmek diyo. yoksa bu adamlar da işini bilen sektörü tanıyan adamlar. ayda sana 150-200 getircek başka iş bulsan daha iyi olur hocam

la?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Florenzi
    Florenzi's avatar
    Erkek
    burakbet bunu yazdı

ek olarak 

http://www.pandawill.com

http://www.focalprice.com

kullanabilirsiniz. teknoloji konusunda iyi siteler. kullanıyorum. pandawilden tablet almıştım türkiyede eşi benzeri yokken.

focalprice sayfasi bende calismiyo bu yuzden yorum yapamiyorum ama pandawillden kesinlikle uzak durun pahali alisveris yaparken

Tek Yol Atatürk 1881 - ∞
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CuCo
    CuCo's avatar
    Erkek

Bence herşey alıcının tecrübesi ile alakalı. Çünkü satıcılar böyle resmi portallerde kötü pozisyona düşmek istemezler.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ndmylmz
    ndmylmz's avatar
    Erkek
    Lazmania61 bunu yazdı

birşey soracağım iphone 4s/5/5s/6/6 plus samsung s3/s4/s5 için toplu bir şekilde ekran koruyucu ve kap alıp Türkiyede satmayı düşünüyoruz arkadaşlarla ayda 150-200 kazansak bile yeter en azından okulda içtiğimiz kahve yediğimiz sandviç bedavaya gelir diyoruz. sizce mantıklımı önerileriniz var mıdır acaba?

Hocam daha önce bu alım satım işine bulaşmamışsan bulaşma. Bir sürü girdisi çıktısı takılması, takılırsa vergisi, geçerse yasa dışı ticaret olduğu düşünülürse yapılan satış başına ceza gibi maliyetleri var. :) Baya uzuyor işte. İşi resmi yapiyim dersen o daha kesat

Sistemi de kapattım ama PHP konusunda hala yardımcı olurum // Boş gezenin boş kalfası - Öğrenci - YTÜ
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    darkroques61
    darkroques61's avatar
    Erkek

Bu aliexpress'ten beğendiğim bazı ürünler var.. 

Yurtdışından alışveriş deneyiyim olmadığı gibi ingilizce de tırt biraz..

http://www.aliexpress.com/item/2014-new-winter-vest-men-Warm-Man-s-outdoors-down-jacket-Fashion-Waistcoat-men-vest-slim/2037066148.html

Şu ürün hoşuma gitti ama orijinal midir bilemiyoruz.. Yine de uygun fiyatı. Kargo ücretli mi oluyor ?

Kendine İyi Bak ..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    darkroques61 bunu yazdı

Bu aliexpress'ten beğendiğim bazı ürünler var.. 

Yurtdışından alışveriş deneyiyim olmadığı gibi ingilizce de tırt biraz..

http://www.aliexpress.com/item/2014-new-winter-vest-men-Warm-Man-s-outdoors-down-jacket-Fashion-Waistcoat-men-vest-slim/2037066148.html

Şu ürün hoşuma gitti ama orijinal midir bilemiyoruz.. Yine de uygun fiyatı. Kargo ücretli mi oluyor ?

Ürün büyük ihtimalle çakma, kargo ücretsiz.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lazmania61
    Lazmania61's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

@burakbet çok çok fazla mal getirmeyecektik zaten hocam 20 20 4 tane eve kargolatıcaktık pttyi belki böyle aşarız diye düşünmüştük:)

@ndmylmz haklısınız hocam hiç bulaşmayalım elimizde patlamasın o zaman:)

Bize Tahribat.com'da TRABZON:)
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cuneyd
    cuneyd's avatar
    Erkek

Yıllar yıllar önce 0.99 $ lık usb bluetooth parçası almıştım denemek için :)

Siparişi verdikten sonra hiç ilgilenmedim açıkçası gelmez diye düşünüyordum, 20-25 gün sonra geldi :)

Küçücük parçayı ne de güzel ambalajlamışlardı. İçine koydukları o baloncuklu paket bile burada 1 tl falan vardır herhalde.

Artık bende siparişleri Çin'den veriyorum.

Takip kodu cartı curtu herşeyi var ve daha ucuz, niye kazık yiyeyim.

Siz cebit"e gidin Tayyip sizi yakalicak :B adama o kadar laf sölediniz,küfrettiniz :P sizi tahribat.com t-shirtleri ile yakalicak,böle kıcınıza kıcınıza sopaylan vuracak :B Tayyip sizi ağaca vurduracak :B sonra da cemil cicek"e vericek :B / yeah Cemil cicekkk :B
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek
    ValentinoRossi bunu yazdı

Uzak dogu'dan alisveris yaparken 2 siteden sasmam

www.banggood.com

www.dx.com

Trustpilot adli uluslar arasi sikayet-dgerlendirme sitesine gore de 2 iyi site burasi.

Banggood: https://www.trustpilot.com/review/www.banggood.com

Dx: https://www.trustpilot.com/review/www.dealextreme.com

Ama Banggood'tan sasmiyorum.

banggoddan canta aldım 20 dolara canavar gıbı kullanıyorum da bayram fılan gırmıstı araya 30 gunu bıraz gectı ulasması track ıd yoktu 

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Banggood iyidir müşteriye önem verir fakat ürün çeşitleri az bence. 

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
Toplam Hit: 7892 Toplam Mesaj: 81