Clan Sembolü Hakkında?
-
Merhaba arkadaşlar ,
Çoğunuzun bilidiği bir oyun oynuyorum knight online ancak benimki biraz farklı pvp server.. Neyse knightla ilgilenmiyenlerde bu konuya gelebilir zaten genel kültür gibi birşey şuan isteyeceğim şey.. Clanıma sembol arıyorum biraz özgün birşey olsun istiyorum o yüzden konu açıyorum.
clan ismi : RAWWRRR
ne saçma felan diyenler olabilir şu resimden esinlendim o yüzden koydum..
bu clan'a koyabilceğimiz logolar ne olabilir??
http://www.hizliupload.com/img/24563221669346049496.jpg
buda benim yiğit :D clan logosunu görüyorsunuz.. orda ne olabilir?? kafanızdakileri alıyım.. teşekkürler..
-
R harfi.
-
Tarihe bakıyorum 1 Temmuz 2011.Halen knight oynayan var.Helal olsun.
-
Boş işlerle uğraşmıyalım...
-
Hangi Serverdasın ?
-
pfff
-
sonradan çevirip sembol haline getireceğini unutma : )
knight online = amele power demektir ^^

-
bende oynuyorum ne var ki? Arkadaslarimla mutlu mesut ventrilo bi yandan chat bi yandan sohbet girgir şamata . Oyun biraz da bahane anlayacaginiz..
-
eray bunu yazdı:
-----------------------------
bende oynuyorum ne var ki? Arkadaslarimla mutlu mesut ventrilo bi yandan chat bi yandan sohbet girgir şamata . Oyun biraz da bahane anlayacaginiz..
-----------------------------yıl 2011 hala cs oynayan var :) maksat ortamsa tetris de oynarız beyler , de ben ko yu bırakalı 5 sene oldu
-
PanxeR bunu yazdı:
eray bunu yazdı:
-----------------------------yıl 2011 hala cs oynayan var :) maksat ortamsa tetris de oynarız beyler , de ben ko yu bırakalı 5 sene oldu
-----------------------------Demek o kadar iyi oyunlarki kaç seneler olmuş hala oynanıyor kıçdan yorum atmana gerek yok.Hala cs oynanıo dediğin csde turnuvalarda 36000 euro ödüller havada uçuşuyo her turnuvada.
-
cevaplar için teşekkürler.. daha fazla sembol alabilirmiyim? kafanızda başka yokmu??