Çobanla Oyum Niye Eşit?
-
yakintakip bunu yazdı:
-----------------------------
noel_baba bunu yazdı:
Zokoro bunu yazdı:
-----------------------------haydigelbizimleol@ntv.com.tr abi herkes bence tepkisini koysun mail atsın
ben acayip bi makale yazdım belki ders alırlar sizde tepkinizi reel olarak koyun bence ;)
-----------------------------Abi biri mail adresine bu topiğin linkini atsın bence :D ..Pınar Kür ..ki ben ona Kaltak dedim ..burada yazdıklarımı okuyunca benim hakkımda şahsa medyatik hakaret ve kiralık tecavüzcü tehditi ile savcılığa suç duyursunda bulunsun :) ..sora mahkemeye çıkınca ..pişman değilim ..kişisel hür düşüncem ve tepkim die sikimsel bi savunma yaparım yetmezse ..karatahka avukatım olur :D
-----------------------------Attım hoca tamamdır. Ama bakarlarmı bılmem
-----------------------------kendini balkondan at desem atar mıydın acaba :)
-
noel_baba bunu yazdı:
yakintakip bunu yazdı:
noel_baba bunu yazdı:
Zokoro bunu yazdı:
-----------------------------haydigelbizimleol@ntv.com.tr abi herkes bence tepkisini koysun mail atsın
ben acayip bi makale yazdım belki ders alırlar sizde tepkinizi reel olarak koyun bence ;)
-----------------------------Abi biri mail adresine bu topiğin linkini atsın bence :D ..Pınar Kür ki ben ona Kaltak dedim ..burada yazdıklarımı okuyunca benim hakkımda şahsa medyatik hakaret vekiralık tecavüzcü tehditi ilesavcılığa suç duyursunda bulunsun :) ..sora mahkemeye çıkınca ..pişman değilim ..kişisel düşüncem ve tepkim die sikimsel bi savunma yaparım yetmezse ..karatahka avukat8ım olur :D
-----------------------------Attım hoca tamamdır. Ama bakarlarmı bılmem
-----------------------------kendini balkondan at desem atar mıydın acaba :)
-----------------------------Bi dene bakalım atacakmıyım :):) Pişman mı oldun yoksa. Zaten kıl olmuştum mail atacaktım senın yazdığını görünce linkide ekledım editle çabuk editle :)
-
cxa1191s bunu yazdı:
-----------------------------Evet 10 000 adam çalıştıran, trilyonlarca vergi veren birinin varsın olsun 60 tene oyu. O adamın emin ol aklında 60 tilki gezer ama hiçbirinin kuyruğu birbirine deymez, cahilin ise tilkisi bile yoktur.
Has.ktirsinler oradan. Elektrik çalanla, devletin arazisine kaçak ev yapanlarla, rüşvetcilerle,tecavüzcülerle nereden eşit oluyorum.Devletin arazisine kaçak ev yapanların oyu olduğu için istanbulun etrafı gecekondu doldu. Her seçimden önce, özelliklede demirel gecekondu affıyla ortaya çıkmadımı? Demirele neden BABA sözcüğü dendiğini anlıyormusunuz? Özelliklede Varoşlarda BABA da BABA. Elektrik çalanların oyu olduğu için Muş ilinde elektrik kaçak oranı %61 ve oy kaybederiz diye üzerine gidilmiyor. O kaçak elektriğin parası benden, abone olandan çıkıyor. Kaçak elektriği tespit ettiği için bir tedaş görevlisi öldürüldü bu ülkede ama onu o göreve yollayan tedaş sahip çıkmadı, davalarında doğru dürüst bulunmadı. Neden? Kaçak elektrik kullananında oy hakkı varda bu yüzden. Rahşan oy hakları olduğu için hırsızları, kap-kaççıları afla dışarı bıraktı.
-----------------------------hojam şu konuda hemfikiriz, cahille aydının oyları bir olmamalı ama ozaman nerede esitlik bu yuzden farklı dusunsekte farklı hareket edemeyiz. Ancak su konuda yanlıssın, trilyonlarca vergi veren birisi oyunu verirken (sadece oy verirken degil herdaim) milletini devletini dusunmez kendi cebini dusunur. gider akp ye basar oyu secimdede destek verir sonra kar payı %120 artar. onların aklında 60 tane tilki gezer 60'ı da tavugu nasıl calarım derdinde. ciftcinin aklında tilki yoktur dogru, cunku kurt vardır onun aklında, bozdur o kurt. vatanını dusunur, milletini ve devletini. 3 kurusa talim eder ama trilyon vergiler vericek parayı kazansada 60 oy versede hicbirsey onu bu cizgisinden ceviremez.
Not: Burada sozunu ettigim boz kurt mhp nin sembolu degildir, boz kurt Türklüğün sembolüdür. Bu sembolün mhp sembolü olarak bilinmeside başlıbaşına bir cehalet örneğidir.
-
yakintakip bunu yazdı:
-----------------------------Bi dene bakalım atacakmıyım :):) Pişman mı oldun yoksa. Zaten kıl olmuştum mail atacaktım senın yazdığını görünce linkide ekledım editle çabuk editle :)
--------------------------------------------------------------------------------
Editleyen Pınar Kür ' den beter olsun mq :D
Aysun kayacı ve pınar kür ile muhattap olucam sayende :D ..hadi bakalım hep beraber görücez ilgilendikleri taktirde neler olabileceğini :)
yok abi be ..ne pişman olucam atraction olur işte ..evde otur otur sıkılıyo insan onlar ilgilenmezlerse ..sen seç bi kaç tane ayarsız bukalemun daha bul ..getir foruma aç konusunu ..ben onlarada medyatik hakaret vb tepkimi veririm ..kişisel hür düşüncem ve tepkim olarak .belki onlardan biri ilgilenir :) ..sesimiz duyulur :) ..fena mı olur :))
-
Arkadaşlar demokraside herkesin oyu eşittir.Bu bir kural ve temel esaslardan birisi.Peki Herkes eşit oy mu kullanıyor?Bunu sorgulamak gerek:Aşagıdaki örneğe lütfen bakalım;çok dikkatinizi çekerim.İstanbul Ankara gibi illerdeki Seçmen Milletvekili oranına ve Doğudaki Küçük nüfuslu illerdeki orana bir bakın.Bu durumda 1 Tunceli ==5 İstanbullu veya Ankaralıya eşit Oy Gücüne sahip .Bir Çoban veya Eğitimli bir insanı tartışmaktan önce İllere dağıtılan Milletvekili sayısı ve Seçmen sayıları arasındaki farka bir bakın lütfen.Keşke bu cevabımı ayrıca bir Başlık olarak açsaydım.Ancak konu buraya gerekli oldugu için yazıyorum.Lütfen Dikkat
Kaynak: www.ysk.gov.tr
HAKKARİ __KAYITLI SEÇMEN SAYISI= 103.260
MİLLETVEKİLİ SAYISI = 3
1 Milletvekili==34.420
İSTANBUL İLİ (1) NUMARALI SEÇİM ÇEVRESİ
KAYITLI SEÇMEN SAYISI = 2.682.043
ÇEVRENİN MİLLETVEKİLİ SAYISI = 24
1 Milletvekili==111.752MUŞ İLİ SEÇİM ÇEVRESİ
KAYITLI SEÇMEN SAYISI = 181.142
ÇEVRENİN MİLLETVEKİLİ SAYISI = 4
1 Milletvekili==45.285TUNCELİ İLİ SEÇİM ÇEVRESİ
KAYITLI SEÇMEN SAYISI = 55.363
ÇEVRENİN MİLLETVEKİLİ SAYISI = 2
1 Milletvekili==27.681
BİTLİS İLİ SEÇİM ÇEVRESİ
KAYITLI SEÇMEN SAYISI = 138.613
ÇEVRENİN MİLLETVEKİLİ SAYISI = 4
1 Milletvekili==34,653 -
mr66tr güzel konuyu yakalamışsın. Bu sayede DTP liler 20 kişi oldu yoksa 5-6 yı geçmezdiler.
Gelde oylar eşit de şimdi.
-
köylü milletin efendisidir cahil i değil !!! bu sözü yaban a atma eğitimden bahsediyo çoban,köylü cahilmiş pehh !!
ünv. den okumaktan bahsediyorlar biz biliyoruz o eğitimli dediğiniz kesimi bile nasıl aşşağılandığını adam kalkıp bana i
şimi öğretmeye kalkıyo sen neden bahsediyorsun çok mu birşey değişiyor okumakla daha neler neler var sen yeter ki
karşındaki insanı küçümsemek iste emin ol her halde becerirsin .. eğitim nutukları atacaklarına o insanlardan insanlık öğrensinler..
ntv de tayfun talipoğlu nu izlerdim eskiden o çoban o köylü açıp azığını ekmeğini paylaşırdı bırakın bu işleri hoca insanlık
öğrensinler insanlık trilyonlarla dans edip te kafalarındaki tilkilerle bu ülkenin a.ku nları da biliyoruz bide 60 oy
attırcaklarmış ee yara belli tabi çiftçinin köle olması gerek onun trilyon kazanabilmesi için
-
okuyunca yemin olsun cok üzüldüm... parasi var diye kendisini üstün görmek istiyor. böyle insanlar mi yetistiriyoruz biz Allah askina.. o vergi vermiyormusda ben niye cok veriyorum diyo.. üstüne birde oyum niye esit diyor.. ulen sen o kadar para kazanirsan devlette senden kazandigin kadarini alir... ve sıka sıkada vereceksin... vergi kaciranlara gelince oda devletiin bakacagi bir durum.. kendisini bir sanmis bu medya maymunlarida bakiyorum rahatlarindan hakikaten taviz vermiyorlar.. cobanin yaptigi meslek senden daha onurlu ve sereflidir...
-
Tabi ki benim oyum 60 olsun isterim hatta herşey istediğim gibi olsun istedğim gibi yönetilsin ülke isterim ama olmuyor benim istememle benim tam karşımda olan insanlar var ve ben onlara da saygı göstermek zorundayım göstermezsem kendim de göremem
-
Normalde bu kadar salak insanlar öyle programlara cıkmaz helede Ntv gıbı bır haber kanalına. Günaha girmek istemem ama ya yayın yönetmenine veriyo ya program sorumlusuna veriyo. Yada grup olayına girmiştir. Yoksa kapısından bile geçemez bu salak.