folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Çobanla Oyum Niye Eşit?

Çobanla Oyum Niye Eşit?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cold-m4
    cold-m4's avatar
    Erkek
    vergi vermekle değil de, akılla ölçülmeli bence oyların değeri :| işte o zaman akp barajı bile aşamaz..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cxa1191s
    cxa1191s's avatar
    Erkek

Yav ben zengin değilim. Devlet memuruyum yav. Kirada oturan, arabası olmayan biriyim. Trilyonlarca vergi vermek mi? Sizi komik şeyler sizi.

Ayrıca ben cahil=köylü gibi bir denklem kurmam zira bende köylüyüm, fındık bahçem var, gecen sene fındık fiyatını 4YTL nin altına düşürdüğü için tayyibe küfredenlerdenim.

Deme o ki yazdıklarımı kıçı ile okuyanlar var. 

Ahanda adresim www.bdy.gen.tr
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baron_27
    baron_27's avatar
    Erkek
    kayacı doğru söylemiş, çobanla kendi kıçı eşit değil? oyu niye eşit oluyo ki :S

///______________
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    retrem
    retrem's avatar
    Erkek
    noel_baba bunu yazdı:
    -----------------------------

Şu Pınar Kür'e oldum olası sövesim gelir ..kiralık tecavüzcü tutup bi kaç tarafını siktiresim gelir ..o derece ayar oluyorum kaltağa.

Aysun kayacı ..ne işi var orda diye düşündüm ..gafları ve fifty fifty estetik seksapeli ile reyting getirsin die canlı dekor yapmışlar dedim.

Çiğdem önad: Samimi bir duruşu var fifty fifty mantıklı konuşabilitesi var.

Müjde Ar: %25 realist ..%25 Reyting ..%25 Anadolu duruşu ..%25 Kevaşe :) :-/

-----------------------------

ahahauha

kanka yine terör estirmişsin mq
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zigana
    zigana's avatar
    Erkek

a.q.  zillileri bunlar ... dikkate almayın.

ama

tenha yerde denk getirirseniz gerçek erkek neymiş öğretin :D

bak benim bir oyum var .çok oyu olanları ***kerim böle dersiniz :D

Temel adalettir .
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sahmaran
    sahmaran's avatar
    Dişi
    Fransa'da 20-30 önce yerlesip ve çalismis yabancilara fransiz vatandasi olmadan oy hakki verilmesini talep ediyorlar, bizim Türkiye'de kendi türkümüzü küçümseyip oy hakkini çok mu görüyolar :/
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kahraman
    Kahraman's avatar
    Erkek
    bunlar zevksiz s...şin ürünü.. tabi bilmiyor o sürtük o cobanlar , köylüler olmasa bogazından bir lokma gecmeyecegini ekmegin köylünün ürettigi bugdaydan , etin cobanın besledigi hayvandan geldigini algılayamayacak kadar düsüncesiz..

Bir tek gece vardır insanın hayatında. Ömür boyu sürer nöbeti... Bu da öyleydi. İyi ol... Sağ ol.. Uzak ol... Ama bir daha görme beni!
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tyler371
    tyler371's avatar
    Erkek
    ya aslında benimde bi fikrim wardı bu konuda, şimdi bu tayyip cahil insanlara odunu kömürü verip oy topluyo ya; "bunun önüne nasıl geçebiliriz?" sorusuyla başladım düşünmeye ve şu fikir gelmişti aklıma. insanların eğitim sewiyelerine göre verdiği oylara bi katsayı konsa, toplam oy sayısı o katsayıyla çarpılsa. tabiiki dağdaki çoban benzetmesi çok yanlış. oda alnının teriyle para kazanan biri, kimsenin laf söylemeye hakkı yok aksi ispatlanmadıkça. ama herşeyin başı eğitim demiyor muyuz hep? o zaman eğitimli insanlara bi takım ayrıcalıklar tanınması iyi bişey olmaz mı? yorumlarınızı bekliyorum...

korku nedir bilmeyiz biz dağların erleri yuva yaptık göklere başdöndüren yerlere engel tanımaz aşarız yüce engin dağları el verir uzanırız mor siyah bulutlara ben türk KOMANDOSUYUM düşmanı çelik pençemle ezerim her yerde ben varım havada karada denizde çölde batakta çatakta her zaman ve her yerde hazır? DAİMA HAZIR hazır? DAİMA HAZIR kim? KOMANDO kim? KOMANDO olamazsın? YAH olamazsın? YAH komandolar? ALLAH komandolar? ALLAH ALLAH TÜRK KOMANDOSUNU KORUSUN AMİNN...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Demodor
    Demodor's avatar
    Erkek

kendini bi b...k zanneden ama aslında bir hiç olan,

kale bile almaya değmeyen hayatı değersiz genetik bir hata= pınar kür

VUR VUR İNLESİN FİLİSTİN DİNLESİN.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    POLECAT
    POLECAT's avatar
    Erkek

ya bu kadar salakca bi düşünce olamaz. o amk. aptalındanda böle bişi beklenir. adamı akp ye oy verio die cahil yapıolar. coban diolar. bundan 10 sene öncede partilere oy veren bu halk değilmiydi. ama şimdi kendilerine oy vermiolar diye cahil yerine koyuyolar bu gidişle zaten bidaha öyle iktidar olmayı falan unutsunlar. cırpındıkca batıyosunuz.

Atamızın bi sözü var '' Köylü Şehirlinin Efendisidir '' diye hem atatürkçülükten bahsediyolar hem de onun böyle güzide bi sözünü boşa cıkarıyolar atamız hayatta olsaydı yüzlerine tükürürdü.

"" Cümleler Doğrudur Sen Doğru İsen, Doğruluk Bulunmaz Sen Eğri İsen. P.S
Toplam Hit: 6815 Toplam Mesaj: 54