folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Çocukken Yanlış Anladıgınız Şeyler,

Çocukken Yanlış Anladıgınız Şeyler,

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Paradox21
    Paradox21's avatar
    Erkek

Galaktik federasyon war sanıyodum :D

SiYaH SaÇ aK DeFtErLe GeLdİN aK SaÇ SiYaH DeFteRLe gİDiosun........
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cosplay
    Cosplay's avatar
    Erkek

PathfindeR00 bunu yazdı:
    -----------------------------

Gök gürleyince Allah fotoğraf çekiyo sanıyodum, mal mal poz verirdim.Sağlam küçüktüm demek ki.

yardı:D

ben küçükken yatağa girdiğimde ayağımı ya da herhangi bi uzvumu dışarda bırakmaya korkardım. biri gelip orayı kesçekmiş gibi gelirdi. korkardım yani.

bide böyle kendi kafamda oluşturduğum 3 hayali yaratık tarzı bişe vardı davranışlarıma onlar izliyormuş gibi yön verirdim. en zekileri bendim:D 

make total destroy
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kompetan
    kompetan's avatar
    Erkek

Yaz olduğunda denize giderdik, eve döndüğümüzde bi daha ne zaman gideceğiz diye sorduğumda Haftaya derlerdi. Hafta nın ne olduğunu, nasıl bir şey olduğunu süresini bir türlü anlamazdım

"Benimle oyun oynama oyuncağım olursun."
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dentist
    Dentist's avatar
    Erkek

Sıhatler olsun = Saatler olsun.

Ayrıca küçükken hep yaramazlık yapardım ve bana Allah ellerini yakar, Allah Kızar, Yapma bunları Allah görüyor dedikleri için Allah'ı gaddar bir adam sanırdım ve herkesi görme olayında önünde 30 tane televizyon olup hepimizi ayrı ayrı seyrediyor sanardım :)

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    vesselam
    vesselam's avatar
    Erkek

küçükken çok şeker yediğim için dişlerim hep çürürdü.bu halimi gören amcalar hep satasırdı '' NOLDU LAN GENE AKŞAM YATARKEN BABAN MI OSURDU DİŞLERİNE'' derdiler ve ben asla babamla uyumazdım anneme zorla kapı kilidi yaptırmsıtım gece uyurken babam dişlerime osurup kaçmasın diye

bi defa maç izlerken elektırıklwer gitmişti ve geldiğindee bi baktım galatasaray gol yemiş uzun süre aglamıstım hakem neden karanlıkta maç oynatıo diye

arabaların lastik yazılarının aynı izahada olmamasına gıcık olurudm

yaşlı bi teyze vardı komşu (mekanı cennet olsun) çok kiloluydu o geldiğinde merdivenler kırılmıs mı diye cıkıp apartmanın merdivenlerini kontrol ederdim

dişim düşünce catıya atıp gelip kargaların almasını saaatttttlerce bekledıgımı hatırlıyorum :D

Telegram @WVesselam
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lupin
    Lupin's avatar
    Erkek

vesselam bunu yazdı:

küçükken çok şeker yediğim için dişlerim hep çürürdü.bu halimi gören amcalar hep satasırdı '' NOLDU LAN GENE AKŞAM YATARKEN BABAN MI OSURDU DİŞLERİNE'' derdiler ve ben asla babamla uyumazdım anneme zorla kapı kilidi yaptırmsıtım gece uyurken babam dişlerime osurup kaçmasın diye

bi defa maç izlerken elektırıklwer gitmişti ve geldiğindee bi baktım galatasaray gol yemiş uzun süre aglamıstım hakem neden karanlıkta maç oynatıo diye

arabaların lastik yazılarının aynı izahada olmamasına gıcık olurudm

yaşlı bi teyze vardı komşu (mekanı cennet olsun) çok kiloluydu o geldiğinde merdivenler kırılmıs mı diye cıkıp apartmanın merdivenlerini kontrol ederdim

dişim düşünce catıya atıp gelip kargaların almasını saaatttttlerce bekledıgımı hatırlıyorum :D

supermis hocam yaa :D:D

fotograf cekme olayina bende inanirdim :)

ayrica aksam islik calinca seytan gelir diye kandirmislardi beni..

bende islik calmaya calisiyodum..

amcamdan agzima iyi bi tokat yemistim..

sonra bigun aklima sey geldi.. seytan gelmesin diye besmele cektirirlerdi :D

ondan sonra her aksam isligi "fuft bismillah" fuft bismillah diye caliyodum :D 

Rus ile aldatmayanı etmeli takdir,tek biri ile uslanmayanın hakkı köçektir.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Buremba
    Buremba's avatar
    Erkek

3d fps oyunlarında yaptığımız har hareketi çizmişler zannederdim ve garip garip yerlere gidip ulan bunu da mı çizmişler dediğimi hatırlıyorum.

aya her baktığımda somurtan bir insan yüzü görürdüm. (hoş hala öyle görüyorum)

cinsel birleşmedeki iler-geri olayını günah zannederdim. :)

. . .. . ... .
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RunAway
    RunAway's avatar
    Erkek

Arabalar suyla çalısıyo onuda egzozdan veriyolar sanardım :)

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Thewhitewizzard
    Thewhitewizzard's avatar
    Erkek

ekran kartını monitörün içerisinde olan bişey zannederdim .

sabır
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rebellisch
    rebellisch's avatar
    Erkek

eskiden dünyanın şimdiki kadar renkli olmadığını düşünürdüm ( gerçek anlamda ) hatta sanki siyah beyazmış gibi gelirdi :D

memento mori.
Toplam Hit: 16854 Toplam Mesaj: 114