Çok Acil İhtiyaçtan Mütevellit Bilgisayarımı Satıyorum.
-
Hakkinen bunu yazdı
Ev ahalisi olarak aynı anda işlerimiz bitti ve kira ödememiz var. Kredi kartları vesaire.
Isteyen için rehin alma opsiyonu da olabilir. 10 bin nakit karşılığında bilgisayarı alıp kullanabilirsiniz. Biz alacak kişiye 10 bin verdikten sonra bilgisayarı tekrar alırız. Yarına kira vermemiz lazım aklıma başka çözüm gelmedi.
Bunca yıllık tüccarım böyle bir pazar görmedim :))
-
hypnot1c bunu yazdımavii bunu yazdı
Bunun bir konusu vardı bir çok mürid yazdı oraya kaç kişiyi tokatlamış. Telefon yok demiş birisi telefon göndermiş kullansın diye o telefonu bir de buradan satmış diye hatırlıyorum bir de mağdur edebiyatı yapıyor
Savunması da psikoloji sebeplerden dolayı yatkın olduğunu belirtmiş. Saçmaladığın zamanlar olduğu gibi düzeltmek için zamanı olduğu halde, onun gözündeki yanlış anlaşılmaları düzeltmek için hiç bir şey yapmamış.
Bu şahıs hiç güvenilir biri değil. Bir iş yapacaksanız risklerini bilin. Vukuatlı.
https://www.tahribat.com/forum/satilik-arora-2020-model-50cc-motorsiklet-250885/3#msg3242900
Motosikletimi değerinin altında sattim kaski hediye edeceğimi söyledim. O dönemden biraz sonra belirli çevrelerle uyuşturucuya düştüm. Sagligimdan oldum hala devam ediyor. Taş içtim. Koko ictim. Sonra ev arkadaslarim sayesinde irade gosterip kurtuldum. Isimde gucumde calisiyorum yeni toparladim. Yeni baslangic yapmak icin borclarimizi kapatmak icin esyalarimizi satiyoruz. Diyorum ki bu süreçte madur olan varsa yazsın ulaşsın gidereyim özür dileyim maddi manevi ayıbımi kapatayım. 15 senedir bu foruma uyeyim.
Daha ne diyebilirim arkadaşlar detay bilmek isteyen arasın konuşalım. Evime gelsin çay ikram edeyim.
Yok güven olmaz hala diyorsanız dedigim gibi bende parasi kalan hakki kalan ulassin maduriyetini gidereyim sonra banlayin.
Maziyi hatırlatacak şeyler konuşmak istemiyorum. Konunun silinmesini talep ediyorum.
Özel mesaj yoluyla madur olan varsa ulaşsın. Teşekkür ediyorum hepinize
-
mavii bunu yazdıHakkinen bunu yazdımavii bunu yazdı
Oo üç kağıtçı yeni av peşinde
bi motor alışverişimiz olmuştu. kendisine bir kaç defa söz verip hediye edeceğim dediğim kaskı göndermedim.
psikolojim bazen hastalık bazen özel sebeplerden ötürü bozulduğunda ( buna yatkın biriyim ) sacmaladıgım zamanlar olmuştur.
daha önce ayıp ettiğim müridler varsa bana ulaştıklarında ayıplarımı telafı edıp ( maddı manevı ) özur dılemek ısterım.
bu konu sadece benım değil ev arkadaslarımıda ılgılendıren bı konu oldugundan ( bılgısayar benım degıl ) ayrı tutmak ısterım.
dediğim gibi ayıp ettıgım ınsanlar varsa ulaştıklarında özrumu kabul edıp ayıbımı kapatmamı saglarlarsa memnun olurum.
kendısıne gonderecegım dedıgım kask aylardır pencere kenarında duruyor. ıhmalkarlıgım ve o dönemlerde yasadıgım bazı olaylar yatkınlıgım sebebıyle dogru dusunmemı saglamadı. bu kendısını ılgılendırmez farkındayım özrumu kabul etmedı. kask bedelını onun adına bagısta bulunup dekontunu paylasacagım. parasında olmadıgını dıle getırdı haklıda özrumu kabul etmeyısıne saygıda bulunup tekrar forum huzurunda ozur dılıyorum kendısınden.
YALANA GEREK YOK. Parasını ödediğim kaskı göndermedin. Motosikletini ve kaskını birlikte satıyordun. Paraya ihtiyacım var dedin. Arkadaşıma hediye olarak aldığım motosikleti görmeden parasını gönderdim. Kaskın parasını gönderdim. Satış için verdiğin vekaletin parasını da gönderdim. Motosikleti 5-6 gün sonra görüp aldım.
Zor durumdasın diye kaskın parasını ödedim bunu sat sonra bana borç verdiğim parayı gönderirsin dedim. Sen kaskı satmadın bir kaç ay sonra kaska ihtiyacı olan arkadaşım vardı sana kaskı gönder dedim. 3-4 kere gönderiyorum dedin göndermedin. Göndermediğin kargonun parasını bile ödedim.
Be dalyarak seni uğraşmaya değer görmedim diye ne diye yalan söylüyorsun. Benim parasını ödediğim kaskı satıp parasını hayır yapacakmış. Sen kimin parasıyla kime hayır yapıyorsun. Benim paramla bir de artistlik yapıyor nasıl bir utanmazlık bu?
Dalyarak lafını sana iade ediyorum. Kaskın 2. El fiyatının parasını ya da kaski sana göndereceğim. Sen hala şunu yaptın bunu yaptın diyosun. Ben yapmadım demiyorum. Yaptığımı telafi etmek istiyorum diyorum sanki kabul etmiyo gibi ustume geliyosun.
Kargo ücreti benden kaski sana gönderiyorum. Sen satarsın istediğin fiyata. 0 fiyatı benim aldığım yerde 1150 lira. 2. El olarak satacağım için sana ya 2. El parasını göndereyim ya da kaski göndereyim.
Evet arkadaşlar başka madur olan varsa yazsın
-
-
Ne konuydu be @mavi dizi kusagi gibiydi. @Hakkinen guven tek kullanimlik birseydir, Yalniz simdide seni tokatlasalar ne guzel konu cikar :)) Ramazanda iyi gider. Bu arada zevkin icin yaptiklarini hayatinda bahane olarak kullanman hala duzelmedigini gosteriyor. Sal bu isleri. Hayirli Ramazanlar/
-
hypnot1c bunu yazdıHakkinen bunu yazdıhypnot1c bunu yazdımavii bunu yazdı
Bunun bir konusu vardı bir çok mürid yazdı oraya kaç kişiyi tokatlamış. Telefon yok demiş birisi telefon göndermiş kullansın diye o telefonu bir de buradan satmış diye hatırlıyorum bir de mağdur edebiyatı yapıyor
Savunması da psikoloji sebeplerden dolayı yatkın olduğunu belirtmiş. Saçmaladığın zamanlar olduğu gibi düzeltmek için zamanı olduğu halde, onun gözündeki yanlış anlaşılmaları düzeltmek için hiç bir şey yapmamış.
Bu şahıs hiç güvenilir biri değil. Bir iş yapacaksanız risklerini bilin. Vukuatlı.
https://www.tahribat.com/forum/satilik-arora-2020-model-50cc-motorsiklet-250885/3#msg3242900
Motosikletimi değerinin altında sattim kaski hediye edeceğimi söyledim. O dönemden biraz sonra belirli çevrelerle uyuşturucuya düştüm. Sagligimdan oldum hala devam ediyor. Taş içtim. Koko ictim. Sonra ev arkadaslarim sayesinde irade gosterip kurtuldum. Isimde gucumde calisiyorum yeni toparladim. Yeni baslangic yapmak icin borclarimizi kapatmak icin esyalarimizi satiyoruz. Diyorum ki bu süreçte madur olan varsa yazsın ulaşsın gidereyim özür dileyim maddi manevi ayıbımi kapatayım. 15 senedir bu foruma uyeyim.
Daha ne diyebilirim arkadaşlar detay bilmek isteyen arasın konuşalım. Evime gelsin çay ikram edeyim.
Yok güven olmaz hala diyorsanız dedigim gibi bende parasi kalan hakki kalan ulassin maduriyetini gidereyim sonra banlayin.
Maziyi hatırlatacak şeyler konuşmak istemiyorum. Konunun silinmesini talep ediyorum.
Özel mesaj yoluyla madur olan varsa ulaşsın. Teşekkür ediyorum hepinize
Sen kendini temize çıkarmak için hiç bir şey yapmamaşsın. Baktın kıvıramıyorsun zora gelince konu silinsin.
Şu konuya da cevap yazmamışsın bile. Ne kadar zaman geçmiş bir bak. Kim sana güvenir.
Görünen köy klavuz istemez.
Fazla aktif olmadigim dan ( bahsettigim surecler ) konuyu görmedim.
Arkadaşlar kivirmiyorum. Ben yapmadım demiyorum ki..
Yani yazın abi parası bende kalan bir şey sattığım ya da bir şey alıp parasını vermediğim biri varsa yazsın diyorum daha ne diyebilirim?
-
Abi size bahane sunmuyorum parası kalan varsa yazsın diyorum türkçe bilen var mı?
-
Hakkinen bunu yazdı
Abi size bahane sunmuyorum parası kalan varsa yazsın diyorum türkçe bilen var mı?
ara sıra kenara çekilip seyretmek lazım yeğen, bakmak lazım kimde ne kadarız, kim bizde ne kadar.
-
Adresi bende var mavi arkadaşın. Ister kaskı yollayım 2. El fiyatı 600 lira isterse 600 yollayım. Kendisi soylesin.
Başka varsa yazsın?
-
Hakkinen hocam geçmişte bir netflix grubu konusuna yazmıştı ve kendisine netflix grubuna gireyim diye ulaşmıştım sonrasında bana yazdı ve al kullan hesabı para istemez demişti ve bir süre onun hesabını kullandım para da almadı... Sonrasında bir gün konu açmıştı paraya ihtiyacım var diye ve direk ibanını isteyip elimde olan fazla paramın hepsini kendisine yolladim ve şu zaman geri ödeyeceğim dedi. Vakti gelince de kendisine yazdığımda durumun sıkışık değil ise parayı yollar mısın dedim ve o da yolladı. Bazı arkadaşlar sorunu çözmeye çalışmak yerine sanırım sorunları yokuş aşağı itiyorlar. Allah kimseyi düşürmesin, düşene bir de siz vurmak yerine elinden tutabilseniz, idare edebilseniz keşke... Aksaklıklar olmuş olabilir, söylenen şeyler unutulmuş olabilir, Deniz hocam ile önce iletişime geçip keşke derdini dinleyip sonra buralarda rüzgar estirseydiniz...