folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Çok Acil İhtiyaçtan Mütevellit Bilgisayarımı Satıyorum.

Çok Acil İhtiyaçtan Mütevellit Bilgisayarımı Satıyorum.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Benden aldığın Nokia telefonun ikinci el ücreti + kargo parasını istiyorum. Parayı göndereceğini pek sanmıyorumda olurda gönderirsen Mehmetçik vakfına bağışlayacağım. Şimdi ben senin yerine bağışlarım vs muhabbetine girme inanmam.

mkyb tarafından 15/Nis/22 22:59 tarihinde düzenlenmiştir

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakkinen
    Hakkinen's avatar
    Erkek
    mkyb bunu yazdı

Benden aldığın Nokia telefonun ikinci el ücreti + kargo parasını istiyorum. Parayı göndereceğini pek sanmıyorumda olurda gönderirsen Mehmetçik vakfına bağışlayacağım. Şimdi ben senin yerine bağışlarım vs muhabbetine girme inanmam.

Miktar yazar misin 

Kendini beğenmişlik, hakedilmelidir.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hypnot1c
    hypnot1c's avatar
    Erkek

Bahsi geçen ihtiyaçtan verilen sonradan satılan telefon nokia 6070 galiba ? 

https://www.tahribat.com/forum/nokia-6070-cep-telefonu-ihtiyaci-olana-verilecekti-214038

250 TL + günümüz kargo ücreti 

https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-cep-telefonu-modeller-noika-6070-sorunsuz-calisiyor-1016325741/detay

hypnot1c tarafından 15/Nis/22 23:06 tarihinde düzenlenmiştir

Nerde o eski minecraftçılar. Unutulmadın X3uqM4 - Tahribatın yanlışlıkla banlanmış en bahtsız müridi. Böyle bir şans nasıl olabilir ? Banlanmış bir üyenin login olmaya çalıştığındaki IP sini sen kalk 1 gün sonra tahribata girerken nasıl denk geldiyse onun IP siyle gir. Bunu bir admin görsün fark etsin ve AB ban ı al şaka gibi :|
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    end
    end's avatar
    Erkek
    Hakkinen bunu yazdı
    mkyb bunu yazdı

Miktar yazar misin 

https://www.ebay.de/itm/264804208489?chn=ps&mkevt=1&mkcid=28

Dogru hatirliyorsam bu model olacakti :))

395,55 TRY + ~20 TRY Kargo

0x0480 takilin madem ﷽﷽﷽
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakkinen
    Hakkinen's avatar
    Erkek

Mkyb yardımın için teşekkür ederim. Hesabımız kapandiysa hakkını helal eder misin ?

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DjBlueMaN
    DjBlueMaN's avatar
    Erkek
    hypnot1c bunu yazdı

Konu başlığına atılan mesajları okuduğumda satın alınma değilde ihtiyacı olan birine verilmek için yazışmalar olmuş.Daha sonra bu telefon bizlerden birine satıldı mı ?

Haşa Zulmetmez Kullarına Hüdası, Her Kulun Çektiği, Kendi İşinin Cezası!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mavii
    mavii's avatar
    Erkek
    Hakkinen bunu yazdı
    hypnot1c bunu yazdı
    mavii bunu yazdı

Bunun bir konusu vardı bir çok mürid yazdı oraya kaç kişiyi tokatlamış. Telefon yok demiş birisi telefon göndermiş kullansın diye o telefonu bir de buradan satmış diye hatırlıyorum bir de mağdur edebiyatı yapıyor 

Savunması da psikoloji sebeplerden dolayı yatkın olduğunu belirtmiş. Saçmaladığın zamanlar olduğu gibi düzeltmek için zamanı olduğu halde, onun gözündeki yanlış anlaşılmaları düzeltmek için hiç bir şey yapmamış.

Bu şahıs hiç güvenilir biri değil. Bir iş yapacaksanız risklerini bilin. Vukuatlı.

https://www.tahribat.com/forum/satilik-arora-2020-model-50cc-motorsiklet-250885/3#msg3242900

Motosikletimi değerinin altında sattim kaski hediye edeceğimi söyledim. O dönemden biraz sonra belirli çevrelerle uyuşturucuya düştüm. Sagligimdan oldum hala devam ediyor. Taş içtim. Koko ictim. Sonra ev arkadaslarim sayesinde irade gosterip kurtuldum. Isimde gucumde calisiyorum yeni toparladim. Yeni baslangic yapmak icin borclarimizi kapatmak icin esyalarimizi satiyoruz. Diyorum ki bu süreçte madur olan varsa yazsın ulaşsın gidereyim özür dileyim maddi manevi ayıbımi kapatayım. 15 senedir bu foruma uyeyim. 

Daha ne diyebilirim arkadaşlar detay bilmek isteyen arasın konuşalım. Evime gelsin çay ikram edeyim. 

Yok güven olmaz hala diyorsanız dedigim gibi bende parasi kalan hakki kalan ulassin maduriyetini gidereyim sonra banlayin. 

Maziyi hatırlatacak şeyler konuşmak istemiyorum. Konunun silinmesini talep ediyorum. 

Özel mesaj yoluyla madur olan varsa ulaşsın. Teşekkür ediyorum hepinize

Değerinin altında satmadın sen fiyat yazdın ya o fiyata aldım ya da pazarlık yaptık 500 lira aşağına aldım tam emin değilim ama tüm mesajlar duruyor gerekirse çıkarırım. Hediye değil kaskın parasını ödedim kask için o zaman + para verdim. Senin kaskı aldığın zamanla şimdi ki fiyatları bir değil. 

düzenleme: sıfır fiyatı 1.150 TL yazmışsın gönder bana 1.150 TL o halde. Çünkü bana kask sıfır neredeyse hiç kullanmadım demiştin s

mavii tarafından 15/Nis/22 23:16 tarihinde düzenlenmiştir
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DjBlueMaN
    DjBlueMaN's avatar
    Erkek

İnsanların hayatlarında geçiş dönemleri olabiliyor.

Sadece bu konu altındaki yazışmalara baktığım zaman arkadaş geçmişte yaptığı şeylerden pişmanlık duyuyor ve bunu düzeltmek istiyor.

Kullandığı uyuşturuculardan ve psikolojik etkenlerden dolayı insanlar bazen yanlış şeyler yapabiiyor.Bence kaybetmek yerine kazanmak lazım bu arkadaşı.

Gidip ticaret yapın falan demiyorum fakat arkadaş yaptıklarının farkında ve bunu düzeltmek için çaba sarfediyor.

Haşa Zulmetmez Kullarına Hüdası, Her Kulun Çektiği, Kendi İşinin Cezası!
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakkinen
    Hakkinen's avatar
    Erkek
    mavii bunu yazdı
    Hakkinen bunu yazdı
    hypnot1c bunu yazdı
    mavii bunu yazdı

Bunun bir konusu vardı bir çok mürid yazdı oraya kaç kişiyi tokatlamış. Telefon yok demiş birisi telefon göndermiş kullansın diye o telefonu bir de buradan satmış diye hatırlıyorum bir de mağdur edebiyatı yapıyor 

Savunması da psikoloji sebeplerden dolayı yatkın olduğunu belirtmiş. Saçmaladığın zamanlar olduğu gibi düzeltmek için zamanı olduğu halde, onun gözündeki yanlış anlaşılmaları düzeltmek için hiç bir şey yapmamış.

Bu şahıs hiç güvenilir biri değil. Bir iş yapacaksanız risklerini bilin. Vukuatlı.

https://www.tahribat.com/forum/satilik-arora-2020-model-50cc-motorsiklet-250885/3#msg3242900

Motosikletimi değerinin altında sattim kaski hediye edeceğimi söyledim. O dönemden biraz sonra belirli çevrelerle uyuşturucuya düştüm. Sagligimdan oldum hala devam ediyor. Taş içtim. Koko ictim. Sonra ev arkadaslarim sayesinde irade gosterip kurtuldum. Isimde gucumde calisiyorum yeni toparladim. Yeni baslangic yapmak icin borclarimizi kapatmak icin esyalarimizi satiyoruz. Diyorum ki bu süreçte madur olan varsa yazsın ulaşsın gidereyim özür dileyim maddi manevi ayıbımi kapatayım. 15 senedir bu foruma uyeyim. 

Daha ne diyebilirim arkadaşlar detay bilmek isteyen arasın konuşalım. Evime gelsin çay ikram edeyim. 

Yok güven olmaz hala diyorsanız dedigim gibi bende parasi kalan hakki kalan ulassin maduriyetini gidereyim sonra banlayin. 

Maziyi hatırlatacak şeyler konuşmak istemiyorum. Konunun silinmesini talep ediyorum. 

Özel mesaj yoluyla madur olan varsa ulaşsın. Teşekkür ediyorum hepinize

Değerinin altında satmadın sen fiyat yazdın ya o fiyata aldım ya da pazarlık yaptık 500 lira aşağına aldım tam emin değilim ama tüm mesajlar duruyor gerekirse çıkarırım. Hediye değil kaskın parasını ödedim kask için o zaman + para verdim. Senin kaskı aldığın zamanla şimdi ki fiyatları bir değil. O zaman 1.150 TL olan kask şu anda 1.500 - 2.000 civarındadır diye tahmin ediyorum. Hem helallik alayım borçlarımı ödeyeyim diyorsun hem değer kaybını inkar ediyorsun nasıl olacak bu iş? O zaman kaskı göndersen belki 600-700 lira yapardı şimdi o kask 1.500 civarında yapar. Alacaklı benim ve paramın karşılığını istiyorum zamanında gönderseydin ben şimdi istersen o kaskı zaten 1.500 civarına satarsım ben hakkım olanı istiyorum. 

Suanki trandyol fiyatı 1150 lira hocam. Letgo da 2. El fiyatı 500-600 lira kaski göndereyim mi ? Parasını mi istersin?

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mavii
    mavii's avatar
    Erkek
    DjBlueMaN bunu yazdı

İnsanların hayatlarında geçiş dönemleri olabiliyor.

Sadece bu konu altındaki yazışmalara baktığım zaman arkadaş geçmişte yaptığı şeylerden pişmanlık duyuyor ve bunu düzeltmek istiyor.

Kullandığı uyuşturuculardan ve psikolojik etkenlerden dolayı insanlar bazen yanlış şeyler yapabiiyor.Bence kaybetmek yerine kazanmak lazım bu arkadaşı.

Gidip ticaret yapın falan demiyorum fakat arkadaş yaptıklarının farkında ve bunu düzeltmek için çaba sarfediyor.

Yemeyin bu numaraları zora düştüğü zaman yardım olsun diye ben dahil bir çok insan yardımcı oldu bu herkes sikti attı. Eğer şimdi buraya konu açmasaydı ben altına yorum yapmasaydım sence bu arkadaş bana yazıp özür dileyecek miydi? Eğer bir şeyleri düzeltmeye çalışıyor olsaydı ben konuya yazmadan önce tüm zarar verdiği insanlara yazardı. Yani samimiyet böyle anlaşılırdı.

Toplam Hit: 6491 Toplam Mesaj: 63
bilgisayar satış