folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Covid-19 Testin Pozitif Çıkması

Covid-19 Testin Pozitif Çıkması

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bolvadinli
    Bolvadinli's avatar
    Erkek
    samaccc bunu yazdı
    Bolvadinli bunu yazdı

önelikle geçmiş olsun.

bence testin negatif ama tedbir amaçlı pozitif'e çevirdiker. Evde kalıyorsun, sonuçta çok da fazla yük olmuyorsun sağlık sistemine. Hali ile pozitif yazmaları daha mantıklı.

ilaç yollamışlar 

Tamam işte tedbir amaçlı. Bu gün sağlık bakanı da dedi, şüphelilere de tedavi uyguluyoruz dedi.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cemnet
    cemnet's avatar
    Erkek
    Bolvadinli bunu yazdı
    samaccc bunu yazdı
    Bolvadinli bunu yazdı

önelikle geçmiş olsun.

bence testin negatif ama tedbir amaçlı pozitif'e çevirdiker. Evde kalıyorsun, sonuçta çok da fazla yük olmuyorsun sağlık sistemine. Hali ile pozitif yazmaları daha mantıklı.

ilaç yollamışlar 

Tamam işte tedbir amaçlı. Bu gün sağlık bakanı da dedi, şüphelilere de tedavi uyguluyoruz dedi.

şüpheli değil direk pozitifim ben o yüzden ilaç yolladılar. benim temas ettiğim kişileri sordular telefon tclerini verdim onlar şüpheli. 

buda kapı gibi belgem :)

https://prnt.sc/s1epej

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cemnet
    cemnet's avatar
    Erkek
    madrew bunu yazdı

Geçmiş olsun, çok sevdiğim bi abimin annesi için hastalığı geçirmiş iyileşmiş insanlardan plazma arıyoruz. Yer istanbul avrupa yakası. 

biz henüz o sınıfta değiliz. üst üste 2 test negatif çıkmalı + 14 gün geçmeliymiş kan vermemiz için. 

tüm iyi dilekler için teşekkür ederim arkadaşlar. 

covid öldürmez tedbirsizlik öldürür diyelim 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cemnet
    cemnet's avatar
    Erkek

http://www.cumhuriyet.com.tr/haber/jandarmadan-cips-isteyen-cocuk-yasal-hakkim-1733620

bende beni arayıp ve whatsappdan yazan, sakın dışarı çıkma diyen hatta kağıt imzalatan (3150tl) para cezası uygulayacak ilçe sağlığa "o zaman banada yardım kolisi gönderdim dedim" offline oldular sonra. bi yakınınız gitsin alsın dediler. belki yakınım yok.? yani demem o ki yakın zamanda covid olduğunu bilmesine rağmen dışarı çıkacak insanlar olacaktır. sürü bağışıklığını adım adım yapıyoruz aslında. 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    laser69
    laser69's avatar
    Erkek

geçmiş olsun..

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DevilKingtr
    DevilKingtr's avatar
    Erkek

hocam çok geçmiş olsun dikkat et kendine.

Viski var önlerinde , Ne içen dediler ? ırakı dedim ben https://www.kisa.link/QobI
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Erkek
    cemnet bunu yazdı

bu arada benim pozitif olduğumu öğrenenlerde arayıp bizde pozitifiz diyorlar. yani genel olarak pozitif olduğunu öğrenen biri saklıyor bu durumu. tehlikeli bir durum olduğunu düşünüyorum bu durumun. aids ile karıştırılıyor bu durum sanki biraz :)

https://twitter.com/sputnik_TR/status/1251013770408837125

bir diğer husus hem ilçe sağlık hem aile hekimi hastanelere gitmememiz için yoğun çaba sarf ediyor. covidsen ve çok çok kötü değilsen gitme hastaneye evinde atlat bitir diyorlar. bu doğru bişey yani sizde ateşiniz falan hemen çıkınca gitmeyin oralara. sağlık çalışanları robokop gibi giyinmişler gerçekten korkuyorlar haklı olarak. 

covidli birinin öksürmesini görenler gerçekten üzücü şeyler anlatıyorlar. benim 1 hafta sonra negatif çıkarsa eğer yine dışarı çıkmamayı düşünüyorum artık. durumun ciddiyetini anlamamı sağladı hastaneye gitmem. 

Acil şifâlar dilerim.

bu arada mesajların için ayrıca teşekkür ederim. Mesajlarında çok iyi detâylar var. 

@biri'nin dediği gibi, %80'in içindesin gibi. yaşın genç sanırım. 

RitmFarbRacourci tarafından 18/Nis/20 02:15 tarihinde düzenlenmiştir

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

diğer arkadaşlar gibi tekrardan geçmiş olsun diyorum ben bu hastalığın baskılanarak yok edilebileceğini düşünmüyorum yani dünyada 10milyon kişi hasta olacak sora hastalık dünyadan yok olmayacak 

hepimiz belirtil belirtisiz şekilde hasta olacağız ve ya öleceğiz yada iyileşeceğiz 

tabi bu süre uzatıldıkça tedavi yöntemleri gelişir iyi gelen başka ilaçlar bulunur bunlar ölüm sayısını azaltır ama herkes bir şekilde geçirecek

şuanda hastalık değil ekonomi daha büyük problem devletler için herşey durunca hem insanlar açıkta kaldı hemde devlet vergi toplayamıyor

birnoktada daha hastalık yeterince zayıflamamışken önlemleri zayıflatmak zorunda kalacaklar ve hastalığı kapmayanlarda kapacak

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    samaccc
    samaccc's avatar
    Erkek

şu anda nasılsın durum ne ? 

Minimalist Değilim Tembelim
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cayan
    Cayan's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

şaşkınlık içinde okudum negatif çıktı diyor sen rahatlama ile işlerine hayatına devam ediyorsun belki birileriyle temasa giriyorsun sonra pozitif diye düzeltiyorlar akıl almaz olaylar... güzel ülkemiz ugandamızda uganda cumhuriyeti vatandaşlarının yaşayacağı türde bir olay daha.

https://www.youtube.com/watch?v=jQk82bpUy1Y
Toplam Hit: 7863 Toplam Mesaj: 54
korona