Covid-19 Testin Pozitif Çıkması
-
samaccc bunu yazdıBolvadinli bunu yazdı
önelikle geçmiş olsun.
bence testin negatif ama tedbir amaçlı pozitif'e çevirdiker. Evde kalıyorsun, sonuçta çok da fazla yük olmuyorsun sağlık sistemine. Hali ile pozitif yazmaları daha mantıklı.
ilaç yollamışlar
Tamam işte tedbir amaçlı. Bu gün sağlık bakanı da dedi, şüphelilere de tedavi uyguluyoruz dedi.
-
Bolvadinli bunu yazdısamaccc bunu yazdıBolvadinli bunu yazdı
önelikle geçmiş olsun.
bence testin negatif ama tedbir amaçlı pozitif'e çevirdiker. Evde kalıyorsun, sonuçta çok da fazla yük olmuyorsun sağlık sistemine. Hali ile pozitif yazmaları daha mantıklı.
ilaç yollamışlar
Tamam işte tedbir amaçlı. Bu gün sağlık bakanı da dedi, şüphelilere de tedavi uyguluyoruz dedi.
şüpheli değil direk pozitifim ben o yüzden ilaç yolladılar. benim temas ettiğim kişileri sordular telefon tclerini verdim onlar şüpheli.
buda kapı gibi belgem :)
-
madrew bunu yazdı
Geçmiş olsun, çok sevdiğim bi abimin annesi için hastalığı geçirmiş iyileşmiş insanlardan plazma arıyoruz. Yer istanbul avrupa yakası.
biz henüz o sınıfta değiliz. üst üste 2 test negatif çıkmalı + 14 gün geçmeliymiş kan vermemiz için.
tüm iyi dilekler için teşekkür ederim arkadaşlar.
covid öldürmez tedbirsizlik öldürür diyelim
-
http://www.cumhuriyet.com.tr/haber/jandarmadan-cips-isteyen-cocuk-yasal-hakkim-1733620
bende beni arayıp ve whatsappdan yazan, sakın dışarı çıkma diyen hatta kağıt imzalatan (3150tl) para cezası uygulayacak ilçe sağlığa "o zaman banada yardım kolisi gönderdim dedim" offline oldular sonra. bi yakınınız gitsin alsın dediler. belki yakınım yok.? yani demem o ki yakın zamanda covid olduğunu bilmesine rağmen dışarı çıkacak insanlar olacaktır. sürü bağışıklığını adım adım yapıyoruz aslında.
-
geçmiş olsun..
-
hocam çok geçmiş olsun dikkat et kendine.
-
cemnet bunu yazdı
bu arada benim pozitif olduğumu öğrenenlerde arayıp bizde pozitifiz diyorlar. yani genel olarak pozitif olduğunu öğrenen biri saklıyor bu durumu. tehlikeli bir durum olduğunu düşünüyorum bu durumun. aids ile karıştırılıyor bu durum sanki biraz :)
https://twitter.com/sputnik_TR/status/1251013770408837125
bir diğer husus hem ilçe sağlık hem aile hekimi hastanelere gitmememiz için yoğun çaba sarf ediyor. covidsen ve çok çok kötü değilsen gitme hastaneye evinde atlat bitir diyorlar. bu doğru bişey yani sizde ateşiniz falan hemen çıkınca gitmeyin oralara. sağlık çalışanları robokop gibi giyinmişler gerçekten korkuyorlar haklı olarak.
covidli birinin öksürmesini görenler gerçekten üzücü şeyler anlatıyorlar. benim 1 hafta sonra negatif çıkarsa eğer yine dışarı çıkmamayı düşünüyorum artık. durumun ciddiyetini anlamamı sağladı hastaneye gitmem.
Acil şifâlar dilerim.
bu arada mesajların için ayrıca teşekkür ederim. Mesajlarında çok iyi detâylar var.
@biri'nin dediği gibi, %80'in içindesin gibi. yaşın genç sanırım.
-
diğer arkadaşlar gibi tekrardan geçmiş olsun diyorum ben bu hastalığın baskılanarak yok edilebileceğini düşünmüyorum yani dünyada 10milyon kişi hasta olacak sora hastalık dünyadan yok olmayacak
hepimiz belirtil belirtisiz şekilde hasta olacağız ve ya öleceğiz yada iyileşeceğiz
tabi bu süre uzatıldıkça tedavi yöntemleri gelişir iyi gelen başka ilaçlar bulunur bunlar ölüm sayısını azaltır ama herkes bir şekilde geçirecek
şuanda hastalık değil ekonomi daha büyük problem devletler için herşey durunca hem insanlar açıkta kaldı hemde devlet vergi toplayamıyor
birnoktada daha hastalık yeterince zayıflamamışken önlemleri zayıflatmak zorunda kalacaklar ve hastalığı kapmayanlarda kapacak
-
şu anda nasılsın durum ne ?
-
şaşkınlık içinde okudum negatif çıktı diyor sen rahatlama ile işlerine hayatına devam ediyorsun belki birileriyle temasa giriyorsun sonra pozitif diye düzeltiyorlar akıl almaz olaylar... güzel ülkemiz ugandamızda uganda cumhuriyeti vatandaşlarının yaşayacağı türde bir olay daha.