D Smart Haksız Kazanç

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mchacker
    mchacker's avatar
    Kayıt Tarihi: 03/Eylül/2005
    Erkek

    Dsmart denen firma zamanında tüm maçları belgesel kanallarını sinema kanallarını 1 kere cihaz satın alıp ömür boyu bedava izleyeceksiniz diye piyasaya girip çok fahiş fiyatlardan (şimdinin 750 Türk Lirasından) uydu cihazları satıp daha sonra 2. bir firma açıp il satış yaptıkları paketten kanalları çıkartıp diğer firmada kanalları topladılar ve insanlardan tekrardan para istediler hakkını arayanlar  haklarını kazandı aramayanların cihazları çöp oldu. Daha sonra çok düşük rakamlarla full paket satışı yaptılar 10 liraya dsmart full paket ama sözleşme imzalayarak o eski abonelikler,nden haklarından feragat ettiler.

     

    Şuanda Türkiye'da mağdur etmeyen tek bir internet servis sağlayıcı dijital platform yok. Hepsi birbirinden daha ya.şak. Tek farkları biri diğerinden bir konuda daha üstün ve daha az sorun çıkartıyor. Hiçbiri veremedikleri hizmetin bedel iadesini yapıp abonelik sonlandırmıyor yasal bir zorunluluk olmadıkça(hakem heyeti kararı, BTK kararı). 

    Aslında taahütlü ve hediyeli satışlar komple sonlandırılmalı. Şöyleki.

    1) İsteyen kişi istediği paketi satın alır ve süre sınırlaması olmadan kullanabilir ve istediğinde ayrılır hiçbir ücret ödemeden (hediye edilen ücret alınmaan aktivasyon bedeli iç kurulum bedeli dış kurulum bedeli ıvır bedeli zıvır bedeli ).

    2) Yapılan her sözleşmede fiyat garantisi 1 yıl sabit kalıp 1 yıl sonra zam yapılabilir. 

    3) Tele satış (Çağrı Merkezleri) ile yapılan hatalı ve kandırmacalı satışlarda kuruma ceza kesilir ve kurum satan firmaya kurum içi ceza kesemez. Bu şekilde olursa o kurum tele satış yapan firmalardan her satış için ses kaydı ister kurulum başlatmadan.

     


    .
Toplam Hit: 6711 Toplam Mesaj: 22
dsmarthaksızkazanç