Dava Açmanın Nesi Garip?
-
Eyw. bekleyelim ama koskoca başsavcı gidip devletin en yetkilisi adeta devletin o anlık temsilcisini dava ediyorsa onu vatan hainliğiyle suçluyor demektir... Ben abdullah gülün yerinde olsam tazminat davası açardım... Ve eskiden baya bi eskiden söylediği iki üç söz yüzünden şimdi laikliğe aykırı bir icraat yapıyor demek değildir... Neymiş bülent arınç dindar demokratik halktan bir cumhurbaşkanı dediği için laikliğe karşı iş yapmış... Bir insanın dindarlığı kendinedir devletine değil... Bu ülke Kuran-ı kerimleri toplattırıp yakan imamları astıran bir cumhurbaşkanı da görmüştü... Bu gün de Abdullah Gül kalkıp namaz kılmayanı asmaz asamaz... Allah korkusu var ama öbür türlü dinsiz birisi gelirse kimden korkusu olur kafasına göre iş yapar bu sözmü laikliğe aykırıdır :S şu dakikadan itibaren sustum :| yoksa benide laikliğe aykırı konuştum diye itham edeceksiniz...
-
ZoRKaYa bunu yazdı:
-----------------------------tmm hoca doğru söylüyorsundur ama onların geçmişte bazı şeyler söylemesi bugün atatürkün kurduğu sistemi değiştireceğini göstermez - ki böyle biamacı olduğunu hiç sanmıyorum, olsa da gücü yetmez- eskiden bazı kişilerin yanında siyasette bulunması da bunu göstermez... %47 aç diyorsun... Bugüne kadar bu aç toplum ne gördüki sol kesimden bugün ne görsün... Ben bir adnan menderesten bir turgut özaldan birde recep tayyip erdoğan dan bunu gördüm. Başka hiç bir partininde şu vakitten sonra aç kesimi düşündüğünü düşüneceğini hiç sanmıyorum... O kadar alan varki akp hükümetine kadar olanın 2 ila 5 katı arası akp hükümetinde yapılmış... Şu anki kriz (ben bunu kriz olarak adlandırıyorum) insanların zamanında paralarını dolara çevirmesinden kaynaklanıyor. Bende dahil insanların çoğüu varlık içinde yokluk çekiyor sebebi doların düşük olması piyasaların eski canlı haline dönmesi için ya Tl değer kaybedecek yada dolar değer kazanacak... Çünkü insanlar doları çevirip zarar etmek istemiyor... Şu anki krizin sebebi de budur her ne kadar akp hükümeti insanlar aç değil paraları var dese de (yalan söylemiyor) insanlar olan paralarını yani dolarlarını harcamıyor... Olay bundan ibarettir... Ve ben hakim olsam (kesinlikle bu kesimin düşünceleriyle düşüncelerim örtüştüğü için demiyorum) bu davayı düşürür savcıya c.başkanına hakaretten görevden men ve hapis veya para cezası verirdim... ...
edüt: yuh artık ya bide seçime hilemi karıştırıldı diyorsun :S başka bişi demiorm... İnönü yapmış açık oylama gizli sayım... Devir değişti şimdi olabilirmi sence öyle bir şey:S:S
-----------------------------nato kafa nato mermer.
-
bassavciya mi dava acicak gül... sıkar o biraz. adam bir numarali savci kendisi...
-
yani abi hiç yanlış anlaşılmasın
akp yi savunduğum falan da yok
ülke ne zaman kritik bi surecte oluor ( bknz : pkk,operasyon bknz: emeklilik,hayat sigortası , bknz : turban )
birileri bu şekilde devreye girip
"artmakta" olan yada "artacak" olan milli gelire bire bir katkı yapıor
bakalım euro , dolar yarın kaça fırlayacak. -
böyle seyler cikaracaklarina adam gibi is yapsin o zaman hükümet... kökten temizlik ve ayiklamada anayasa mahkemesi devreye girer ama bakalim sonucu bekliyoruz
-
benim anlamadıgım hakkımızı hiçe sayan sosyal güvenlik yasası ve bunun devamında gelecek tehlikeleri görmeden suni gümderlere bu kadar kaptırmamız..
-
bence tc kendine çok iyi bir iyilik yaptı ve böle bir davayı açtı. yürekten destek....
-
bu dawayı ancak %70 temizlerrrr
-
:)) Abi Çok İyi oldu Yemin ediyorum sımdı bakanların hepsi yusuf yusuf :)) ah birde kapatıldı haberlerı duysak nasıl olıcak vaya offf..
-
hiç bişey garip değil gayet normal.
dikkat ediyorsanız hep cuma olur mesai sonrası. neden? birileri euro almıştır. birileri borsa satacaktır. vs.. bunlar hep olur.