Dava Açmanın Nesi Garip?
-
Bu ülkede hakılı davaların açılmasına kimse karşı değil..Fakat carttan cuttan sebeplerle dava açılması komik.. Ayrıca %47 lere varan oylarla bir parti 1 - 2 kişinin davasıyla kapanıyrosa Türkiye bir demokrasi ülkesi değildir...Türkiye bir avukatlar ülkesidir.
Hatırlatmada fayda var.
Anayasa Mahkemesi ve Yök kurumu M.Kemal Atatürk tarafından kurulmamıştır..Daha sonra darbeciler tarafından kurulmuştur.Ayrıca Yökün fikir babası ve ilk yök başkanıda Atatürk'ün kapattırmış olduğu mason derneğinin başkanıydı.Biz Atatürk'ü ileri görüşlü olarak kabul ettik eğer gerekseydi bu 2 kurumu kendisi kurardı fakat kurmadı ve bunlar laiklik adı altında laikliği pis işlerini örmek için kullanan kişilerdir.Ayrıca bu ülkede bir rektörün aylık maaşı 30 - 40 bin Ytl arasındadır.Bu insanlar laikliği saltanatlarını kaptırmamak için savunuyorlar.
İŞTE BİR REKTöR MAAŞI
Rektör maaşı: 7.500 YTL (tazminatlar içinde)
Döner sermaye geliri: 20 bin YTL
A.ç.ü’den aldığı Prof. unvanı: 4 bin 500 YTL (Rektörün kadrosu halen A.ç.ü’de)
Ek ders ücreti geliri: 4 bin 500 YTL
Yol harcırahı: 2 bin 500 YTL
TOPLAM: 39 bin YTLson olarak diyorum ki Dağda terörist ülkede REKTÖRİST
şimdi dersiniz bunlara neden terörist diyorsun.Bende hemen açıklıyayım.Terör İtalyadan gelme bişeydir.İtalyan mafyasından türemiştir..Manası kuaralları çiğneyen düzen bilmeyen ve kimseye hesap vermek istemeyen bir nevi ülkeyi kaosa sürüklemek demek.Doğru bunlara bu yüzden terörist dedim fakat bunlar terördende beter çünkü dağdaki teröre kurşun sıkıbiliyoruz fakat bu terörler ülkede kurumsallaşmış..Kendilerini ülkenin sahipleri olarak görüyorlar...
-
insallah yakinda kurtlucaz bu yobazlardan.....bakalim gorcez o zaman tayyip hangi ulkeye kaccak...
-
Kısa ve öz;
Hakimiyet kayıtsız şartsız milletindir (M. Kemal ATATÜRK) => Var mı ötesi????
Herkes haddini bilecek!
Burada 47%lik bir oy oranıyla tek başına iktidara gelen bir siyasi partiden sözediyoruz. Yahu neredeyse oyunu kullanan her iki vatandaşımızdan biri bu bu partiye oy vermiş. Milletimizin görüşünü bu denli basit olarak görenler muhakkak ki cezasını çekecektir! Türkiye zaten siyasi parti mezarlığına dönmüş vaziyette, şimdide daha beter etmeye çalışıyorlar. Bu ne büyük bir rezalet ya? Bütün dünya bize gülüyor. Bizi dünyaya rezil kepaze ettiler! Bu ne biçim adalet, bu ne biçim demokrasi anlayışı? Ayıp yahu ayıp! Bu kadar da olmaz ki... -
emir_mashadov bunu yazdı:
-----------------------------
Ayrıca %47 lere varan oylarla bir parti 1 - 2 kişinin davasıyla kapanıyrosa Türkiye bir demokrasi ülkesi değildir...Türkiye bir avukatlar ülkesidir.
-----------------------------hoca pardonda 1-2 kişi dediğin yoldan geçen 1-2 kişi değil,şu anda bu ülke üzerindeki hukuktan en iyi anlayan 1-2 kişi.%47 ile geldiyse geri kalan daha büyük bir çoğunluk.%47 ile gelmeleri herşeyi yapabilecekleri manasına gelmiyor.
Hem madem bu kadar temizler neden bu kadar tutuştu bu millet.sucun yoksa korkacak birşeyinde yoktur.adam sadece bir iddaname hazırladı 11 kişi görüşecekler 7si doğru derse,kapanacak.Ne var bunda bu kadar korkulacak.%47 seçti diye adamların heryaptığı doğrumu?nasıl bir mantıktır bu?omerali bunu yazdı:
insallah yakinda kurtlucaz bu yobazlardan.....bakalim gorcez o zaman tayyip hangi ulkeye kaccak...
kaçacakları ülke belli güzel kardeşim hiç bir zaman getirmek istedikleri ülkerlere kaçmazlar irana arabistana kacanını görmedim,erbakan gibi ya isviçreye kaçarlar yada abisi gülenin yanına amerikaya kaçarlar..
-
Hocam benim demek istediğim bu bir parti milletin oylarıyla başa geliyorsa yine o milletin oylarıyla kapatılması gerek.Bu tür konularda söz hakkı millete ait olmalıdır.Yani referandum...İstediğimiz konuda halka soralım istemediğimiz konuda kendimiz sonucu belirleyelim ..Ne kadar güzel bir iş bunlar bu milletle alaymı ediyorlar
Deniz Baykal örtünmek konusunda referanduma gidilirse kaos olur,rezalet olur..Bu ülke referandumlamı kuruldu referandumla bazı şeyler belirlensin dedi....
Bir kaç gün sonra İstanbul hakkındaki projede en güzel kararı halkımız verir halkımıza soralım referandum yapalım dedi.Bu ikiyüzlülük değilde nedir.Bu milleti bunlar ne zannediyor
M.Kemal Atatürk nede güzel söylemiş "Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir" Bundan ötesine yorum yok...
-
ZoRKaYa bunu yazdı:
-----------------------------Sence vatan haini olan birini cumhurbaşkanı yaparmı bu millet... başbakan yaparmı...
-----------------------------milletimiz böyle cahil olupta verdikleri bir ufak altına bir torba kömüre gidip oy veriyorsa herşey olur ama anlamıyorlarki o kömür altın zaten senin verdiğin para ile alındığını anlıcan cahil millet olunca bu ülke asla kalkınamaz..
-
z0tac bunu yazdı:
ZoRKaYa bunu yazdı:
-----------------------------Sence vatan haini olan birini cumhurbaşkanı yaparmı bu millet... başbakan yaparmı...
-----------------------------milletimiz böyle cahil olupta verdikleri bir ufak altına bir torba kömüre gidip oy veriyorsa herşey olur ama anlamıyorlarki o kömür altın zaten senin verdiğin para ile alındığını anlıcan cahil millet olunca bu ülke asla kalkınamaz..
kardeşim burası türkiye. burda düzen böyle işliyor. bu düzeni değiştirmekse (: çoooook zor -
iktidardaki bir parti demokrasi ve hukuktan yararlanarak demokrasi ve hukuk devleti adına birşeyler yapıyorsa bunda bir sorun yoktur. fakat demokrasi ve hukuğu alet ederek kendi çıkarları, görüşleri... doğrultusunda birşeyler yapmaya çalışılıyorsa ve halkı bir kaos içersinde bırakıyorsa burada bir sorun vardır.
evet gerek benimsediği için gerek şeker çay için vs. vs. için halkın kaçta kaçı oy vermiş olursa olsun ortada bir kaos mevcuttur. "ben oy verdim ben seçtim nede olsa" mantığıyla yaklaşmamak gerek.ama şimdiye kadar birçok kez farkettiğim durumlar sonucunda; anlaşılması zor olmayan bir durum mevcut ki halkımız her zaman mağdur olanların yanındadır. hatta adı mağdur kendi mağdur olmayanların bile yanındadır ki yine bir mağduri durummuşçasına gündeme geldi bu dava konusu.
yasama T.B.M.M. ce, yürütme kanunlar çerçevesinde Cumhurbaşkanı ve Bakanlar Kurulunca, yargı Türk Milleti adına Bağımsız Mahkemelerce yerine getirilecektir. demokratik bir ülkedeyiz ve makam ne olursa olsun yada oy oranı ne olursa olsun yani ayırım yapmadan, gerekiyorsa dava açılmasında hiçbir sakınca yoktur.
ayrıca sadece rektörlerinkini değil, fazlasına gerek olmasa da sırf çoğunluğu sağlamak amacıyla göreve getirilmiş milletvekillerinin maaşlarınıda hesaplamak gerekiyor.
-
ZoRKaYa bunu yazdı:
-----------------------------Zamanında HORZUM denen bir dolandırıcı mafyoz vardı. Devleti soyup soğana çevirmişti... Afyonluydu...
Birgün Afyonun maçını izlemeye gidiyor stada... Tribünler bir ağızdan
" türkiye seninle gurur duyuyor " diye tezahurata başlıyor...

-
kapatılsın da bu sefer %70-80 le gelsinler.
o zaman ne yapacaklar?