Deniz Gezmiş-Yusuf Arslan Ve Hüseyin İnan"I Canlı Mahkeme Görüntüleri
-
O dar agacinda idam edilen sadece bedenleriydi ! Dusunceleri hep yasadi...
-
FeRoCi bunu yazdı:
-----------------------------
C_e_Z_a bunu yazdı:
http://www.youtube.com/watch?v=uOtvsrteJCs&feature=related
1970 - 1980 arası Devrimci ve Sol grup üyesi gençlere uygulanan işkence ve gözaltı baskılarını tasvir eden bir canlandırma!
Not: Belki gerçeğin %30 u kadar inandırıcıdır :)
birader bu ney yaa bide demişsinki %30 inandırıcı gerçeğini düşnmek istemiyorum.. Allah yaşatmasın o günleri tekrar bize..
-----------------------------İzelemedim ama tarifi hafif kalır, 68 kuşağında felan elektrikli işkence, dipçikler altında dayak.
78 kuşağına daha da fazlası yapıldı, insanın kendi dışkısını yedirdiler dersem herşey anlaşılır umarım.
-
ComputerWolf bunu yazdı:
O dar agacinda idam edilen sadece bedenleriydi ! Dusunceleri hep yasadi...
Ve yaşamayada devam ediyor. -
Adamı, ''Banka Soyguncusu'' ''Hırsız'' ilan eden kişilik ve kişiciklerin, bu kişi hakkında ne kadar bilgi sahibi olduklarını merak ediyorum. Olaya dini açıdan hükmeden bir anlayışın, kulaktan dolma bilgilerle pekişmesi, ezbere düşünce ve aynı kalıplarının beyinde oluşturduğu yapmacık tavır ne kadar araştırmacı bir zihniyette olduğumuzu gösteriyor.
-
İz bırakanlar kim olursa olsun saygı duyulmalı diye düşünüyorum.
Bu hitler olur ..che olur ..deniz olur.
Sokak ağzı ile ..kulaktan dolma ebeveyn ve mahalle bilgisi ile imza atmayın sikimsel sikimsel....
-
yaa siysiyle işim olmadı bu zamana kadar.. biras ot geldik bok gidicez gibiyim.. aslında birasda utanıyrum kendmden ülkemin ne halde olduğunu bilmiyorum tam olarak.. belki kafam almıyor böle şeyleri ama sonuçta bizde asker olucaz belki öle ödeyeceğiz hakkımızı.. ama gerçekten hangi düşünce olursa olsun hangi mantık oursa olsun sağlam temmeller atılmadan ortaya konduğunda her zaman bi eksiklilk çıkıyor ve birileri ödüyor bunun bedelini.. geçende tv8de bi program izlemiştim türkiye anı defterimiydi neydi hatırlamıyorum 75 den snrasını anlatıyordu.. her gün onlarca yüzlerce insan ölüyor. çok kötü anılar..
-
compi abin gibi gomonost olupta napcan :)boşver hiç bulaşma..
-
computerwolf, beni banlaman deniz gezmişin banka soyduğu gerçeğini değiştirirmi sence? banka onunmuş bununmuş herkiminse yine onun banka soyguncusu olduğu durumunu değiştirir mi?? güvenlikçiyi vurduğu gerçeğini değiştirir mi? işine gelmeyen düşünceyi neden düşünceyle yenmeye çalışmıyorsun da banlayarak susturmaya çalışıyorsun?
-
hope_siz bunu yazdı:
-----------------------------computerwolf, beni banlaman deniz gezmişin banka soyduğu gerçeğini değiştirirmi sence? banka onunmuş bununmuş herkiminse yine onun banka soyguncusu olduğu durumunu değiştirir mi?? güvenlikçiyi vurduğu gerçeğini değiştirir mi? işine gelmeyen düşünceyi neden düşünceyle yenmeye çalışmıyorsun da banlayarak susturmaya çalışıyorsun?
-----------------------------Banka soyduğu doğru fakat neden hırsız gibi gösteriyorsun, o dönemlerdeki bir tabir vardır "kamulaştırmak".
Ona kalırsa Mahir Çayan (faşİsTe gayan :)) Kadir Has'ın evini basmıştır, nedenini kendin yorumla.
-
hope_siz bunu yazdı:
-----------------------------computerwolf, beni banlaman deniz gezmişin banka soyduğu gerçeğini değiştirirmi sence? banka onunmuş bununmuş herkiminse yine onun banka soyguncusu olduğu durumunu değiştirir mi?? güvenlikçiyi vurduğu gerçeğini değiştirir mi? işine gelmeyen düşünceyi neden düşünceyle yenmeye çalışmıyorsun da banlayarak susturmaya çalışıyorsun?
-----------------------------la gag get şooorda oyna bildiğin 2 şey var onlarıda insanlara empoze etmeye çalışma