folder Tahribat.com Forumları
linefolder Geyik & Teknoloji İle İlgili Olmayan Video / Resim / Flash Paylaşım
linefolder Deniz Gezmiş-Yusuf Arslan Ve Hüseyin İnan"I Canlı Mahkeme Görüntüleri

Deniz Gezmiş-Yusuf Arslan Ve Hüseyin İnan"I Canlı Mahkeme Görüntüleri

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    İnce Memed
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    O dar agacinda idam edilen sadece bedenleriydi ! Dusunceleri hep yasadi...

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    camarade
    ontedi
    ontedi's avatar
    Erkek

FeRoCi bunu yazdı:
    -----------------------------
    C_e_Z_a bunu yazdı:
    http://www.youtube.com/watch?v=uOtvsrteJCs&feature=related

1970 - 1980 arası Devrimci ve Sol grup üyesi gençlere uygulanan işkence ve gözaltı baskılarını tasvir eden bir canlandırma!

Not: Belki gerçeğin %30 u kadar inandırıcıdır :)
    birader bu ney yaa bide demişsinki %30 inandırıcı gerçeğini düşnmek istemiyorum.. Allah yaşatmasın o günleri tekrar bize..

İzelemedim ama tarifi hafif kalır, 68 kuşağında felan elektrikli işkence, dipçikler altında dayak. 

78 kuşağına daha da fazlası yapıldı, insanın kendi dışkısını yedirdiler dersem herşey anlaşılır umarım.

Matematikçi ve Yazılımcı. http://www.ontedi.com ve http://www.cizgi.site Siteme beklerim herkesi.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kumanaga
    Kumanaga's avatar
    Erkek
    ComputerWolf bunu yazdı:
    O dar agacinda idam edilen sadece bedenleriydi ! Dusunceleri hep yasadi...
    Ve yaşamayada devam ediyor.

⎝Her boku biliyorsun, "Herkes" yazmasını bilmiyorsun.⎠
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Swool
    Swool's avatar
    Erkek
    Adamı, ''Banka Soyguncusu'' ''Hırsız'' ilan eden kişilik ve kişiciklerin, bu kişi hakkında ne kadar bilgi sahibi olduklarını merak ediyorum. Olaya dini açıdan hükmeden bir anlayışın, kulaktan dolma bilgilerle pekişmesi, ezbere düşünce ve aynı kalıplarının beyinde oluşturduğu yapmacık tavır ne kadar araştırmacı bir zihniyette olduğumuzu gösteriyor.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noel_baba
    noel_baba's avatar
    Erkek

İz bırakanlar kim olursa olsun saygı duyulmalı diye düşünüyorum.

Bu hitler olur ..che  olur ..deniz olur.

Sokak ağzı ile ..kulaktan dolma ebeveyn ve mahalle bilgisi ile imza atmayın sikimsel sikimsel.... 

Kral nerde diye Sorma. SENde ..BENde ..SİZde ..Onda Çıplak giyen kral olur ..Taç giyen oturur tahtına::. Emeğe Saygı ..kürtaja hayır!! Soruya bak: Dünyaya Tekrar Gelseniz Ne Yaparsınız ? E dedim ben; Eminim herkez yine aynı şeyi yapar aynı şeyi yaşardı... Hani sözüm ona; ..Ben siktiğim eşşeğin huyunu bilmem mi? die ...E sen söyle bilmem mi usta :)
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FeRoCi
    FeRoCi's avatar
    Erkek

yaa siysiyle işim olmadı bu zamana kadar.. biras ot geldik bok gidicez gibiyim.. aslında birasda utanıyrum kendmden ülkemin ne halde olduğunu bilmiyorum tam olarak.. belki kafam almıyor böle şeyleri ama sonuçta bizde asker olucaz belki öle ödeyeceğiz hakkımızı.. ama gerçekten hangi düşünce olursa olsun hangi mantık oursa olsun sağlam temmeller atılmadan ortaya konduğunda her zaman bi eksiklilk çıkıyor ve birileri ödüyor bunun bedelini.. geçende tv8de bi program izlemiştim türkiye anı defterimiydi neydi hatırlamıyorum 75 den snrasını anlatıyordu.. her gün onlarca yüzlerce insan ölüyor. çok kötü anılar.. 

düşünüyorum oysa aklım var; aklım var oysa düşünmem gerek; düşünmem gerekse düşünülmesi gereken şeyler var; bazı var olan şeyleri düşünürsem zamanımı düşnmeye harcarım;harcanılan bi zaman varsa kıymeti bilinmeli; kıymeti bilinmeyen zaman tek canı kalmış süpermario ya benzer; süper marionun mantarı şirinlerin evine benzer; şirinlerin evinde bi kaltak var şirine o şirineyi bütün şirinler s*kmek ister... şirinler çok şey isterde ben hala neyi düşünüyorum anlamadım !!!!!...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    amele_2
    amele_2's avatar
    Erkek
    compi abin gibi gomonost olupta napcan :)boşver hiç bulaşma..

Ardından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lethe01
    lethe01's avatar
    Erkek

computerwolf, beni banlaman deniz gezmişin banka soyduğu gerçeğini değiştirirmi sence?  banka onunmuş bununmuş herkiminse yine onun banka soyguncusu olduğu durumunu değiştirir mi?? güvenlikçiyi vurduğu gerçeğini değiştirir mi? işine gelmeyen düşünceyi neden düşünceyle yenmeye çalışmıyorsun da banlayarak susturmaya çalışıyorsun?

bknz: http://www.ilkimwebtasarim.com
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    camarade
    ontedi
    ontedi's avatar
    Erkek
    hope_siz bunu yazdı:

computerwolf, beni banlaman deniz gezmişin banka soyduğu gerçeğini değiştirirmi sence?  banka onunmuş bununmuş herkiminse yine onun banka soyguncusu olduğu durumunu değiştirir mi?? güvenlikçiyi vurduğu gerçeğini değiştirir mi? işine gelmeyen düşünceyi neden düşünceyle yenmeye çalışmıyorsun da banlayarak susturmaya çalışıyorsun?

Banka soyduğu doğru fakat neden hırsız gibi gösteriyorsun, o dönemlerdeki bir tabir vardır "kamulaştırmak". 

Ona kalırsa Mahir Çayan (faşİsTe gayan :)) Kadir Has'ın evini basmıştır, nedenini kendin yorumla.

Matematikçi ve Yazılımcı. http://www.ontedi.com ve http://www.cizgi.site Siteme beklerim herkesi.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SilenC3
    SilenC3's avatar
    Erkek
    hope_siz bunu yazdı:

la gag get şooorda oyna bildiğin 2 şey var onlarıda insanlara empoze etmeye çalışma 

Ben giderken sen dönüyodun, sen benden daha fazla şey bilirsin vs.
Toplam Hit: 8557 Toplam Mesaj: 57