folder Tahribat.com Forumları
linefolder Geyik & Teknoloji İle İlgili Olmayan Video / Resim / Flash Paylaşım
linefolder Deniz Gezmiş-Yusuf Arslan Ve Hüseyin İnan"I Canlı Mahkeme Görüntüleri

Deniz Gezmiş-Yusuf Arslan Ve Hüseyin İnan"I Canlı Mahkeme Görüntüleri

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karabudun
    karabudun's avatar
    Erkek
    Deniz Gezmiş bu kadar ön plana çıkartılırken o jenerasyonun teori ve pratiği malun isimlerin hepsinin üstünde olan Mahir Çayan neden geri planda tutulur anlayabilen varmı acaba ?

"Bugünden geru divanda, dergahta, bergahta, mecliste ve meydanda Türkçeden başka dil kullanılmayacaktır." KaramanoğluMehmet Bey - 1277 -
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lemuria
    Lemuria's avatar
    Erkek
    compü , deniz gezmiş'e saygı duymam bi yana .. farklı bi politik düşüncem olması ayrı mesele...ama neden elemanı senden farklı düşünüyor diye banlıyorsun bu da çok absürd bir mesele..onun sizce bi ilah veya idol olması..onun banka soyduğu ve güvenlik görevlisini öldürdüğü gerçeğini değiştirmez..site'deki görevinizi yaparken bu kadar yüzeysel ve duygusal davranmayın..

dont think twice its all right
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    camarade
    ontedi
    ontedi's avatar
    Erkek

Lemuria bunu yazdı:
    -----------------------------
    compü , deniz gezmiş'e saygı duymam bi yana .. farklı bi politik düşüncem olması ayrı mesele...ama neden elemanı senden farklı düşünüyor diye banlıyorsun bu da çok absürd bir mesele..onun sizce bi ilah veya idol olması..onun banka soyduğu ve güvenlik görevlisini öldürdüğü gerçeğini değiştirmez..site'deki görevinizi yaparken bu kadar yüzeysel ve duygusal davranmayın..

Sorun farklı düşünmesi değil, adamın hitap şeklidir. Hırsız şeklinde servis edilmesidir, tekrar ediyorum "kamulaştırmak". 

Hatta geçenlerde Deniz Gezmiş için "Apo'dan bile daha katil" şeklinde ibare belirtilmişti.

Olayların gelişim sürecine baktığınızda ne demek istenildiğini anlayacaksınızdır. Artı güvenlikçi ölmedi.

Matematikçi ve Yazılımcı. http://www.ontedi.com ve http://www.cizgi.site Siteme beklerim herkesi.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Yeah
    Yeah's avatar
    Erkek

valla siyasetle çok ilgiliyimdir ama deniz in ateş açtığı herkesçe bilinen bir gerçek bunu savunmayı bırakın...

ne kadar sağ görüşü ve sol görüşüde saçma bulsamda (!)

denizi savunanların bu nokta üzerinde kalmamaları gerektiğini hepsi bilir; yani en azından sahip olduğu güzel düşünceler karşısında...

bu arada o zamanlardaki sağ görüşlü mahkumların 1. ağızdan ifadelerini okudum ve denizi asmanın yanlış olduklarını kabul ettikleri gibi hala bunları tartışmanında, Ata mızın açtığı yolda tüm vatandaşların yürümeyip hala kendilerini sınıf sınıf ayırmalarınında saçma olduğunu belirtiyorlar...

eski solcuların ifadelerini zaten hepimiz biliyoruz ki, kimler kaldı ki eski solculardan ;) 

herşeyin kısası makbuldur; ulaşmak isteyen yesterfox_55@hotmail.com a mail atabilir...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mont-blanc
    mont-blanc's avatar
    Erkek

hope_siz bunu yazdı:
    bi banka soyguncusu niye bu kadar popüler anlamış değilim..

Deniz Gezmiş bankayı darda, zorda, ihtiyaçta olduğu için soymamıştır da ondan.. Bir müslüman olarak Deniz Gezmiş ve Mahir Çayan arkadaşlarının davasına gösterdiği samimiyet, kararlılık ve fedakarlık benim kendilerine saygı duymamı gerektirmiştir..

Deniz Gezmiş bankayı soyup yanlışlıkla veya istemeden güvenlikçiyi vurduktan sonra, güvenlikçinin bulunduğu hastaheneye giderek onu ziyaret ettiği ve hastahane masraflarını vs. karşılayan bir miktar para verdiği güvenlikçinin parayı reddetmesine mukabil " Bu para babamın okul harçlığı olarak gönderdiği helal paradır, bankadan aldığım para değil. " dediğine rastlamıştım bir yerde.. Keşke her solcu böyle olsa..

Mahir Çayan yakalandıktan sonra cezaevine konur ve cezaevinden tünel kazarak kısa bir süre sonra kaçar.. Bir müddet sonra tekrar yakalanır ve sorguda sorulan " Tünelden çıkardığın o kadar toprağı ne yaptın ? " sorusuna verdiği " Topraksız köylüye verdik. " cevabı da beni benden almıştır..

edit : Lemuria güvenlikçinin öldürüldüğünü yazmış ? ben mi yanlış biliyorum ?

yıkılma sakın !
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MbK
    MbK's avatar
    Erkek
    Swool bunu yazdı:

hope_siz bunu yazdı:
    bi banka soyguncusu niye bu kadar popüler anlamış değilim..

Arsen Lüpen neden bu kadar popüler ? 

mesela yine millet arsen lüpen'in filmine takla atarak gider :| ama kendi kahramanımıza sahip çıkmayız :|

her ne kadar Türkiye şartlarında faşist bir rejim istesem de ilerisi için komünizm her ülke için gereklidir :)

ama dollar milyarderlerinin olduğu şu günlerde artık komünizm açıkçası gerçek olmaz diyorum :|

ama eskiden de insanlık için yapılan ii şeyleri de karalamak gerekmez saygı duyalım sadece saygı :|

ikinci ismim olan "barış" ttaa o günlerden gelir :)

Çok özel kadınlar tanıdım. Bana hayatı onlar tanıttılar...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hallederi_55
    hallederi_55's avatar
    Erkek

Fazla söze gerek yok DENİZ GEZMİŞ'in ruhu yeter amerikan dostu faşistlere.........

_ICEMAN_
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zndmn
    zndmn's avatar
    Erkek

pek sevdiğim bi insan olmamasıyla birlikte saygı duyduğum bi insandır bildiğim kadarıyla idealleri uğruna ölmüştür

güzel paylaşım ...

ama arkadaşlar ülkücüleri faşist yapıyoruz solcuları komünist yapıyoruz bu ne böle

Türkiye bütündür diyoruz ama bölünme böle başlar fikirlerimiz aynı olmayabilir ama bu ülkede beraber yaşıyoruz bilmiyorum daha saygılı olmalıyız veya düşüncelerimizi dayatmaya çalışmamalıyız ....

Zugzwang
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    camarade
    ontedi
    ontedi's avatar
    Erkek

karabudun bunu yazdı:
    Deniz Gezmiş bu kadar ön plana çıkartılırken o jenerasyonun teori ve pratiği malun isimlerin hepsinin üstünde olan Mahir Çayan neden geri planda tutulur anlayabilen varmı acaba ?

Kim bilir belki "Silahlı eylem (gerilla) yapmadığı için". 

Belki de (tamam sosyalistler bana kızacaklar ama) "Kemalizm ve Sosyalizm'i kendi yağında kavurduğu içindir". 

Atatürk'ün değerlerini fazlasıyla yaşattığı için de olabilir. Bunlar kendi görüşlerim, bir başkası farklı şeyler söyleyebilir.

Matematikçi ve Yazılımcı. http://www.ontedi.com ve http://www.cizgi.site Siteme beklerim herkesi.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    amele_2
    amele_2's avatar
    Erkek

mahir çayan silahlı eylem yapmamış mı? :S

allah allah.kaynaklar yalnış yönlendirmiş beni..ne kadar ulvi bir insanmış

geri kalanı vikipedia da 

Katıldığı silahlı eylemler

• 12 Subat 1971'de Ankara'da Ziraat Bankasi Küçükesat Subesi soygununa katıldı.
    • 15 Mart 1971'de Türk Ticaret Bankası Erenköy Şubesi soygununa katıldı.
    • 4 Nisan 1971'de işadamları Mete Has ve Talip Aksoy'un kaçırılıp 400 bin liralık fidye alınması eylemini arkadaşlarıyla birlikte gerçekleştirdi.
    • 17 Mayıs 1971 günü İsrail'in İstanbul Başkonsolosu Ephrahim Elrom'un kaçırılması eylemini Ulaş Bardakçı ve Hüseyin Cevahir'le birlikte gerçekleştirdi.
    • 1 Haziran 1971'de polisin açtıgı ateş sonunda Hüseyin Cevahir öldü. Mahir Çayan yaralı olarak ele geçti.
    • 26 Mart 1972'de Ünye'deki Radar Üssü'nde çalışan üç İngiliz teknisyeni kaçırdılar.
    • 30 Mart 1972'de girdiği çatışmada öldürüldü

Ardından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz..
Toplam Hit: 8559 Toplam Mesaj: 57