folder Tahribat.com Forumları
linefolder Geyik & Teknoloji İle İlgili Olmayan Video / Resim / Flash Paylaşım
linefolder Deniz Gezmiş-Yusuf Arslan Ve Hüseyin İnan"I Canlı Mahkeme Görüntüleri

Deniz Gezmiş-Yusuf Arslan Ve Hüseyin İnan"I Canlı Mahkeme Görüntüleri

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lethe01
    lethe01's avatar
    Erkek
    ontedi bunu yazdı:
    -----------------------------
    hope_siz bunu yazdı:

computerwolf, beni banlaman deniz gezmişin banka soyduğu gerçeğini değiştirirmi sence?  banka onunmuş bununmuş herkiminse yine onun banka soyguncusu olduğu durumunu değiştirir mi?? güvenlikçiyi vurduğu gerçeğini değiştirir mi? işine gelmeyen düşünceyi neden düşünceyle yenmeye çalışmıyorsun da banlayarak susturmaya çalışıyorsun?

Banka soyduğu doğru fakat neden hırsız gibi gösteriyorsun, o dönemlerdeki bir tabir vardır "kamulaştırmak". 

Ona kalırsa Mahir Çayan (faşİsTe gayan :)) Kadir Has'ın evini basmıştır, nedenini kendin yorumla.

Banka soyduğu doğru fakat neden hırsız gibi gösteriyorsun..  banka soyana ne demek gerekir peki?

bknz: http://www.ilkimwebtasarim.com
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    İnce Memed
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

umutsuz haci , sen ortaya dusunme sunmuyorsun ki ban sana karsi dusunce beyan edeyim.Yazdigin seyin dusunceyle ne ilgisi var.

Ayrica guvenlikci vurdugunu nereden cikardin !

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    C_e_Z_a
    C_e_Z_a's avatar
    Erkek
    Denizler hiç kimseyi öldürmedi-amerikalı esir askerleri bile öldürebilecek durumda,hırsda ve haklı durumdalardı-ama onların aile resimlerini görünce onuda yapmadılar..

Kim kimi öldürdü ?

Makaleyaz.Net - Türkiye'nin Makale Alım-Satım Platformu
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    god
    god's avatar
    Erkek
    paylaşım için teşekkürler

All is well
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    İnce Memed
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

exca bi kalk git haci...amerikan cakallarinin doldugu mit ,ne kadar milli tartisilir :D

3milyon Turk'u katletme gibi birsey senin mantigina sigiyormu haci ?

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    camarade
    ontedi
    ontedi's avatar
    Erkek
    ExcaliburTBT bunu yazdı:

http://www.realhaber.com/news_detail.php?id=37012 

Yuh artık. 

Ulan Ülkücü dava adamları bile "Deniz Gezmiş'i asmak hataydı" derken çıkmış birileri "3 milyon Türk ölecekti" diyebiliyor. 

Gidin Ülkücülerin eski dava adamları ile tartışın bu konuyu size öyle olmadığını söyleyecektir. Bizzat kendim şahit oldum.

Matematikçi ve Yazılımcı. http://www.ontedi.com ve http://www.cizgi.site Siteme beklerim herkesi.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ultrAsker
    ultrAsker's avatar
    Erkek

amerikanın kıçını yalamamak için , Bu durumlara düşmememiz için çabalayan, 30 yıl sonrasını bu kadar dogru görebilen bi adamın arkasından ileri geri konuşmak için nasıl bir zekaya sahip olmak gerek anlamıyorum

i ve got nothing against god. its his fan club i cant stand.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lethe01
    lethe01's avatar
    Erkek
    ComputerWolf bunu yazdı:

umutsuz haci , sen ortaya dusunme sunmuyorsun ki ban sana karsi dusunce beyan edeyim.Yazdigin seyin dusunceyle ne ilgisi var.

Ayrica guvenlikci vurdugunu nereden cikardin !

"bi banka soyguncusu niye bu kadar popüler anlamış değilim..  " diyerek düşüncemle alakalı bi şeyi sölemiş oldum.

banka çıkısı güvenlikçiyi vurdugunu ve tedavi olması için yine güvenlikçinin cebine para koyduğunu biliyorum. neyse sonuçta adam öldüren katil, banka soyan( ki bankada acaba kaç masum insanan alın teri olan para vardı) soyguncu,gasp eden gaspçıdır. sonuçta banka soymuştur iyi veya kötü böledir. 

bu arada banımı kaldırsana computerwolf..

bknz: http://www.ilkimwebtasarim.com
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakkinen
    Hakkinen's avatar
    Erkek

Benim simimde deniz babam solcu ismimi deniz gezmiş ten dolayı deniz koymuş iyiki koymuş...

Deniz Gezmiş in fikirleri hala yaşıyor... Biz yaşatacaz... Amerikan Uşağı AKP cilerde önce bi araştırsın sonra konuşsun. Biz araştırıp konuşuyoruz hersey ortada. Arkadasım teşekkürler arşive ekledim...

Kendini beğenmişlik, hakedilmelidir.
Toplam Hit: 8558 Toplam Mesaj: 57