folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Derin Konularda Yeni Moderatorumuz Maniaccoderi Takdim Ederim

Derin Konularda Yeni Moderatorumuz Maniaccoderi Takdim Ederim

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AnTiSoZeL
    AnTiSoZeL's avatar
    Erkek
    Dumansız alev üstadı hoşgeldin... :)

kafası karışan ,tırsan bilmem ne olan arkadaşlar

insan lar , komik,aptalca şeyler yabmadıktan sonra,cinler onlarla uğraşmaz (ruh çağırma örn, :gelen ruh deil cindir)

gaybdan haber verdiğini söyleyebilir kandırırlar, her fırsatta kendıne tapındırmak isterler vs vs vs :)

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    be_cool
    be_cool's avatar
    Erkek
    wallaha bilmiyorum ne dogru yanlis ama ben dungece iste bazi seyler sordumktansonra birazda siteyi okudum sonra yatmaya gittim ve onlarla iletsim kurmaya basladim ve basimin icinde zurna sesigibi gurultuler duydum acayip bir gurultu anlamadigim rahatsiz edici bir gurultuydu hayirdir insallah :d

adam bana çay verdi çay. bana çay verdi. çay veren adam kötü olur mu hiç?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nukeshore
    nukeshore's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    hoşgeldin, hayırlı uğurluolsun.

bu karabasan dedikleri olay, bana arada geliyor kıpırdayamıyor, bağıramıyorum. ilk geldiginde biraz trmıştım ama artık tırsmıyom. bi keresinde onu uzerimden attım ayaga kalktım sonra bir baktım yatıyorum. yani aslında kalkmamışım ama kalktıgıma o kadar eminimdimki. kalkmadıgımı ben ne zaman tekrar yattım diye dusunurken anladım.

hocam nedir bu karabasan, gelmemesi için ne yapmalıyız.

011011100111010101101011011001010111001101101000011011110111001001100101
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ManiacCoder
    ManiacCoder's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    @Sarper:

Kati suretle BÜYÜ YAPMIORUZ!

Lütfen bize bu tarz bir talep ile gelmeyiniz. Yalnızca enerjetik bir hastalık olan büyünün bozulması ile ilgileniyoruz.

http://www.simakayne.com Türkiye"nin en geniş kapsamlı gizem portalı
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ManiacCoder
    ManiacCoder's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    @ Frosttear:

"maniaccoder büyü ceşitleri hakkında bilgi verebilirmisin biras"

Büyü yapılış amaçlarına göre kendi içinde değişik alt türlere ayrılır. Hemen hemen her konunun gerçekleşmesini sağlamak amacıyla tertip edilmiş bir büyü çeşidi mutlaka vardır ancak yine de bunları bazı genel kategorilere ayırmak mümkündür.
    Sıklıkla başvurulan büyüler şu şekilde sıralanabilir:
    1) Aşk (Bağlama, Muhabbet, Celb ve Teshir) Büyüleri : Bir erkeği bir kadına yada bir kadını bir erkeğe, kendi isteği olmaksızın aşık etmek ve aralarında bir birliktelik kurulmasını sağlamak için uygulanır.
    2) Tefrik (Ayırma) Büyüleri: Birbirini seven evli ve ya bekar iki insanı birbirinden ayırmak ve birbirlerinden nefret etmelerini sağlamak amacıyla yapılır.
    3) Kısmet Kapatma Büyüleri: Bir insanın maddi ve manevi tüm hayatını alt üst etmek, iflas edip tüm malını kaybetmesine neden olmak ve/ya evlenmesine mani olmak için uygulanır.
    4) Hırsızlık Büyüleri: Çalınmış bir malın geri getirilmesi için hırsıza zarar vermek amacıyla uygulanır.
    5) Ölümcül Büyüler: Bir insanın yavaş yavaş eriyerek ölmesini ya da kendisini öldürmesini sağlamak amacıyla uygulanan büyülerdir. Çoğunun bozulması da mümkün değildir. Hristiyan din adamları ile hiçbir alakası bulunmamasına rağmen bu büyü çeşidi "Papaz büyüsü" olarak da anılmaktadır.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ManiacCoder
    ManiacCoder's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    @ Parliament:

Yazdığın cevabı hayretle okudum. En sondan başlayarak iddialarına yanıt vermeme izin ver lütfen.

Birincisi sahtekar değilim ve son 7 yılımı parapsikoloji ve metafizik üzerine bilimsel araştırmalar yaparak geçirdim. Bu konuda bir arpa boyu bile yol alabilmiş değiliz ama en azından iyi niyetle insanlara yardımcı olmaya çalışıyoruz.

Bilimsel metodolojinin açıklayamadığı, açıklamak için hiçbir çaba da sarf etmediği bu konularda birilerinin araştırma yapması gerekiyordu.

Poizitif bilime bu kadar inancı olan biri olduğunuza göre bilimin temel ölçütünün mantıksal çıkarım olduğunun farkında olmanız gerekir. Mantıksal çıkarımla bedeni olmayan bir canlı olan cinlerin insan yada hayvan dışkısı ile beslendiğini iddia etmek, ya da cinler ile insanların birbirini gebe bırakabileceğini öne sürmek BÜYÜK CESARETtir.

İlgilendiğimiz konu o kadar kazıktır ki, öncelikle temel fizik bilgisi, ardından kuantum fiziği ve determinist ilkeler konusunda derin bilgi ve beceri sahibi olmanız gerekir. Ardından elektromanyetik alan kuramları, enerjinin transferi ve daha bunun gibi bir çok konuda teorik bilgiye ihtiyacınız var. Bunları kavradıktan sonra psikoloji, abnormal psikolojik fenomenler ve psikopatolojik durumların tedavisi konusunda bilgi sahibi olmalısınız. Bunlar yeterli mi?! Hayır, temel insan anatomisi ve psikiyatri konusunda da bilginiz olması gerekir.

Ve ne yazık ki bunlar daha başlangıç için gereken temel gerekliliklerdir. Bu vasıflara sahipseniz tezlerimizi pozitivist anlamda çürütün, saygı duyalım, vasıflara sahip değilseniz, sadece kulaktan dolma bilgilerinize güvenerek burda insanlara yardımcı olmaya çalışan bir insana sahtekar deme hakkınız kesinlikle yoktur. Nitekim, burada bulunuş amacım sadece yardımcı olmaktır ve bir sahtekarın langadanak gelip, Şeyh Holy One'ın takdimi ile burda moderator olması falan komik bir düşüncedir.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ManiacCoder
    ManiacCoder's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    @ Parliament:

Gelelim en dehşet verici suçlamanıza!

"kutsal kitaba
    aykırı şekilde bilim tarzı karışık yorumlar yapmaktasınız"

Makalelerimi okumadığın, şöyle bir bakıp geçtiğin çok açık şekilde belli oluyor. Sitede duran makalelerin Kur'an'a aykırı hiç bir yeri bulunmadığı gibi, doğrudan kur'an referansına sahip bir bakış açısıyla yazılmış nadide makalelerdir.

Bilimsel mazisi olmadığını öne sürdüğünüz insan Rhine Institute of Parapsyschology'nin kayıtlı üyesidir. Rhine hakkında bilgi almak isteyen arkadaşlar www.rhine.org adresini ziyaret edebilirler.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    be_cool
    be_cool's avatar
    Erkek
    wallaha makalelerini zaman oldukca okuyorum ve kurandanda alintilar yapmisin farkettim yani aykiri oldugunu sanmiyorum ve biiz bilgilendirdigin icin tekrar tesekkurederim

coder ben onlarla iletisim kurmak istiyorum bana buyuk bir zarari olurmu yada nasil yapa bilirim makalelerini okudum ama hala kafamda soru isaretleri var mesala bazen kulagima sesler fisildaniyor dikatl e dinleyince yuzlerce karisik ses duyuyorum dunde oldu gece bu olayi nasil kullanip onlarla iletisim kura bilirim

adam bana çay verdi çay. bana çay verdi. çay veren adam kötü olur mu hiç?
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    deli_gaffur
    deli_gaffur's avatar
    Erkek
    Bakalım Parliament, ne diyecek bu konuda

Ülkücüler için "sokak ortasında adam dövüyor" diyorlar. Yalan hoca, inanma sen! Bizim adam olanı dövdüğümüz nerde görülmüş?
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    deniz
    deniz's avatar
    Erkek
    be_cool ;
    bence onlar değil hojam bendede oluordu otür şeyler sanki beynimin içinde 2 kişi konuşuor gibi özellikle gece yattığımda bir türlü susturamıordum deli oluordum tabi biri ben ..öbürü'de ? (tabiki ben ) aklıma kesinlikle onlar dan biridir diee gelmedi hiç hiç düşünmedim böle bişi sonra kendi kendine geçti...ama şunu biliorum çok sitresli olduğum dönemlerdi çok dağıtmıştım sanırım piskolojik bişi umarım seninkide psikolojiktir....

ManiacCoder; hocam hoşgeldin....

hojam neden insanlar kötü bişi olduğunda onların üstüne atar işte şöle oluor bana c** lerden olmuştur buna benzer birsürü olay işte c** çarpması ..., cevaplar dan nefret ediorum...neden zarar vermek istesinlerki bize......isteseler bize zarar verebilirlermi..
Toplam Hit: 12725 Toplam Mesaj: 91