Devamını Göster - Devamını Gizle Kodu
-
jargonphp bunu yazdıby_Tet bunu yazdı
Eğer bir divi ikiye bölüyorum paragraf sıkıntıya giriyor diyorsan diye şöyle bir şey yazdım;
https://jsfiddle.net/mnote207/3/
Olabildiğince az kod kullandım
Çok daha kısa ama işlevsiz halini de birazdan atarım
Bu kodlara, yazı açıldıktan sonra "devamını gizle" ekleyebilir misiniz? Yazıyı geri de kapatmak lazım. Onu nasıl yapacağımı bilmiyorum
Son mesaja açıklama ekledim onu da oku hocam, herhangi bir boş yere tıkladığında otomatik kapanıyor.
İkisinin de değiştiği halini birazdan yapıp atarım
-
by_Tet bunu yazdıjargonphp bunu yazdıby_Tet bunu yazdı
Eğer bir divi ikiye bölüyorum paragraf sıkıntıya giriyor diyorsan diye şöyle bir şey yazdım;
Bu kodlara, yazı açıldıktan sonra "devamını gizle" ekleyebilir misiniz? Yazıyı geri de kapatmak lazım. Onu nasıl yapacağımı bilmiyorum
Son mesaja açıklama ekledim onu da oku hocam, herhangi bir boş yere tıkladığında otomatik kapanıyor.
Gördüm evet. divlerde sorun yaşamıyorum. tek div içinde hallettim paragrafları. sadece devamını gizle olayını ekleyebilirseniz harika olur gerçekten
-
jargonphp bunu yazdıby_Tet bunu yazdıjargonphp bunu yazdıby_Tet bunu yazdı
Gördüm evet. divlerde sorun yaşamıyorum. tek div içinde hallettim paragrafları. sadece devamını gizle olayını ekleyebilirseniz harika olur gerçekten
-
by_Tet bunu yazdı
Özet&Açıklama
Google açısından display:none yeni nesil frontend development açısından etkili. Çünkü tarayacı nasıl görürse Google da o şekilde indexliyor. Böyle olmasa vuejs gibi reactive frameworkler bir boka yaramazdı.
Bir diğer durumda da bir metni iki farklı dive böldüğünde google yine her halükarda bunu iki farklı paragraf olarak algılar.
Çözüm olarak jsfiddle verdiğim iki örneği de inceleyebilirsin
++ jQuery de o yüzden çıktı. Ajax ile yükleniyor. Ama o eski nesil ama olsun.
Bir şeye de ters gitmeseniz olmaz, komik duruma düşüyorsunuz, yapmayın böyle. Tamam sen benden daha iyi yazılımcısın tebrik ederim.
- türklerden birşey öğrenmeyin dediklerimin özetidir bu konu.
neverland tarafından 02/Eyl/20 16:20 tarihinde düzenlenmiştir -
neverland bunu yazdıby_Tet bunu yazdı
Özet&Açıklama
Google açısından display:none yeni nesil frontend development açısından etkili. Çünkü tarayacı nasıl görürse Google da o şekilde indexliyor. Böyle olmasa vuejs gibi reactive frameworkler bir boka yaramazdı.
Bir diğer durumda da bir metni iki farklı dive böldüğünde google yine her halükarda bunu iki farklı paragraf olarak algılar.
Bir şeye de ters gitmeseniz olmaz, komik duruma düşüyorsunuz, yapmayın böyle. Tamam sen benden daha iyi yazılımcısın tebrik ederim.
Ne diyon hocam sen nickine dikkat bile etmemiştim :d tamam sen varken yazmayım :d
-
by_Tet bunu yazdıneverland bunu yazdıby_Tet bunu yazdı
Ne diyon hocam sen nickine dikkat bile etmemiştim :d tamam sen varken yazmayım :d
Yarımyamalak kulaktan dolma bilgilerle insanları yönlendirmeyin, sonra bir de onları unutmak için zaman harcayacaklar onu diyorum. Üzülüyorum yani.
Eline koluna sağlık kodların için de.
-
neverland bunu yazdıby_Tet bunu yazdıneverland bunu yazdıby_Tet bunu yazdı
Yarımyamalak kulaktan dolma bilgilerle insanları yönlendirmeyin, sonra bir de onları unutmak için zaman harcayacaklar onu diyorum. Üzülüyorum yani.
Eline koluna sağlık kodların için de.
Hocam yarım yamalak kulaktan dolma derken :(
-
neverland bunu yazdıby_Tet bunu yazdı
Özet&Açıklama
öğrette öğrenelim kraal. mafyasın bee. yazdığın koda tapıyorsak bi sebebi vaar.
-
Altı üstü show hide. Niye bu kadar abarttın ki? Adam yazdığım kodu display none yapmadan nasıl çözerim demiş. Bende jquery versiyonunu yazdım.
-
Altı üstü show hide. Niye bu kadar abarttın ki? Adam yazdığım kodu display none yapmadan nasıl çözerim demiş. Bende jquery versiyonunu yazdım.
Ahkam kesmene gerek yoktu. İlla react ile component mi yazalım? Bu kodu başka nasıl değiştireceksin? Php yada diğer diller ile bir yere post isteği atıp sayfanın tamamını mı göstersin? Ne istiyorsun?