folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Devlet Demir Yolları Özelleşti

Devlet Demir Yolları Özelleşti

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zone
    zone's avatar
    Erkek

rt say:   popomuzuda satılığa çıkardık bekliyoruz efenim :) şuan ülkenin durumu çok iyi bekleyin daha da iyi olacak

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Osuran_Boga
    Osuran_Boga's avatar
    Erkek

özelleşme yok diye biliyorum ben ama iyi olur bize öncelik gelir hiç yoktan.

şerefsizler bizi işe almadı gitti meslekten adam aldılar çok pis sövesim var.

335 tti aldılar ocak-şubatta yanılmıyorsam 23 meslek bölümüne açtılar.

Şikayet ettik, alımı açan adamın numarasını buldum dedik böyle iş olmaz 4 yıl boşuna mı okuduk?

herif puansız düz mesleğe geliyor ordan 2.sınıfta elektriğe carta curta geçiyor ordan benim işime giriyor.

lan benim bölümüm anadolu liselerinden yüksek puanı adaletinizi...

neyse şikayet ettik sizmisiniz şikayet eden dediler 65 tane adam alıyorlardı kaç meslek bölümü varsa hepsine açtılar.

65 tanenin sadece 8'i raylı sistemlerden o da ikamet almak zorunluluğu var. 1 yer sadece izmir oraya ikametsiz başvuruluyor

onu da işkura koymadı bi tarafına koyduklarım ne iş çeviriyorlarsa.

335 tti alımında mülakata kalmıştım gittik. mülakttan önce en fazla 5 soru soruyoruz diyen adam bildikçe sordu bildikçe sordu

6 soru sordu 5'ini bildim ama torpilim yoktu giremedim. biri girdi sohbet etti. biri 3'te 1 yaptı girdi ben giremedim. 

Ayrıca memurlara yine bişey yok. Olan şey sadece taşımacılıkta oluyor yani yolcu ve yük taşımacılığında.

Memurların işi yine facebook, okey, tavla 

naber?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Böcüklerin Efendisi
    krypt
    krypt's avatar
    Erkek

Ya abi siyasi konulara bulaşmayayım diyorum da. Adamın yaptığı alenen ortada. Atılan her adım, yapılan her hamle kademeli bir şekilde devleti bitirmeye yönelik. Devleti bitireceksen nereden başlayacaksın? Devletin memurundan tabiki. Özelleştirmeler olsun, memurlarla ilgili çıkan yasalar olsun, adamlar memuru bitiriyor işte. Neden? Devleti bitirecekler çünkü. Sonra ne olacak? Tayyip zemini hazırladı, başka birisi gelip PADİŞAH olacak. Olay bundan ibaret yani.

while (1<2)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakkinen
    Hakkinen's avatar
    Erkek

Amk 2 ay önce sivasa trenle 7 liraya gittim gelirken 11 liraya geldim nası iş anlamadım :S

Kendini beğenmişlik, hakedilmelidir.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Demir yollarının bu zamana kadar gelişememesinin sebebi bazı siyasilerin "tren moskof işidir" demesinden ötürü.Demir ağlarla ördük yurdu şarkısını söylemekle olmuyor bu işler.Bakalım görelim nasıl olacak.Klavye başından kendimizi parçalasak bile iş gittiği yere varacak.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dertli
    dertli's avatar
    Erkek

aşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık durumu yine.

özelleşsin çünkü daha iyi hizmet gelir kalite artar,

özelleşmesin, fiyat artar,ayrıca ; ( devletin yiyicileri aç kalır, memurların rahatı bozulur, istedikleri gibi asıp kesemezler )

bence memurluk denen kavram hiç olmasın neden devlet işten atmama garantisi veriyor. niye böyle bişey varki bu olmasa özelleştirmede olmaz. ha devletin işini kim yapacak? kendi memuruna vereceği harcayacağı maddiyatı versin özele bak o zaman nasıl oluyor herşey. o zaman hiç bir kurumu özelleştirmeye gerek yok. onu bunu satacağına memurluğu özelleştirsin.

imzayı bıraktım basıyorum artık
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    glaurung
    glaurung's avatar
    Erkek

ya özelleşsin kardeşim özelleşin ama gidipte fransızın elinde abdlınin elinde özelleşmesin, halka arz yaparsın yarısını yarısını da verirsin bi özel şirkete açarsın borsaya hem kendi değerlenir hem adı değerlenir.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cagatay09
    cagatay09's avatar
    Erkek

hükümet elinde ticari amaç güdecek hizmetlerin hepsini özelleştiriyor ve siz seviniyorsunuz. yok memur götünü kaldırmıyordu , memur olamayınca memurlara sallayan insan anatomisi, vs. kardeşim siz özelleşmenin gerçekten iyi birşey olduğuna inanıyormusunuz?

zaten vergiler ağır ve gittikçe artıyor. yediğin yemeğin vergisi alıp ,sıçtığın bokun vergisini alıyorsa, attığın çöpün vergisini alıyorsa eğer, birde utanmadan Milletin olan malı özel  kurumlara peşkeş çekip şahsi kurumlara satılıyorsa sen buna hizmet mi diyorsun? 

götünüzün başına vergi alan hükümet, elinde birşey kalmayınca götünüze üşüştüğünde görürürüm sizi ben. nasıl hizmet alınıyormuş anlarsınız?. elektrik özelleştide ne oldu amk. çok mu memnunsunuz elektrik faturalarından. hemde devlet desteğini arkasına almış birer şerefsiz olan bu özel kurumlar sizi sikmeden sağ bırakırlar mı?. dedim ya devlet en son götünüze üşüştüğü zaman görecem sizi. kaç paralık adamlarsınız olum siz? rahmi koç un torunlarımısınız bu kadar rahatsınız?

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pcdoktor636
    pcdoktor636's avatar
    Erkek

Tüm özelleştirmeleri destekliyorum,devlet kadrosunda 1 kişinin yapacağı işe 30 kişi alınıyor hiçbiride götünü kaldırmıyor nasılsa kadroyu kaptık diye.

Üstüne rekabet olursa çok daha kaliteli hizmet olur.

Özelleştirmelere en iyi örnek:ttnet.(eski haline kıyasla)

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nobel
    Nobel's avatar
    Erkek

Allah kabul etsin.

http://goo.gl/0i2Fv
Toplam Hit: 6239 Toplam Mesaj: 42