Dexter 10. Sezon - Dexter: Resurrection

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SHaDeWRoX
    SHaDeWRoX's avatar
    Erkek

çok hoşuma gitti son sezon 8.bölüm final mi devamı gelcekmi

Her yarın geriye kalan hayatımızın ilk günü....
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hypnot1c
    hypnot1c's avatar
    Erkek
    SHaDeWRoX bunu yazdı

https://www.tahribat.com/forum/dexter-10-sezon---dexter-resurrection-260129/3#msg3455294

Nerde o eski minecraftçılar. Unutulmadın X3uqM4 - Tahribatın yanlışlıkla banlanmış en bahtsız müridi. Böyle bir şans nasıl olabilir ? Banlanmış bir üyenin login olmaya çalıştığındaki IP sini sen kalk 1 gün sonra tahribata girerken nasıl denk geldiyse onun IP siyle gir. Bunu bir admin görsün fark etsin ve AB ban ı al şaka gibi :|
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    hypnot1c bunu yazdı
    SHaDeWRoX bunu yazdı

https://www.tahribat.com/forum/dexter-10-sezon---dexter-resurrection-260129/3#msg3455294

Ayrıca bu sezon 10 bölüm olacak deniyor. Yani 2 bölüm kaldı. Ben konuyu nasıl bağlayıp sezon finali yapacaklar onu merak ediyorum. Çünkü konu çok dallanıp budaklandı. 

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FrodoTheYuzuksuz
    FrodoTheYuzuksuz's avatar
    Erkek
    mkyb bunu yazdı

Ayrıca bu sezon 10 bölüm olacak deniyor. Yani 2 bölüm kaldı. Ben konuyu nasıl bağlayıp sezon finali yapacaklar onu merak ediyorum. Çünkü konu çok dallanıp budaklandı. 

--- Spoiler Alert Start ---

Bunu yazmak için gelmiştim. Çok iyi gidiyor, beklentimi karşılıyor. Ama hala main antagonist kim belli değil. Tyrion reyis koda uymuyor. Koruma ablamızın hikayesine eccük girip bıraktılar. Ev sahibinden her an bişi çıkacak gibi ama çıkmıyor. Kübalı arkadaşımız başbaşka bi alemde. Geri kaldı kulaklık takıp cool görünmeye çalışan ablamız. ee ne olcek şimdi 

--- Spoiler Alert Finish ---

Acı Çekene Saygı
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Ben artık Dexter'ın ev sahibinin normal olmadığına emin oldum. O lavukta var bi şeyler. Sanki eskiden çok günaha girmişte tövbe etmiş gibi tripleri var.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    denver
    denver's avatar
    Erkek

Dexter icin batista her zaman kolay lokma oldu muhtemelen delil falan da bulucak ama yakalayamaz

denver tarafından 25/Ağu/25 11:30 tarihinde düzenlenmiştir

Nullum magnum ingenium sine mixtura dementiae fuit
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FrodoTheYuzuksuz
    FrodoTheYuzuksuz's avatar
    Erkek
    mkyb bunu yazdı

Ben artık Dexter'ın ev sahibinin normal olmadığına emin oldum. O lavukta var bi şeyler. Sanki eskiden çok günaha girmişte tövbe etmiş gibi tripleri var.

2 bölüm kaldı, bu saatten sonra ne açıklayacaklar ki? Son sahnede "NY Ripper Blessing" deyip konuyu mu kapatacaklar anlamadım ki.

Bu arada Original Sin iptal edilmiş. Yazık oldu. 1-2 sezon daha devam edebilirdi.

Acı Çekene Saygı
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rave
    rave's avatar
    Erkek

Ben de son 1-2 haftada oturdum original sin dışı hepsini izledim. Güççük dexterin aktörü farklı diye ondan pek emin olamadım gözüme bi dandik geldi ama millet beğenmiş heralde. Bu kadar zamandır neden izlememişim dedirten dizilerden biri oldu benim için. Ama boyle güncele yaklaşmaktan nefret ediyorum şimdi oturmuş bölüm bekliyorum.

>wanting it to be easy -47440506
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Benim şahsi görüşüm Batista sezon finalinde Dexter'ı suç üstü yapacak ve gerçekleri öğrenecek. Batista, karısı La Guerta'yı Dexter'ın öldürdüğünü düşünüyor fakat Debra öldürmüştü. Onun amacı karısının katilini yakalamak. Dexter'ın seri katil olması sikinde değil ki zaten kendisi işini sağlam yapan bir polis hiç bir zaman olmadı. Ama bu sezon amına kodum bir anda FBI ajanı triplerine girdi. :D

Batista bunu öğrendikten sonra seni yanlış tanımışım beni bir daha görmeyeceksin deyip diziden çıkacak. Zaten polislikten istifa etti. 

https://www.youtube.com/shorts/Log4-VcVQDk

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AndrevMask
    AndrevMask's avatar
    Homo
    mkyb bunu yazdı

Benim şahsi görüşüm Batista sezon finalinde Dexter'ı suç üstü yapacak ve gerçekleri öğrenecek. Batista, karısı La Guerta'yı Dexter'ın öldürdüğünü düşünüyor fakat Debra öldürmüştü. Onun amacı karısının katilini yakalamak. Dexter'ın seri katil olması sikinde değil ki zaten kendisi işini sağlam yapan bir polis hiç bir zaman olmadı. Ama bu sezon amına kodum bir anda FBI ajanı triplerine girdi. :D

Batista bunu öğrendikten sonra seni yanlış tanımışım beni bir daha görmeyeceksin deyip diziden çıkacak. Zaten polislikten istifa etti. 

https://www.youtube.com/shorts/Log4-VcVQDk

3. sezondayım daha neler yazmışsın ya 

Herkesten, her şeyden umudunuzu kestiğiniz bir anda belki de kurtarıcı sizsinizdir.
Toplam Hit: 7096 Toplam Mesaj: 88
dexter ailenizin seri katili