Dexter 10. Sezon - Dexter: Resurrection
-
çok hoşuma gitti son sezon 8.bölüm final mi devamı gelcekmi
-
SHaDeWRoX bunu yazdı
https://www.tahribat.com/forum/dexter-10-sezon---dexter-resurrection-260129/3#msg3455294
-
hypnot1c bunu yazdıSHaDeWRoX bunu yazdı
https://www.tahribat.com/forum/dexter-10-sezon---dexter-resurrection-260129/3#msg3455294
Ayrıca bu sezon 10 bölüm olacak deniyor. Yani 2 bölüm kaldı. Ben konuyu nasıl bağlayıp sezon finali yapacaklar onu merak ediyorum. Çünkü konu çok dallanıp budaklandı.
-
mkyb bunu yazdı
Ayrıca bu sezon 10 bölüm olacak deniyor. Yani 2 bölüm kaldı. Ben konuyu nasıl bağlayıp sezon finali yapacaklar onu merak ediyorum. Çünkü konu çok dallanıp budaklandı.
--- Spoiler Alert Start ---
Bunu yazmak için gelmiştim. Çok iyi gidiyor, beklentimi karşılıyor. Ama hala main antagonist kim belli değil. Tyrion reyis koda uymuyor. Koruma ablamızın hikayesine eccük girip bıraktılar. Ev sahibinden her an bişi çıkacak gibi ama çıkmıyor. Kübalı arkadaşımız başbaşka bi alemde. Geri kaldı kulaklık takıp cool görünmeye çalışan ablamız. ee ne olcek şimdi

--- Spoiler Alert Finish ---
-
Ben artık Dexter'ın ev sahibinin normal olmadığına emin oldum. O lavukta var bi şeyler. Sanki eskiden çok günaha girmişte tövbe etmiş gibi tripleri var.
-
Dexter icin batista her zaman kolay lokma oldu muhtemelen delil falan da bulucak ama yakalayamaz
denver tarafından 25/Ağu/25 11:30 tarihinde düzenlenmiştir -
mkyb bunu yazdı
Ben artık Dexter'ın ev sahibinin normal olmadığına emin oldum. O lavukta var bi şeyler. Sanki eskiden çok günaha girmişte tövbe etmiş gibi tripleri var.
2 bölüm kaldı, bu saatten sonra ne açıklayacaklar ki? Son sahnede "NY Ripper Blessing" deyip konuyu mu kapatacaklar anlamadım ki.
Bu arada Original Sin iptal edilmiş. Yazık oldu. 1-2 sezon daha devam edebilirdi.

-
Ben de son 1-2 haftada oturdum original sin dışı hepsini izledim. Güççük dexterin aktörü farklı diye ondan pek emin olamadım gözüme bi dandik geldi ama millet beğenmiş heralde. Bu kadar zamandır neden izlememişim dedirten dizilerden biri oldu benim için. Ama boyle güncele yaklaşmaktan nefret ediyorum şimdi oturmuş bölüm bekliyorum.
-
Benim şahsi görüşüm Batista sezon finalinde Dexter'ı suç üstü yapacak ve gerçekleri öğrenecek. Batista, karısı La Guerta'yı Dexter'ın öldürdüğünü düşünüyor fakat Debra öldürmüştü. Onun amacı karısının katilini yakalamak. Dexter'ın seri katil olması sikinde değil ki zaten kendisi işini sağlam yapan bir polis hiç bir zaman olmadı. Ama bu sezon amına kodum bir anda FBI ajanı triplerine girdi. :D
Batista bunu öğrendikten sonra seni yanlış tanımışım beni bir daha görmeyeceksin deyip diziden çıkacak. Zaten polislikten istifa etti.
-
mkyb bunu yazdı
Benim şahsi görüşüm Batista sezon finalinde Dexter'ı suç üstü yapacak ve gerçekleri öğrenecek. Batista, karısı La Guerta'yı Dexter'ın öldürdüğünü düşünüyor fakat Debra öldürmüştü. Onun amacı karısının katilini yakalamak. Dexter'ın seri katil olması sikinde değil ki zaten kendisi işini sağlam yapan bir polis hiç bir zaman olmadı. Ama bu sezon amına kodum bir anda FBI ajanı triplerine girdi. :D
Batista bunu öğrendikten sonra seni yanlış tanımışım beni bir daha görmeyeceksin deyip diziden çıkacak. Zaten polislikten istifa etti.
3. sezondayım daha neler yazmışsın ya