Dexter 10. Sezon - Dexter: Resurrection

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hypnot1c
    hypnot1c's avatar
    Erkek
    AndrevMask bunu yazdı
    mkyb bunu yazdı

Benim şahsi görüşüm Batista sezon finalinde Dexter'ı suç üstü yapacak ve gerçekleri öğrenecek. Batista, karısı La Guerta'yı Dexter'ın öldürdüğünü düşünüyor fakat Debra öldürmüştü. Onun amacı karısının katilini yakalamak. Dexter'ın seri katil olması sikinde değil ki zaten kendisi işini sağlam yapan bir polis hiç bir zaman olmadı. Ama bu sezon amına kodum bir anda FBI ajanı triplerine girdi. :D

Batista bunu öğrendikten sonra seni yanlış tanımışım beni bir daha görmeyeceksin deyip diziden çıkacak. Zaten polislikten istifa etti. 

https://www.youtube.com/shorts/Log4-VcVQDk

3. sezondayım daha neler yazmışsın ya 

Kötü olmuş alfkjglajkfglakjglakf

Fakat 3.sezonda olan ya da yeni izlemeye başlayan biride günceli yakalamadan bu konuya uğramamalı bence :F 

5 sayfa olmuş konu.

Nerde o eski minecraftçılar. Unutulmadın X3uqM4 - Tahribatın yanlışlıkla banlanmış en bahtsız müridi. Böyle bir şans nasıl olabilir ? Banlanmış bir üyenin login olmaya çalıştığındaki IP sini sen kalk 1 gün sonra tahribata girerken nasıl denk geldiyse onun IP siyle gir. Bunu bir admin görsün fark etsin ve AB ban ı al şaka gibi :|
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    hypnot1c bunu yazdı
    AndrevMask bunu yazdı
    mkyb bunu yazdı

Benim şahsi görüşüm Batista sezon finalinde Dexter'ı suç üstü yapacak ve gerçekleri öğrenecek. Batista, karısı La Guerta'yı Dexter'ın öldürdüğünü düşünüyor fakat Debra öldürmüştü. Onun amacı karısının katilini yakalamak. Dexter'ın seri katil olması sikinde değil ki zaten kendisi işini sağlam yapan bir polis hiç bir zaman olmadı. Ama bu sezon amına kodum bir anda FBI ajanı triplerine girdi. :D

Batista bunu öğrendikten sonra seni yanlış tanımışım beni bir daha görmeyeceksin deyip diziden çıkacak. Zaten polislikten istifa etti. 

Fakat 3.sezonda olan ya da yeni izlemeye başlayan biride günceli yakalamadan bu konuya uğramamalı bence :F 

5 sayfa olmuş konu.

Geleceği anlatan bir dizinin konuşulduğu konuya niye girersin ki o zaman ? :D O zaman bir spoiler daha vereyim. Dexter aslında gey ve zenci çavuş Doakes'e vurduruyor.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AndrevMask
    AndrevMask's avatar
    Homo
    mkyb bunu yazdı
    hypnot1c bunu yazdı
    AndrevMask bunu yazdı
    mkyb bunu yazdı

5 sayfa olmuş konu.

Geleceği anlatan bir dizinin konuşulduğu konuya niye girersin ki o zaman ? :D O zaman bir spoiler daha vereyim. Dexter aslında gey ve zenci çavuş Doakes'e vurduruyor.

buradan gördüm bu diziyi ya, başlık vesile oldu seyretmeye

Herkesten, her şeyden umudunuzu kestiğiniz bir anda belki de kurtarıcı sizsinizdir.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    denver
    denver's avatar
    Erkek
    mkyb bunu yazdı

spoiler

Suc ustunden fazlasi oldu rahmetliye. Ben her zamanki gibi miamiye doner diye dusunuyordum. Prater in ben katillik islerini biraktim demesiyle de heralde nyr o. trinity killerin oglunun, blessingin olmasi icin yeni seride hicbir altyapi yok. 

spoiler

9. bolum heralde dexterin en iyi bolumlerinden biriydi.

denver tarafından 29/Ağu/25 13:13 tarihinde düzenlenmiştir

Nullum magnum ingenium sine mixtura dementiae fuit
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EmiRReiS
    EmiRReiS's avatar
    Erkek

SPOİLER

**

Reddit de dün 9. ve 10. bölümle ilgili yazılanları okudum. Rus sitelerde son iki bölüm yayınlanmadan önce sızmış. Merak edenler araştırıp bulabilir.

Hadi bir güzellik yapayım:

https://rezka-ua.tv/series/drama/79994-dekster-voskreshenie-2025-latest/316-octopus/1-season/10-episode.html

EmiRReiS tarafından 29/Ağu/25 14:33 tarihinde düzenlenmiştir

.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FrodoTheYuzuksuz
    FrodoTheYuzuksuz's avatar
    Erkek
    EmiRReiS bunu yazdı

SPOİLER

**

Reddit de dün 9. ve 10. bölümle ilgili yazılanları okudum. Rus sitelerde son iki bölüm yayınlanmadan önce sızmış. Merak edenler araştırıp bulabilir.

https://rezka-ua.tv/series/drama/79994-dekster-voskreshenie-2025-latest/316-octopus/1-season/10-episode.html

sen adamın dibisin.

Acı Çekene Saygı
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ltcelik
    ltcelik's avatar
    Erkek

Spoylır------------

Şu Harrison u birisi tokmaklasa ya.. 

Batista malı da.. şükür... 

Spoylır----‐-------

Din Kitaplarını Okuyup Anlayana Ateist, Okuyup Anlamayanlara "dindar" denir... Nikola TESLA.. ben mi? Ne okurum ne anlarım... Kendi kendime de uyuz oluyorum ama olamıyorum.. "Ama efsaneyi çıkarıp atarsan ve yaptıkları eylemlere bakarsan... ..Jedi'ların mirası başarısızlıktır. İkiyüzlülüktür, kibirdir."
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TR-SCOPJE
    TR-SCOPJE's avatar
    Erkek
    EmiRReiS bunu yazdı

SPOİLER

**

Güzel denk geldi. Teşekkürler.

Yargılamak için bilmek, bilmek için anlamak, anlamak için dinlemek gerekir...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    emirhan-exp
    emirhan-exp's avatar
    Erkek

kimisi ex der

kimisi next der :D

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    italyan
    italyan's avatar
    Erkek
    EmiRReiS bunu yazdı

SPOİLER

**

Peki devam edecek mi ? Yoksa bitti mi ? 

Dexter'ın gençliğini anlatan dizisi devam ediyormuş sanırım. Bu New York hikayeside fena sayılmazdı.

Gerçek yoktur.Herşey yorumdur. - KKK - Düşünürseniz, acı çekersiniz. Şüphe ederseniz, delirirsiniz. Hissederseniz, yalnız kalırsınız. O yüzden koy goethe
Toplam Hit: 7092 Toplam Mesaj: 88
dexter ailenizin seri katili