Dexter 10. Sezon - Dexter: Resurrection
-
mkyb bunu yazdı
Breaking Bad ve Game of Thrones'tan sonra bölüm başı puanlaması en yüksek gördüğüm tek dizi bu. Yapımcı tabi ki böyle bir altın yumurtlayan tavuğu kesmek istemez. Birde dizi polisiye dizisi. Polisiyede konu bitmez. Konu mu bitti ? Aç haber sitelerini tonla konu var.

Bende bi sıralama yapacak olsam
breaking bad , game of thrones, dexter diye yapardım.
Dexter çok başka bi evren. İlk izledigimde pandemiydi 6 sezonu bi haftada izlemistim 7 ve 8. Sezon bozmustu diye hatırlıyorum.
9 sezon olan new blood yine idare eder bir sezondu ama bu 10. Sezon resurrection ' i baya beğendim.
Bizi bırakma dexter.
-
korkarabatak bunu yazdımkyb bunu yazdı
Breaking Bad ve Game of Thrones'tan sonra bölüm başı puanlaması en yüksek gördüğüm tek dizi bu. Yapımcı tabi ki böyle bir altın yumurtlayan tavuğu kesmek istemez. Birde dizi polisiye dizisi. Polisiyede konu bitmez. Konu mu bitti ? Aç haber sitelerini tonla konu var.

Bende bi sıralama yapacak olsam
breaking bad , game of thrones, dexter diye yapardım.
Dexter çok başka bi evren. İlk izledigimde pandemiydi 6 sezonu bi haftada izlemistim 7 ve 8. Sezon bozmustu diye hatırlıyorum.
9 sezon olan new blood yine idare eder bir sezondu ama bu 10. Sezon resurrection ' i baya beğendim.
Bizi bırakma dexter.
fringe in hakkı neden yeniyor sırlamaya ek bunu da eklemek lazım
-
Şimdiden tek sezonla 17. sırada. İkinci sezon ise taa 2027 yazında yayınlanacak diyorlar. Zahmet olmuş amk. Bilseydim izlemezdim. İşte bu yüzden devam eden dizileri izlemek istemiyorum. Ya çok uzun süre ara veriyorlar yada diziyi iptal edip konuyu bir yere bağlamadan yarıda kesiyorlar.
İşin komik tarafı bizim Gibi'de listeye girmiş. :D Ben senin yılgın bir hoşgörüyle beni benimsemene mi kaldım ?
https://www.imdb.com/chart/toptv/
mkyb tarafından 08/Eyl/25 09:00 tarihinde düzenlenmiştir -
Adamlar foreshadowing'in kralını yapmış. Çok göze sokmuşlar. Tabi anlayana. Bir diğer husus bu polisin ceketinin bir kolunun kısa olması çok gözümüze sokuldu. Dexter'ın tespit ettiği cinayet silahını hatırlayın. Kanalizasyon kapağını açmak için kullanılan sivriuçlu levye tarzı bir demir. Bu demiri sallayarak kullanınca karşısındakinin bağırsaklarını döküyor. Şimdi taşlar yerine oturdu mu ?

-
2. Sezonun baş kötü karakteri, bölüm sonu canavarı Bryan Cranston yani Walter White reyiz.
https://www.youtube.com/watch?v=jQLdny6t300
-
@mkyb Söylenti denilecek kadar doğrulanamamış bir haber. Resmi bir açıklama bulamadım. Keşke olsa. 2027 ye kadar yolu olacağı için söylenti olarak kalabilir.
Bryan Cranston Gelirse diziye senin teoride çöpe gider. Bi de böyle düşün :D
-
mkyb bunu yazdı
Adamlar foreshadowing'in kralını yapmış. Çok göze sokmuşlar. Tabi anlayana. Bir diğer husus bu polisin ceketinin bir kolunun kısa olması çok gözümüze sokuldu. Dexter'ın tespit ettiği cinayet silahını hatırlayın. Kanalizasyon kapağını açmak için kullanılan sivriuçlu levye tarzı bir demir. Bu demiri sallayarak kullanınca karşısındakinin bağırsaklarını döküyor. Şimdi taşlar yerine oturdu mu ?

Yok valal oturmadı, nedir mevzusu?
-
FrodoTheYuzuksuz bunu yazdımkyb bunu yazdı

Yok valal oturmadı, nedir mevzusu?
Levyeyi rahat sallayabilmek için bir kolunu bilerek kısa diktirmiş.
Bu arada yeni sezon için resmi ağızdan :
-
Yeni sezonun çekimleri Nisan'da başlıyacak. Yılbaşında yayınlanacak.
-
mkyb bunu yazdı
Yeni sezonun çekimleri Nisan'da başlıyacak. Yılbaşında yayınlanacak.
new blood faciasının üstüne resurrection feci sarmıştı beni yeni sezonu merakle bekliyorum