Digitalocean Kullananlar, Düşünceleri Alabilir Miyim?
-
Selamlar,
DigitalOcean'da $100'ün üstünde bir kredim var, bunu kullanarak bir site barındırmak istiyorum. Hosting/sunucu işleriyle aram iyidir; ancak ilgili firmayı hiç kullanmadım. Şimdi;
1. Dosya depolayacağım için özellikten ziyade disk alanına önem veririm, burada sorun yok.
2. Ben SSH üzerinden işlerimi halledebilirim; ancak diğer yönetici arkadaşların cpanel benzeri bir kontrol paneline ihtiyacı var. Ne önerirsiniz sağlıklı, güvenli, Php ve MySQL yönetiminin sorunsuz yapılabileceği bir panel ne olabilir?
3. Eğer 'hiç bulaşma, başka yere bak' derseniz neden?
Teşekkürler şimdiden. -
daft gelir şimdi. digital ocean depolamadan ziyade hız ve performans için var.
oyun sunucusu veya vpn veya remote upload utorrent vs.
PanxeR tarafından 11/Oca/15 16:30 tarihinde düzenlenmiştir -
Vultr daha iyi hocam daha hızlı daha uygun
-
Centos zpanel kurulumu yaoarak cpanel islemlerini yaparsin bir donem o sekilde kullanmstm su anda vps olarak kullaniyorum acikcasi ftp konusunda cok hizli gelmiyor bana.siteyi rahat cslstrir is gorur yorarsa da ram cpu secenrklerini artirirsiniz
-
Atakan bunu yazdı
Vultr daha iyi hocam daha hızlı daha uygun
Abi aklıma geldi; ama bu krediyi de hiçe saymak istemiyorum en azından başlangıçta :S -
bende de 100 dolar kredi var ben de bi web site(kişisel) ve cs server kurabilir miyim 5 dolarlık pakete?
-
bağışla tbt'ye minecraft sunucu yapalım :D oynayalım
-
Hocam Github'dan mı aldınız 100$ krediyi.
-
Yigit bunu yazdı
bağışla tbt'ye minecraft sunucu yapalım :D oynayalım
+1 şubat tatili de geliyor :D
vultr daha iyidir ama 100 doların varsa do'yu değerlendir
-
@Swalker, hayır, onu almadım henüz. $145 var hesapta.
@lightsaber, kontrol panel olarak ne öneriyorsun, var mı öyle kullanılabilecek bir şey? -
www.froxlor.org ***
sunucu yönetimi için önerilerim
Mod: Zpanel URL'ıni düzelttim.