Digitalocean Kullananlar, Düşünceleri Alabilir Miyim?
-
Yaklasik bir yildir kullaniyorum, konfigrasyonu bir defa yaptim. O zamandan beri sorunsuz calisiyor. Sadece arada sistemin guncellemesi icin ssh ile baglaniyorum.
512 MB Ram'li makinadan kullandigim icin yonetim paneli kullanmadim, diger yoneticilere de islemlerini terminalden yapmayi ogretirsen islemler daha hizli olur.
Dokumantasyonlari cok iyi, yapman gerekenleri adim adim aciklamislar. Bir defa bile herhangi bir arizadan dolayi destekle iletisime gecmem gerekmedi. -
demek ki bu tür sistemler için kullanıcı dostu terminal bazlı bir çözüm üretip koysak tutacak gibi :)
-
SUPERBICO bunu yazdı
CanKirca tarafından 11/Oca/15 18:48 tarihinde düzenlenmiştir
Herhangi birisini denedin mi, hangisini önerirsin? -
telekom bunu yazdıYaklasik bir yildir kullaniyorum, konfigrasyonu bir defa yaptim. O zamandan beri sorunsuz calisiyor. Sadece arada sistemin guncellemesi icin ssh ile baglaniyorum.
512 MB Ram'li makinadan kullandigim icin yonetim paneli kullanmadim, diger yoneticilere de islemlerini terminalden yapmayi ogretirsen islemler daha hizli olur.
Dokumantasyonlari cok iyi, yapman gerekenleri adim adim aciklamislar. Bir defa bile herhangi bir arizadan dolayi destekle iletisime gecmem gerekmedi.
Onu yapamam be abi, yönetecek arkadaşlar daha önce SSH'e bağlanmamışlar bile :( -
TeRRoR bunu yazdı
demek ki bu tür sistemler için kullanıcı dostu terminal bazlı bir çözüm üretip koysak tutacak gibi :)
Sen hazırla, ilk lisansı ben alırım be Ayberk :) OpenSource yapsan github'ta daha güzel olur tabi :)) -
CanKirca bunu yazdıSUPERBICO bunu yazdı
Herhangi birisini denedin mi, hangisini önerirsin?kolay kurulum için ajenti.
kolay kullanım için zpanel.
yüksek kullanım için fruxlor.
evet hepsini kullandım, halen kullanmaktayım.
-
2 senedir zpanel kullaniyorum
-
digital ocean benim 100 dolar öğrenci hediyesini sildi, hesabı blokladılar sonra iletişime geçip açtırdım. İlle başka hesaptan başka ip ile girip yapmak mı gerekiyor. Dürüst olmanın cezası :) ama genel olarak memnundum yani
-
aşağı yukarı bir yıldır digitalocean kullanıyorum gerek hosting gerek vpn maksatlı olarak, henüz bir yamuklarını görmedim ve destek konusunda on numaralar. şiddetle öneririm.
şu da yeni çıkmış bir cp, daha önce hiç kullanmadım ama güzel diyorlar. denemekte fayda var
-
ubuntu 14.04 zpanel 1 gb ram de 1 tane wordpress sitesi barındırıyorum. arada bir phpmyadmin kilitleniyor
bütün ayarları da yapıldı. ama kasıyor