Diyarbakır"Da Patlama

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

Millet son birşey daha söylemek istiyorum artık dikkat edelim.Sokakta televizyoncular denemişti hırsız gibi yaptılar bir çok arabayı falan zorladılar kalabalık yerde bir allahın kulu ne oluyor demedi.

Bizde kendimize düşen görevi yapıp şüplehi birşeyler durumda polis ve jandarmayı uyarmalıyız.Unutmayalım ki yarın öbürgün bindiğimiz otobüste bomba patlaya bilir.Yada ihbar etmemiz yüzünden yakınlarımıza zarar gelebilir.

Ayrıca kutuplaşmanın doruğuna çıkacağızdır.PRovakatörler olacaktır.Dikkat edin tahriklere kapılmayın.Cumhuriyet halkın yönetimidir.Gerekirse polislere plastik emrmiyi serbest bırakan yasa için diretiriz.Sempatizanlara sıksınlar...

Şu günler zor günlerimiz bir birimize destek olmalıyız.HErkezde dikkatli olmalı.Baksanıza şu duruma belki şüphelileri birisi gördü ve ihbar etmedi.Askerlerede yazık oldu, çocuklarada Türkiyenin gündemi hiç boş kalmıyor neyse..

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alp
    alp's avatar
    Erkek

zumsuk senin de ne dediğin belli değil.. daha dün askeri istihbarat ile milli istihbaratı ayırıyordun? Sırf geneli ülkücü diye milli istihbarata bok atıyodun.. Birincisi abd'den alınan istihbarat eğer suçsa bunu milli istihbarat değil askeri istihbarat üstlenecekk, bugünkü patlama belli ki askeri aracın gelmesiyle cereyan etmiş, nerde senin o askeri istihbaratın? Milli istihbarat napacak kardeşim? Bunların organize olduğunu nerden biliyorsun? Düşün ki adamlar 10 kişi toplandı, kimseye bişe demeden etmeden, patlattılar.. Mit nasıl bilsin bunları?

Yakılan arabalar konsunda, yapan piçler üniversitede okuyan sünepelermiş işte.. Arkalarında organize bi topluluk yok demek ki, bu adamları kim nasıl yakalayabilirdi? Her gün 5-6 araba yakıp okuluna giden adamlar bunlar.. Nasıl gelebilir ki herhangi bir istihbarat..

Sen ülkücülere, mite bok atmaya devam et canım.. Her sikimi bilme özelliğiniz var sizin..

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek
    alp bunu yazdı:
    -----------------------------

zumsuk senin de ne dediğin belli değil.. daha dün askeri istihbarat ile milli istihbaratı ayırıyordun? Sırf geneli ülkücü diye milli istihbarata bok atıyodun.. Birincisi abd'den alınan istihbarat eğer suçsa bunu milli istihbarat değil askeri istihbarat üstlenecekk, bugünkü patlama belli ki askeri aracın gelmesiyle cereyan etmiş, nerde senin o askeri istihbaratın? Milli istihbarat napacak kardeşim? Bunların organize olduğunu nerden biliyorsun? Düşün ki adamlar 10 kişi toplandı, kimseye bişe demeden etmeden, patlattılar.. Mit nasıl bilsin bunları?

Yakılan arabalar konsunda, yapan piçler üniversitede okuyan sünepelermiş işte.. Arkalarında organize bi topluluk yok demek ki, bu adamları kim nasıl yakalayabilirdi? Her gün 5-6 araba yakıp okuluna giden adamlar bunlar.. Nasıl gelebilir ki herhangi bir istihbarat..

Sen ülkücülere, mite bok atmaya devam et canım.. Her sikimi bilme özelliğiniz var sizin..

mit ülkücü diye ??O zaman şöyle bir durum çıkayor mit siyasal bir kurum o halde aq mitin??Saçmalık olmaz istihbaratın ülkücüsü şucusu bucusu yoktur hoca o mitin içinde solcuda vardır başka tarz adamlarda.

Ayrıca hala askeri istihbarat ile miti ayırıyorum ??İkisi aynı şey mi diyorum.
    Bu işler planlı işlerdir.Hiç bi pkklı lan bu gün ne yapim hadi kafama esti araç yakayım demez.

O kadar zeki adamlar olsa şu an türkiye berbat durumdaydı.Abdden alınan istihbarat suç değil acizliktir.Mit desteğini vermediği için alınıyor demektir.

Askeriyenin işi istihbarat değil Türk Silahlı Kuvvetleri=TSK sen arada istihbarata rastladın mı?
    Türk İstihbarat ve Sİlahlı Kuvvetleri gibi birşey gördün mü?Bu ülkede her kurum işini yapmalı.Yapmadığı için askeri istihbarat sağlanmaya çalışıyor, polis kendi istihbaratını sağlamaya çalışıyor.

Ordaki bombanın sorumlusuda kesinlikle birilerine yıkılacaktır.Sınırdan uyuşturucu sevkiyatı yapılıyor kimsenin haberi yok.Araba geliyor allah bilir çalıntıdır yine polisimizin haberi olmuyor.Pkklılar bunları %99 planladı yine kimsenin haberi yok.

Suç polis,asker,mit üçgenine kalır ben söyliyeyim.KArdeşim bu ülkede yediğimiz yemeği bil demiyoruz en azından teröre karşı dahada dikkatli olsunlar daha titiz olsun.

Bu işler öyle mit şöyle mit böyle demekle olmaz.Çok adam tanıdık osmanlıyla övünüyor kendiyle başkalarının yaptığı işlerle övünüyor.Fakat önemli olan bizim neslimizin övünülecek işer yapması.Ben şu anda askeriye ile övünüyorum.Fakat mitle aynı şekilde övün müyorum.

Nedeni mitin yaptığı işlerin bilinmemesi mi?Bildir o zaman mit şunda destek verdi mit şöyle yaptı.Gövde gösterisi yapacaksın TSk ya bakın hangi kanalı açsanız operasyonda gövde gösterisi yapıyor.Allah bilir 5 sene önce kullandığı şeyleri şimdi gösteriyor.Ellerinde kim bilir neler var..

Bu düşmanın gözünü korkutmak için şarttır.

Savaş 2 şekilde yapılır bi bildiğiniz gibi diğeride pisikolojiktir.Pisikolojide etkin olmayan savaş bitiktir.

Sen neden üst rütbeli askerlerin doğuda operasyonda vs.. rütbe takmadığını biliyor musun?Senin teğmenin ölse belki normal er kadar üzüleceğiz (fazlasıda olur elbet) fakat senin düşmanın olan pkk kanasla rütbeye bakıyor gördüğü anda indiriyor.

durum nedir biliyor musun çok yüksek moraller.Mit iş yapıyorsa gösterecek.Zaten olduğunda gösterirde fazla olduğunu sanmıyorum susurluğuda gördük.

Miti ülkücü diye eleştirmiyorum merak etme çok ülkücü arkadaşım var benim dediklerim sözde adamlar.

Her sikimi bilme özelliği mi?Darısı mitin başına yarabbim...

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alp
    alp's avatar
    Erkek

Yok bugün hangi ülkenin istihbarat teşkilatı, her türlü saldırıdan vs haberdar ki?

Anlamadığım sen mit'e neden bu kadar kafayı taktın? Küçükken topun inşaata kaçtı da mit ajanı bi amcadan mı yardım istedin? Yani çok garip..

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek

Her Çeşit Teröre Yardakçılarına, Sempatizanlarına Faşizme Destek verenlere LANET OLSUN !!!!

Diyarbakırda Patlamada Ölenlere Allahtan Rahmet, Ailelerine Sabır diliyorum. Acı bir olay, Ve Bilanço. YAZIK !

Yurdum insanına Düşmanlık beslyenleri Rabbim Rezil etsin, Köklerini Kurutsun. AMİN

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArmadA
    ArmadA's avatar
    Erkek

azrail_baba bunu yazdı:
    yeri geldiginde diyarbakırdaki halka laf atan arkadaşlar görüyorsunuz her kürt pkklı deil her pkklıda kürt deil eger bu insanlarda vicdan die bişi olsa böle o.ç yapmazlar dagdakilerin hepsinin a.k

olm varya azrail_baba  o ellini öpem senin lan...ben bişi demiyorum tek lafım şu forumumuzda kürt olan kardeşlerimizde var mesela xursi (amk:) real_kurt gibi ben bu adamlarla gece çok muhabbet ettim hiç bi kötülüklerinide görmedim hatta bu ülke için canlarını bile ortaya koyucaklarına eminim AT GÖZLÜĞÜYLE bakmamak lazım.

TBMM de kürtlerin hakkını savunuoz die bizim paralarımızı her ay tıkırtıkır alan p.ç kurularına bu olaydn sonra bakalım ne dicekler her seferinde çıkıp çıkıp yok devlet şöle yok devlet böyle kesin siz yaptırmışsınızdır der bu yüzsüz anası sikşkler. madem kürtlerin hakkını savunuonuz onlar için şimdiye kadar ne yaptınız amk çocukları. sizin kendinize faydanız yok lan satılık p.ler.

Living Death
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    __d_mode__
    __d_mode__'s avatar
    Erkek
    azrail_baba bunu yazdı:
    yeri geldiginde diyarbakırdaki halka laf atan arkadaşlar görüyorsunuz her kürt pkklı deil her pkklıda kürt deil eger bu insanlarda vicdan die bişi olsa böle o.ç yapmazlar dagdakilerin hepsinin a.k
    Sen ne dersen de, bir takım kişiler bu olayları bahane bilip kürtlere ağzına geleni sayıyor ama bilmiyorki yaptığı şey tamamiyle pkk yandaşlığı ve pkkya yardım, neden derseniz pkk nın amacı zaten Türk halkını tüm kürtlere düşman edip en sonunda herkesin sabrını taşırıp kürt/türk kavgası çıkarmaktır, hatta bazı büyük şehirlerde pkknın bu kahpe oyunu bazen tutuyor ve pkknın yaptığı bir eylem sonrasında birileri!!! kürt asıllı insanlara saldırıyor, ama yukarıda Allah var ve herkesin kalbini biliyor, İnşallah bir gün bu hain örgüt sona ericek ve bunu hepimiz görücez..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek
    __d_mode__ bunu yazdı:
    azrail_baba bunu yazdı:
    Sen ne dersen de, bir takım kişiler bu olayları bahane bilip kürtlere ağzına geleni sayıyor ama bilmiyorki yaptığı şey tamamiyle pkk yandaşlığı ve pkkya yardım, neden derseniz pkk nın amacı zaten Türk halkını tüm kürtlere düşman edip en sonunda herkesin sabrını taşırıp kürt/türk kavgası çıkarmaktır, hatta bazı büyük şehirlerde pkknın bu kahpe oyunu bazen tutuyor ve pkknın yaptığı bir eylem sonrasında birileri!!! kürt asıllı insanlara saldırıyor, ama yukarıda Allah var ve herkesin kalbini biliyor, İnşallah bir gün bu hain örgüt sona ericek ve bunu hepimiz görücez..
    D-Mode Kardeşim Hiçde demode değilsin, Baş tacısın Cevabın Harika Oldu Şahsen bunu diye diye ben yoruldum, Anlatıyorum anlatıyorum Anlamıyo bazıları. Teşekkür ederim.

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kazrail
    kazrail's avatar
    Erkek

İşin en kötüsü tam karşıda 500 mevcudun üstünde öğrencisi bulunan final dersanesinin olması.Patlama sırasında bende ordaydım desrteydik saat 4:55 patladı biz 5:00 dağılıyoruz yani hepimizin canı 5 dklıktı..derse olan öğrenciler patlayan camlardan filan yaralanmıştı ortalık çok kötüydü bilmiyorum Yapanalar hangi akla hizmet ediyorlardı ama tam o sırada Askeri aracında geçmesi Pkk şüpesini artırdı Yani anlayacağınız Bunu yapanla bence tamamen dış mihraklar Tabi Pkk beyinsizide buna sebep oldu büyük ihtimaalle Ordan geliyorum şimdi Etrafda sağlam cam kalmamıştı Galiba tam karşıdaki bmvnin içine yüklemişler patlayıcıları araba benim hatırladığıma göre öğleden sonra ordaydı belkide sabah bırakmışlardır bilmiyorum neyse:

KARDEŞCE YAŞANAN VATANIMIZ SAĞOLSUN bütün arkadaşlarım adına size teşekkür ediyorum ve eklemek istiyorumki lütfen Pkk ye boşuna küfredip ağzınızı yormayın Vallahi sadece acıyorum...

Nasıl oldu diyecek olursanız Önce Işık sonra ses sonrada cam parcacıkları ve ağlayan kanlar içinde insanlar...

Ey üç yüz seneden sonraki yüksek asrın arkasında gizlenmiş ve sâkitâne Nurun sözünü dinleyen ve bir nazar-ı hafî-i gaybî ile bizi temâşâ eden Said’ler, Hamza’lar, Ömer’ler, Osman’lar, Tâhir’ler, Yûsuf’lar, Ahmed’ler ve sâireler! Sizlere hitap ediyorum. Başlarınızı kaldırınız, ‘Sadakte’ deyiniz. Ve böyle demek sizlere borç olsun! (...)
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HaYVaN
    HaYVaN's avatar
    Erkek
    Final dersanesinin önünde patlıyo. Sur dersanesi öğrencileri ölüyo ne iş anlamadım?
Toplam Hit: 10406 Toplam Mesaj: 44