Dökülmeye Karşı Şampuan Önerisi
-
Kullanıpta gerçekten dökülmeyi azalttı dediğiniz şampuan varmı? Trendyola bakıyorum bütün şampuanların yorumları güzel pek inandırıcı gelmedi.
sebamed
tresan
bioxcin
bunları kullandım ama etkisini göremedim.
-
Ben bioblas kullnıyorum dökülüyor mu dökülüyor evet ama normal insanlar için günde 100 ile 1000 tel arası dökülme oluıyor aşırı oluyorsa anormal olarak kabul edilir.
Bir şampuanı kullanırken en az 3-4 yıl değiştirmeden kullanmalısınız mesela berbere gittiniz size hed en şoldırs yada kleyır ile şampuanladı OLMAZ saç anında tepkisini kepek yada dökülme ile karşılık verebilir.
Şampuanınız sabit olsun 4 yada 5 yıl sornra değiştirebilirsiniz ama o zaman onu da 4-5 yıl değiştirmeyin ben bunu bile bile bir kere değiştirdim saçlarım topak topak dökülmüştü.
İsterseniz cildiyeye gidip saçınız ile ilgili tetkik yapıp yağ oranına bakıp ona göre şampuan seçebilirsiniz.
Kelayvaz tarafından 23/Ağu/25 10:17 tarihinde düzenlenmiştir -
ben de bioblas kullanıyorum memnunum
-
-
arkadaşım anne baba vs. saç dökülmesi varsa hiç boşuna masrafa girme elbet dökülecek :D
bence; sadece olanlara iyi bakmak lazım gittiği yere kadar idare etsinler.
bide saç ekimi konusunu araştır, kafanın arka tarafından sağlam saç köklerini alıp ön tarafa ekiyorlarmış, işe yaradığını söyleyen vardı.
-
@nazi_ geçenlerde bir şampuan yazmıştı. Baya da övmüştu.
https://www.tahribat.com/forum/satin-alip-memnun-kaldigim--kalmadigim-urunler-260264#msg3455554
Bu.
Pikacu tarafından 23/Ağu/25 11:47 tarihinde düzenlenmiştir -
Derdim varolanları korumak :)
genetikte varsa döküleceği konusunu biliyorum ama dışarıdan etki edebildiğimiz kadar etme derdindeyim
-
vichy dercos ürünlerini dene, ben kullanıyorum hemen hemen 1 yıldır fena değil.
Saç ekimi yapan arkadaşım önermişti, içerisinde selenium var diye
-
Bioxcin. Zamanında burada yazmıştım. Şampuanın bende şöyle garip bir yan etkisi oldu ki koyu kumral olan saç rengim sanki boyamışım gibi çok koyu bir siyaha döndü. İlk zamanlar her gören aaa saçların mı boyadın diye soruyordu. 😂
Ayrıca saçlarını yıkarken kafanı öne eğip yıka. Vücuduna akarsa diğer bölgelerdeki kıllarıda coşturuyor.
-
onun benzeri bende de oldu bioxinde amk normalde 30 günde bir gidersem
berberbe bioxin kullanmaya başlayınca 20 günde bir gider oldum. sanki mevcutta ki saçları daha çabuk uzatıyor
-
Watermans Grow Me
+
Derma roller