Dökülmeye Karşı Şampuan Önerisi
-
hiçbiskim yapmıyorum kafam çok rahat.
8 sene evvel berbere sormuştum, bu saçlardan bi halt olurmu diye. açık sözlüydü. o günden beri berberede gitmiyorum. senede bir kendim kesiyorum miss..
kanoonline tarafından 24/Ağu/25 14:23 tarihinde düzenlenmiştir -
erkek tipi değilse vucudun fazla keto yapmış olabilir.
medikal dışında zor be hocam.
-
Yumurtayı azalt
-
Kan testi yaptır. Vitamin eksikliği kansızlık sac döküyor
Sebebi oysa sampuan fayda getirmiyor
Stres de bence etkiliyor
Benimde dökülür . Bazı sampuanlar resmen kel yapmak için üretilmiş sanki
İpek ,hacı sakir kullandığımda kafamda sac kalmayacaktı. Kara listemde
Blendax da kötüydü
Uzun yıllar Elidor kullandım eh işte. Sonra o da bozdu.
Farmassi nin sarmısaklısını kullandım faydasını gördüm
Simdi 2 dir bioplas kullanıyorum memnunum.
-
Dermatolog a git. Özel hastane veya muayenehane olsun.
İhtiyaca göre; Şampuan, saç serumu, vitamin vs yönlendirir zaten seni
-
1. önerim dermotolog
2. önerim (sahsi fikrim) ne kullanirsan kullan musluk sulari bile sac dökülmesini etkileyebiliyor.
Musluk sulari icilebilir olmasi icin cok fazla kimyasal kullaniliyor, bunlar saca tecvuz ediyor. Aritilmis su kullanilan bir lokasyonda saclarim ipek gibi oluyordu ama Istanbul'a dönünce saclar yine keceye dönebiliyor.
3. Sahsi önerim; Bir müddet kisaltabildigin kadar kisa sac ile dolas. Hala dökülüyor ise yine dermotolog.
-
Bende çok fazla kepek hatta yaralar vardı ve dökülmeler vardı 10 sene önce gitmediğim doktor kalmadı bir doktor sacma birşey söyledi ama uyguluyorum dökülmeye rastlamadım kepek gitti hiç bir tane kalmadı değişik gelecek belki ama clear lacivert olanları kullanıyorum elimle sacımı taradığımda yada silkelediğimde ne kepek ne dökülme kalmadı
-
hocam ben yıllardır head and shoulders kullanıyorum şimdi dökülme arttınca bu ay prp tedavisine başladım
-
Hocam maalesef bende de seyrelme var, ince telli bir de. Devlet hastanesinde dermatolog uzaktan bakıp saçımın gayet iyi olduğunu söylemişti :D Değerlerim normal ama çinko, biotin takviyeleri kullandım daha önce. Bioxcin forte, bioblas şampuanlarını kullandım. Saça iyi geldiğini hissediyorsun ama bence böyle ürünlerle önüne geçmek zor, muhtemelen erkek tipi dökülme çünkü. Stresin de tetiklediğini düşünüyorum futurist'in dediği gibi.
-
emirhan-exp bunu yazdı
Yumurtayı azalt
sebeb ? yumurta saç mı döküyor