folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Dökülmeye Karşı Şampuan Önerisi

Dökülmeye Karşı Şampuan Önerisi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    improper
    improper's avatar
    Erkek

Tamamen bitkisel sıfır katkı ile yapılmış bir şampuan aldım, yorumları iyi dökülmeyi kestiğini söylüyorlar. Benim saçım zaten dökülmüyor o yüzden dökülme konusunda birşey diyemem doğal olduğu için kullanıyorum.  "Or-man şampuan" markası, yeşil bir kutusu var, bu aralar bitkisel şeylere taktım oradan alıyorum genelde.

Resmi bayramlarda genelde indirim yapıyor deneyecek olan varsa 30 Ağustos'ta sipariş versin

improper tarafından 23/Ağu/25 15:44 tarihinde düzenlenmiştir
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NaZi_
    NaZi_'s avatar
    Erkek
    KAAMOS bunu yazdı

erkek tipi dökülmeye karşı herhangi bir marketten alacağın şampuan hiç bir işe yaramaz

dermatologa git

ayrıca kepek sıkıntınız varsa eczaneye gidip ketokonazol içeren şampuan alın nasıl kullanman gerektiğini eczacı söyler

Hocam özellikle devlet hastanelerine gittiğinizde size verilen şampuan ilaçların alayında kortizon var. Evet bu nedenle de etkili oluyor tamam ama kepekten kurtulayım derken kanser mi olalım ? Zaten bu risk var olduğu için de normal şampuan ile mix olarak kullanın diyorlar. Haftalık kota önerisinde bulunuyorlar vs. Bana da sebirox verdiler. Evet 1 hafta içerisinde çözdü ama araştırıyorum kortizon uyarısı var. Eczaneye soruyorum ben bilemenko diyor. :) 60 65 yaş hastalara ketakerazol mü ne dayayıp geçiyorlar. Zaten kafada saç yok ayda bir yıkanıyor sorun olmaz diye ama biz öyle değiliz hocam sıkıntı yapabilir...

Ben bu konuda çok çektim ve çok da uğraştım. Saçımı 3 e vurdum, sarımsak özlü şampuanlar, zeytinyağlı şampuanlar, sadece sabun kullanıp saçlarım doğal yağlansın diye 10 gün saç yıkamamak gibi türlü senaryolar denedim. Zaten sabuna geçip şampuan ı bırakınca olayı anladım;

Bakın normal kepek ile alerjen durumlar arasında fark var. Saç dipleri beyaz beyaz oluyor ve omuzlara dökülüyor ise evet sadece kepek ama hayvan gibi kaşınıyor, sarı sarı kalın kalın kabuklanma yapıyor ise alerjen durumlar oluyor. Ben buradaki durumun şampuan içerisindeki kimyasallara reaksiyon vermekten kaynaklı olduğunu anlıyorum. Farkettiyseniz sabun hayatımızdan çıkarılmak isteniyor. Duş jeli, vücut şampuanı, sakal şampuan ı derken her yerimize kimyasal nüfus ettiriyorlar. Maalesef sonuç olarak deri hastalıkları tetikleniyor. Belki 20 sene sonra bu dert ile uğraşacağın yerde 30 yaşında egzama oluyorsun. Sabun da kimyasal içeriyor tamam ama oranını tartışmaya gerek yok.

Velhasıl sık saç yıkama ve devamlı temiz olma endişesi duyan şehirlinin yapacağı şey belli, şampuan a verdiğiniz paraya acımayın. En iyi markanın en pahalı ürününü alın zaten market raflarında nasıl boktan şeylerin satıldığını ve kafanıza sürdüğünüzü anlayacaksınız. 

Ben hocama link attım 400 tl ufak bir şişe ama 2 kere kullan finito. 2 ay kullanmadan etkisini göremezsin demiş bir hocam da yani 2 ay diyorsun be mübarek. Yok öyle bir şey. 

Kendimi bir akşam toplumun ete kemiğe bürünmüş hali ile yemeğe çıkarken hayal ediyorum şimdi; yemekler gelmiş ve çiğnemeye devam ediyoruz. Tam o sırada topluma doğru bakıyorum, ben aseksüel olmaya karar verdim, diyorum ve toplumun yüzü düşüyor. Başlıyor neden ve sonuçlarını sorgulamaya, felaket senaryoları anlatmaya ve yer yer yaftalamaya. Hayal ediyorum, yerimden kalkıyorum ve masanın etrafında bir yarım tur atıyorum, artık toplumun yanı başında, tabiri caizse ensesindeyim. Bir kolumu masaya dayıyorum ve kısa kollu tişörtümden uzanan kollarım yılların emeği sonucu bir kas yığını şeklinde, tam da toplumun bakacağı yerde duruyor. Kulağına doğru eğiliyorum ve şöyle diyorum; desene sen her bi sikimi çok iyi biliyorsun lan ?!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    end
    end's avatar
    Erkek
    SHaDeWRoX bunu yazdı
    end bunu yazdı

Watermans Grow Me

+

Derma roller

Bunların amacı ne tam olarak hocam saç derisine kan akışı sağlamak mı

Evet hocam, kıl köklerine kan çağırıyor. 

0x0480 takilin madem ﷽﷽﷽
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Antikky
    Antikky's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

E vitamini?

Umursamaz Tavrımın Hastası Olunuz.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek

benim zamanında baya bir dökülmüştü bioxin inin kapsüllerini almıştım cam olanları onlarla friksiyon yapmıştım 1-2 kutu bitirdi dökülme durdu  10 sene oluyor 

Önemsediğin Kadar Önemsenirsin. Önemsendiğin Kadar Önemsensersin.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ephesus
    Ephesus's avatar
    Erkek

bütün piyasadaki meşhurları salla gitsin kardeş hemen hepsini denedim. Vichy'nin dökülme karşıtı olan kırmızı şişe şampuanı var. Hem vichy markası yönünden hem de eczaneden alınabilir ürün olduğundan güvensizlik sorunu da yaşanmıyor. Ciddi etkisini de gördüm. Kepek problemi olanlar için de yeşil olanını öneririm. Fiyatı biraz tuzlu ama faydası 2 hafta kullandın mı net görülüyor. Kurulama sonrası havluda kalan saç miktarından ya da gider deliğinden durumu anlayacaksın

Avukat/Hukukçu
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    spear
    spear's avatar
    Erkek

Prozinc Plus

+

ilkbahar ve sonbaharda " Solgar Biotin 5000 Mcg 50 Kapsül " (1 er kutu)

mutlaka deneyin.

spear tarafından 24/Ağu/25 03:14 tarihinde düzenlenmiştir

spear
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yanak
    yanak's avatar
    Erkek

Dalan yeşil sabun. 3 ayda gözle görülür şekilde dökülmeyi azalttı. 

Sene 2011 evliliğimin ilk ayları, pc başında Tahribat'da takılıyorum, açılış sayfa falan direk tahribat açılıyor. Bi gün hanım "beni mi daha çok seviyorsun Tahribatı mı?" dedi. "Hatun sen yokken Tahribat vardı." dedim, demez olaydım..
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Freak
    Freak's avatar
    Erkek

ben bir kür kullandım. baya açılma vardı. 

roller ile masaj yapıp serum u sabah akşam damlatıyordum.  şampuan ile yıkanıyorum. ayrıca bir tane de haftada bir damlatacağım başka bir serumu vardı. ister inanın ister inanmayın ama %30 artış oldu. öncesi fotoları bulursam atarım. çok ince telli saçlarım vardı bildiğin fırça gibi oldular hissiyat olarak.

SYL 184
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ValarMorghulis
    ValarMorghulis's avatar
    Erkek

saçın döküleceği varsa önünde hiçbir şey duramıyor. tecrübeyle sabitti. belki yavaşlatır ama durduramaz.

Toplam Hit: 2543 Toplam Mesaj: 44
şampuan