folder Tahribat.com Forumları
linefolder Hukuk & Muhasebe & Sigorta Soru - Cevap
linefolder Dolandırıldım! Yardım Edebilecek Var Mı?

Dolandırıldım! Yardım Edebilecek Var Mı?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mavii
    mavii's avatar
    Erkek
    Lotus bunu yazdı
    ShockMan bunu yazdı

Bu İşte Müthiş Bir Gariplik Var, Evraklar Sende, Mal Sahibi Sensin Malın Rızan Dışında Kullanılıyor Ve Savcı Ben İlgilenemem Kendi Aralarında Halletsinlermi Diyormuş...

O Halde Sokakta Her Hangi Birinin Kontak Anahtarını Ve Arabasını Elinden Alır Giderim, Hiç Bişey Yapamaz, O Vakit Devletin Devletliği Nerede Kalıyor... Bu İşte Bir Yanlışlık Var.. Siktiri Boktan Mevzulara Yıllarca Hapis Yatan İnsanlar Varken, O Vakit Savcıda Bu Adamlar İle Birlik İçinde.. Başka Savcıya Git.. Yada Sen Derdinie Anlatamıyorsun, Yada Bize Belirtmediğin Bir Başka Ayrıntı Var İşin İçinde..

bende anlamıyorum nasıl oluyor bu. araba benim bağlayin diyorum savcı senin isteginle olmaz diyor. olayi anlatincada takipsizlik veriyor..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek
    mavii bunu yazdı
    R3D bunu yazdı

Kardeşim satışı falan niye karıştırıyorsun işin içine.... arabamı aldı ama başkasına satmış arabamı istiyorum de polise ya da savcıya ötesini karıştırma.....

savcı soruyor nasil oldu diye.. dolandıricilik ve yan kesicilige gönderdi ifade için. ifade verdim hicbir şey olmadı.. şikayet ettiğim adamlari ifadeye bile çağırmadilar..

Hayret Bişey, O Zaman Durum Şu, Aracını Madem Verdin Tıpış Tıpış Gidip Sen Alacaksın Diyor Devlet.....    Mal Sahibi Olduğuna Göre Aracını Alacaksın.. Öyle Noterden Parayı Aldı Tüydü Parasını Vermiştik Yalanları Evraklar Sende Olduğu İçin Onlar Açısından Bir İşe Yaramayacak.

Dediğim Gibi Anahtarı Vermemekte Diretirse, Bana Ait Bir Malı Zorla Kullanmaktasın Anahtarımı Vermezsen Senden Zor Kullanarak Almak Zorunda Kalırım Diyeceksin, Şayet Kılımada Zarar Gelirse Hastaneden Aldığım Rapor Ve Olay Yerine Çağırdığım Polislerin Tuttuğu Tutanaklar Üzerinden Sizleri Gasptan Dava Ederim Diyeceksin...  Darp Alırsan 30 Yıl Hapise Varan Cezalar Verilebiliyor. Yatarı 20 Yıldır.. 20 Yıl Hapiste Yatmak İstiyorlarsa Buyursunlar Vursunlar Sana..

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kimene
    kimene's avatar
    Erkek

slm.hukuki konularda aklınıza estiği gibi yorum yapıyorsunuz. yapman gereken en kısa yol ise güvendiğin birisine borçlanacaksın fazla değil 2, 3 bin civarında hakkında icra takibi açılacak sana tebligat yapıldıktan 10 gün sonra aracın kaydına hacz ve yakalama şerhi verdireceksin ve borçlandığın kişi yani alacaklı icra memuru ile gidip aracı muhafaza altına aldıracak ve anlaşmalı haciz konulduğundan 3 gün sonra aynı alacaklı aracın sana yediemin sıfatı ile teslimini isteyecek.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek
    kimene bunu yazdı

slm.hukuki konularda aklınıza estiği gibi yorum yapıyorsunuz. yapman gereken en kısa yol ise güvendiğin birisine borçlanacaksın fazla değil 2, 3 bin civarında hakkında icra takibi açılacak sana tebligat yapıldıktan 10 gün sonra aracın kaydına hacz ve yakalama şerhi verdireceksin ve borçlandığın kişi yani alacaklı icra memuru ile gidip aracı muhafaza altına aldıracak ve anlaşmalı haciz konulduğundan 3 gün sonra aynı alacaklı aracın sana yediemin sıfatı ile teslimini isteyecek.

Yapma Hocam Güldürdün Beni... :)

Adam Zaten Güven Bokuna Saplanmış Bu Olaya... Sanırım Bunun Gözünüde Korkutmuş Olacaklar..  HanzolarHer Ne İseler. :)

Güvenilecek Adam Varmıki, Parayı Yada Menfaati Görünce Değişmeyecek Zırtapozlanmayacak O Kadar Az Adam Kaldıki...

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

Neden gidip aracını almıyorsun kimin malını kimden alıp birde üstüne para istiyorlar,

Edit:Araç ne bu arada,

Robinson_Crusoe tarafından 26/Ara/12 23:08 tarihinde düzenlenmiştir

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviGozluDev
    MaviGozluDev's avatar
    Erkek
    kimene bunu yazdı

hocam adam zaten güvendiği birisi yüzünden bu duruma düşmüş :) gider 2-3 bin borçlanır arabayıda toptan kaybeder şimdi :D

.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mavii
    mavii's avatar
    Erkek
    çalındi diye şikayet etmek kolay. araba yakalaninca polis arabayi alip.icindeki adama sen git mi diyecek? hırsızlıktan alacak o dz diyecek su adamdan satın aldım o diyecek sundan aldım. sonunda bana soracaklar nasil çalındi diye yalan söyleyip suç uydurdugum icin ben ceza yicem.. arabayi en az 30 kere ben 10 kere arkadaslarim sikayet etti polisin sikinde degil.. egzos bağırıyor dedim, son ses müzik açık, hızlı gidiyor, makas atiyor, plaka yok vs vs bir çok şeyden şikayet ettim araç seyir halindeykende dururkende.. hatta kız arkadasima aratip bana lâf atti vs dedirttim ama polis durdurmuyor bile
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mavii
    mavii's avatar
    Erkek
    kimene bunu yazdı

üvey abimin soyadı tutmuyor yarin ona veririm. senet nereye verilecek? avukata gerek var mi?
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek
    mavii bunu yazdı
    çalındi diye şikayet etmek kolay. araba yakalaninca polis arabayi alip.icindeki adama sen git mi diyecek? hırsızlıktan alacak o dz diyecek su adamdan satın aldım o diyecek sundan aldım. sonunda bana soracaklar nasil çalındi diye yalan söyleyip suç uydurdugum icin ben ceza yicem.. arabayi en az 30 kere ben 10 kere arkadaslarim sikayet etti polisin sikinde degil.. egzos bağırıyor dedim, son ses müzik açık, hızlı gidiyor, makas atiyor, plaka yok vs vs bir çok şeyden şikayet ettim araç seyir halindeykende dururkende.. hatta kız arkadasima aratip bana lâf atti vs dedirttim ama polis durdurmuyor bile

hadi gücün adamlara yetmiyor onu anladım.

gece git indir arabanın camını el frenini ayarla iteleyerek götür arkadaşlarla

hani düz kontağı beceremezsiniz diye böyle diyorum. :W olmadı bi arkadaşın arabasına bağlayın çekin götürün la nasıl koca arabayı yediriyorsunuz adama

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek
    mavii bunu yazdı

Hocam Yahu Kızmaya Başladım Yeminlen... Yok Haline Acıdığımdan Kızıyorum...

Nasıl Böyle Düşünebiliyorsun.. Nasıl Çalındı Diye Nasıl Yalan Atmış Oluyorsun Yahu, Şimdi Çıldırıcihim...  Arkadaşa Verdim Oda Bu Hanzolar Vermiş.. Kim Olduklarını Bilmem Tanımam O Yüzden Çalıntı İhbarı Etmek Zorunda Kaldım.. Bu Tanımadığım Adamlar Arabamla Bir Suç İşlerlerse Memur Bey Mükellefliği Kabul Ediyorsanız Buyurun Adamlar Hakkında İşlem Yapmayındamı Diyemiyorsun...

Memur Bey Lütfen Bana Ait Arabayı Vermedikleri İçin Yakalamış Olduğunuz Bu Adamlar Hakkında Gereken Tutanakları Yazarmısınız Diyeceksiniz.. Siz Tutanakları Yazın Ben Savcılığa Gereken Suç Duyurularını Yapacağım Diyeceksin.. Arabanın Kontağınıda Polis Nezaretinde Alacaksın. Olay Budur.

Toplam Hit: 15228 Toplam Mesaj: 136