folder Tahribat.com Forumları
linefolder Hukuk & Muhasebe & Sigorta Soru - Cevap
linefolder Dolandırıldım! Yardım Edebilecek Var Mı?

Dolandırıldım! Yardım Edebilecek Var Mı?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviGozluDev
    MaviGozluDev's avatar
    Erkek

o nası işmiş ya.. hukuk garip bişey bilmeden konuşmak çok iyi bişey değilde, o zaman ben komşunun arabasını çalayım, aramızda satış yaptık notere gitmedik diyeyim. adam beni savıcya da şikayet etse araba bende mi kalacak? işgüzarlık gibi geldi bana savcının ki

.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek
    mavii bunu yazdı
    ShockMan bunu yazdı
    mavii bunu yazdı

ShockMan bunu yazdı

mavii bunu yazdı

ShockMan bunu yazdı

Bir Noktayı Aydınlatmanı İstiyorum... Ruhsatmı Senin Üzerine Noterlikten Aracın Satışımı... Hangisi Senin Üzerine.?

Satışı Üzerine İse, O Aracı Felek Olsalar Bir Gün Bile Kullanamazlar...  Adam Noter Satışı Olmadan O Aracı Nasıl Borcu Yerine Vermiş, Sen O Yavşak Adama Vekalet Felan Vermedin Değilmi.? Bunuda Yanıtla. Ona Göre Fikrimi Diyecem Sana..

ruhsatta benim üzerime, noter satisida yani.araç resmi olarak benim. vekalet yok.

Dünyada Benden Daha Saftirik, Adam Varmı Diye Merak Ederdim, Senmişsin Demek o.. :)

Hadi Gözün Aydın Araba Senin Bir Sorun Yok... Sen Karakola Gidiyorsun Arkadaşına Arabayı Verdiğini Ancak Aracı Başkasına Verdiğini, Rızan Olmadan Aracının Kullanıldığını Söylüyorsun, Aracının Sana İadesini İstediğine Dair Bir Dilekçe Veriyorsun... Çıkıyorsun..

Araç Bir Haftaya Kalmaz Sana Teslim Edilir.. Aracı Alanda Sana Bir Halt Diyemez, Borcu Yerine Aracını Veren Arkadaşını Adre Göstereceksin, Kardeşim Araç Benim, Benim Aracımı Kendi Aranızda Alıp Satmışsınız, Savcılığa Suç Duyurusunda Bulunmadan Kaybolun Diyebilirsin...

Hiç Bir Yaptırım Güçleri Yok... Bak Ruhsat Sende Olsa Satış O Arkadaşında Olsaydı Yanmıştın.. Aman Sakın Bu Devirde Kimseye Güvenme Heleki Vekalet Sakın Sakın Vermeyesin...

dedim ya 3 karakola gittim hepsi savcılıgs git dedi

O Zaman Savcıya Gidip Aynı Durumu İzah Ediyorsun, Durumu Allandırıp Dallandırma, Rızan Olmadan Aracın Kullanılıyor Dersin, O Yavşak Aklınca Arabayı Sattığını Sanıyor, Diğer Yavşakta Aklınca Arabayı Aldığını Sanıyor, Durumu Anlat Savcıdan Uygun Üslup İle Yardım İste... 

Bu Senin Yavşakk Arkadaşın Hakkında Dava Felan Açma, Dava Takipsizlikle Sonuçlanır Doğrudur, Ortada Henüz Suç Fiili Yok..  Durum Rızan Dışında Malının Kullanılması Ve Devlet Senin Aracını Onlardan Almanı Bekliyor.

Sen Al, Sana Darp Edeceklerse Onlları Uygun Dille Uyar, Darp Alırsan Savcılığa Gasp İhbarında Bulunacağını Ve Hastaneden Alacağın Rapor Üzerinden Kendilerine Gasp Davası Açacağını Söyleyeceksin... Anlaşılan İtlerin Arasına Düşmüşsün sen.. Bu Tipler Adamı Katil Eder Bilirim.

savcıyla defalarca konustum elimden bir şey gelmiyor kanun böyle satis noterden yapilir kendi aralarinda yapilan satışlara bir sey yapamıyoruz kendileri cozsun diyor dedi

Bu İşte Müthiş Bir Gariplik Var, Evraklar Sende, Mal Sahibi Sensin Malın Rızan Dışında Kullanılıyor Ve Savcı Ben İlgilenemem Kendi Aralarında Halletsinlermi Diyormuş...

O Halde Sokakta Her Hangi Birinin Kontak Anahtarını Ve Arabasını Elinden Alır Giderim, Hiç Bişey Yapamaz, O Vakit Devletin Devletliği Nerede Kalıyor... Bu İşte Bir Yanlışlık Var.. Siktiri Boktan Mevzulara Yıllarca Hapis Yatan İnsanlar Varken, O Vakit Savcıda Bu Adamlar İle Birlik İçinde.. Başka Savcıya Git.. Yada Sen Derdini Anlatamıyorsun, Yada Bize Belirtmediğin Bir Başka Ayrıntı Var İşin İçinde..

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baristbt
    baristbt's avatar
    Erkek
    MaviGozluDev bunu yazdı

o nası işmiş ya.. hukuk garip bişey bilmeden konuşmak çok iyi bişey değilde, o zaman ben komşunun arabasını çalayım, aramızda satış yaptık notere gitmedik diyeyim. adam beni savıcya da şikayet etse araba bende mi kalacak? işgüzarlık gibi geldi bana savcının ki

abi senin araç kaç modeldi ? 2.0 dı dimi :P

geçmiş olsun hocam.. hiç lmadı şu avukatlık forumları filan oluyo şey et sor birilerine yahu.

http://www.leyladansonra.com/
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    R3D
    R3D's avatar
    Erkek

Kardeşim satışı falan niye karıştırıyorsun işin içine.... arabamı aldı ama başkasına satmış arabamı istiyorum de polise ya da savcıya ötesini karıştırma.....

"Mey biter saki kalır Her renk solar haki kalır Diploma insanın cehlini alsada; Hamurunda varsa,eşeklik baki kalır..."
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mavii
    mavii's avatar
    Erkek
    R3D bunu yazdı

Kardeşim satışı falan niye karıştırıyorsun işin içine.... arabamı aldı ama başkasına satmış arabamı istiyorum de polise ya da savcıya ötesini karıştırma.....

savcı soruyor nasil oldu diye.. dolandıricilik ve yan kesicilige gönderdi ifade için. ifade verdim hicbir şey olmadı.. şikayet ettiğim adamlari ifadeye bile çağırmadilar..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lotus
    Lotus's avatar
    Homo
    ShockMan bunu yazdı

Bu İşte Müthiş Bir Gariplik Var, Evraklar Sende, Mal Sahibi Sensin Malın Rızan Dışında Kullanılıyor Ve Savcı Ben İlgilenemem Kendi Aralarında Halletsinlermi Diyormuş...

O Halde Sokakta Her Hangi Birinin Kontak Anahtarını Ve Arabasını Elinden Alır Giderim, Hiç Bişey Yapamaz, O Vakit Devletin Devletliği Nerede Kalıyor... Bu İşte Bir Yanlışlık Var.. Siktiri Boktan Mevzulara Yıllarca Hapis Yatan İnsanlar Varken, O Vakit Savcıda Bu Adamlar İle Birlik İçinde.. Başka Savcıya Git.. Yada Sen Derdini Anlatamıyorsun, Yada Bize Belirtmediğin Bir Başka Ayrıntı Var İşin İçinde..

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek

abi şimdi sen karakolu arasan xxx plakalı xx ismine yani şahsıma kayıtlı arabam çalındı desen

polis gidip o adamı bulup getirse ver lan arabayı adama dese adam dönüp ne diyecek bana sattı böyle mi yapıyor diyecek

polis demez mi nerede noter kağıdın nerede evrağın.

saçmalık yav ya sen kafa buluyorsun milletle yada harbiden hukuk denen olayı biz çok yanlış biliyoruz.

sen ne satış işini bilmem ortak adamı karıştırıyorsun işe onu anlamadım zaten. 

kardeşim arabam çalındı bulun bu arabayı dediğin anda olay biter zaten daha ne mevzusu oluyor ki o zaman bu oto hırsızlığından içeride yatan elemanlar ne iş ?

ben sabah patronun arabasının anahtarını alayım masanın üstünden basayım gideyim. polis gelirse abi bana sattı bu ama noter kağıdı yok diyeyim polis tamam kardeş sorun yok git mi diyecek :|

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gizem
    sLeymN
    sLeymN's avatar
    Erkek
    mavii bunu yazdı
    sLeymN bunu yazdı
    hocam avukatlık barosuna ya da ne hedeyse adı oraya gidip avukat istiyorum dava açacam vekil avukat istiyorum durumum yok diyorsun. Giderkende muhtarlıktan fakirlik belgesi alıyorsun. Onlar sana bir avukat ayarlıyorlar sonrası avukata ve senin çabana kalmış

fakirlik belgesi icin ne gerekiyor? sigortalı bir ışte çalışmıyoruk, açık öğretim uni okuyorum üzerimde sadece araba var

herhangi bir şey gerekmiyor hocam. muhtara git baroya başvuracam avukat için de o gerekenleri yapar zannımca

Cehennemin dibine kadar yolum var daha.. || Nasılsa her yalnız kendine sürgündür Asmera unutma.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CiRKiN
    CiRKiN's avatar
    Erkek

Güzel kardeşim kusura bakmada sana ait bi aracı adamın elinden alamıyorsan diyecek birşey yok sana.

ara polisi çalıntı araç diye ihbar et yetmedi mi uyuşturucu ihbarı yap hemde çalıntı de oda mı yetmedi bomba ihbarı yap su su plakalı çalıntı araçta bomba Var diye Bak sen sonra özel harekatçılar getirir sana arabanı Yada seni  arabanın yanına götürürler :)

bu kadar basit bi hamle yapabilecek kapasiteye sahip değilsen s.ttr et araba onların olsun amk 

ayrıca; o araçla su an ölümlü bi kazaya falan karışssalar Yada bir suça sana patlar resmi sahibi oldugun ve çalındı ihbarında bulunmadığın için ... 

JACK TİESTO TAHRİBAT ... FAKİR BİR ŞİMAL KİLİSESİNDE ŞEYTAN İLE RAHİBİN MACERASI
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviGozluDev
    MaviGozluDev's avatar
    Erkek
    BarisYigit bunu yazdı
    MaviGozluDev bunu yazdı

abi senin araç kaç modeldi ? 2.0 dı dimi :P

geçmiş olsun hocam.. hiç lmadı şu avukatlık forumları filan oluyo şey et sor birilerine yahu.

ee.. şeyy..  sa sa sa-saatık onu biz.. yok araba felan :) :) uçarak gidiyoruz artık daha az yakıyoz :D
    valla durum böyleyse hakaten yukarı sitede bi 3.20 var aç aç bakıyom her gördüğümde, gideyim alayım hemen yarın :) ya da okula felan gidek gözümüze kestirdiğimize el koyak ödev yaptırdı borcu vardı deriz amk :)

hocam git savcıyı şikayet et valla sen en temizi :D

.
Toplam Hit: 16351 Toplam Mesaj: 136