Elektriğim Bedava. Ne Yapmalıyım?
-
Selam müritler,
Yeni taşındığım yerin kendine ait ufak bir hidroelektrik santrali ve devasa güneş panelleri var. Şebekeye de satamiyor, istediğini yapabilirsin dedi.
Kalış sürem 3-4 ay, daha uzun olur mu veya kısalır mi bilmiyorum o yüzden mining cihazları amorti etmiyor.
Evde deli gibi her odada 7/24 klima çalışıyor, ısınma ihtiyacı olan bir yer değil. Yemek pişirme işlerini elektrikli ocağa aldık, sıcak su vb tamamen elektrikten.
Ama gelelim ki üretilenin %2'sini geçmiyor. Elektrik bedava olsa ne yapardınız? Nasıl kullanayım bunu?
-
ücretle araba şarj etsen olmazmı
kaçak benzin istasyonu gibi :)
-
hocam hangi şehirde bu ev :) kirası ne kadar?
bi odaya sunucu doldurup onu kiralardım belki ama 4 ay için ne yapsam boş.
-
Neden benim aklıma odaların içine bilgisayar doldurup Knight farmı yapmak geldi :D
-
miner'ı da bedavaya bulup bitcoin kaz
NoktaliVirgul tarafından 28/Kas/25 08:49 tarihinde düzenlenmiştir -
miner amorti etmiyorsa kirala ama nereden bilmiyorum
-
Sunucu tak şöyle sağlam grafik kartlı, paraya cevir computingi
-
Derin dondurucu ile buz yapıp satmak ama 3-4 aylığına derin dondurucu falan da olmaz tabi , en mantıklısı mining o da olmuyorsa keyfine bak reis 3-4 ay şurada diyorsun
-
Hojam mining forumlarına konu aç . makinası olan , ekipmanı olan ile % üzerinden anlaş . kaç ay takılırsa sonra parayı kırışın
vay arkadaş ne nimetler var :D
-
pp peletle çalışan büyük tablalı bir 3d printer al yada kirala.
4 ay boyunca bi tabla boyu 100 tane filan üretilecek anahtarlık gibi küçük şeyler yaptır. mesela günde 500 tane anahtarlık. 100 gün üretim yapabilsen. 50000 ürün yapar. Satmak da sana kalmış :D
-
İşte bazen ümkanın olur elektriğin olmaz durumda böyle bişey :)