folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Elektriğim Bedava. Ne Yapmalıyım?

Elektriğim Bedava. Ne Yapmalıyım?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PathfindeR00
    PathfindeR00's avatar
    Erkek

ayrıca 30kw(ev tüketimi) enerji %2 siyse 1500KW elektrik üreten ev mi olur mq

2000-3000 panelli GES kadar elektrik demek. 

Bi oyun var bu işte. :D

Edit: Brezilya ya taşınan müritmiş. Brezilya ciddi iyi hidroelektrikte filan. Devlet almıyor olabilir. Normal.

PathfindeR00 tarafından 28/Kas/25 13:48 tarihinde düzenlenmiştir
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dertli
    dertli's avatar
    Erkek

yer nerde ? evin etrafında alan,manzara kullanabileceğin bir yer varmı

etrafta yakın ev,dükkan vs varmı ?

imzayı bıraktım basıyorum artık
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    XanTos
    XanTos's avatar
    Erkek

Ev Campos do Jordão / Brezilya'da müritler. Biraz dışarıda, kırsal bir alanda.

Mining kiralama veya satın alma mümkün değil, kiralamayı nasıl yaparım bilmiyorum bile. 3D yazıcı işi de aynı şekilde yatırım gerektiriyor. 

Araç şarj etsem adam buradan şehre dönene kadar zaten %20 şarjını yer. Kimsenin buraya kadar şarja geleceğini sanmıyorum :D

Çevrede ev, dükkan hiçbir şey yok. Sanırım en yakın ev 1 saat falan. İnterneti bile starlinkle alıyoruz, suyu nehirden + kuyudan. Tam şebekeden kopmuş bir ev. 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    end
    end's avatar
    Erkek
    XanTos bunu yazdı

Mining kiralama veya satın alma mümkün değil, kiralamayı nasıl yaparım bilmiyorum bile. 3D yazıcı işi de aynı şekilde yatırım gerektiriyor. 

Araç şarj etsem adam buradan şehre dönene kadar zaten %20 şarjını yer. Kimsenin buraya kadar şarja geleceğini sanmıyorum :D

Çevrede ev, dükkan hiçbir şey yok. Sanırım en yakın ev 1 saat falan. İnterneti bile starlinkle alıyoruz, suyu nehirden + kuyudan. Tam şebekeden kopmuş bir ev. 

Aküle sat dicem de her türlü kârsız iş:D

Eeh gördüğümüz üzere elektriği taşımak hiç kolay bi iş değil....

0x0480 takilin madem ﷽﷽﷽
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek
    XanTos bunu yazdı

abi maksimum yapılabilecek bütün ledleri söküp yerine eski usul halojen lamba falan takılabilir düşük yatırımla yüksek enerji harcaması için. ama neticede aynı miktarda ışık alırsın :D belki biraz daha sağlıklı bir rengi/frekansı olabilir bilmiyorum

...said addicted.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    XanTos
    XanTos's avatar
    Erkek
    noname bunu yazdı
    XanTos bunu yazdı

abi maksimum yapılabilecek bütün ledleri söküp yerine eski usul halojen lamba falan takılabilir düşük yatırımla yüksek enerji harcaması için. ama neticede aynı miktarda ışık alırsın :D belki biraz daha sağlıklı bir rengi/frekansı olabilir bilmiyorum

Akkor lamba kullanıyorum çalışma odasında

Bir de tavuklar için olan kırmızı lambadan aldim, sağlık icin red light therapy yapıyorum uyumadan önce:D 

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yunusdogan
    yunusdogan's avatar
    Erkek

yapacak bişe yok

yunusdogan tarafından 29/Kas/25 01:39 tarihinde düzenlenmiştir
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    futurist
    futurist's avatar
    Dişi

Jeneratöre  depolanabiliyor mu 

Öyle birsey duymustum sanki... mesela power bank gibi sonra kullanmak üzere şarj edip sonra kullanabilirsin

Yada çok elektrik çeken bir konuda üretim yaparsın . 

Arkadaş uğruna ölmek kolaydır, ama uğruna ölünecek arkadaş bulmak çok zordur
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CEO
    CEO's avatar
    Erkek

Vay arkadaş adam hayal ettiğim hayatı yaşıyor resmen

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    erebos
    erebos's avatar
    Erkek

Hocam süre kısıtlı olduğu için mining den başka seçenek yok, eski artık verimli olmadığı için kullanılmayan minerlar var, ucuza alabilirsin ama en az 90th/s lik bişey olmalı, bunlarla mining yaparsın 3 ayda amorti eder 3 ayda sana kalır sdnra da giderken cihazlaro satarsın yine kar

Ya da biraz daha yatırımla indiksixon ocağı al, prinç aliminyum yada bakır hurda topla 6 boyuhca külçe yap sonra külçeleri satarsın, ocağı da satarsın ufak bişey olursa

süre az yoksa esansiyel yağ da çıkarabilirsin freeze dry da yapabilirsin hatta küçük döküm ocağı da çalıştrabilirsin köşeyi dönersin ama işte 6 ayda olacak şeyler değil

Zira Kalemler kaldırılmış,sayfalar kurumuştur.
Toplam Hit: 3607 Toplam Mesaj: 36
elektrik elektrik