folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Elektrikte "Otomatik Kazık" Dönemi.Ayda En Az 100 Ytl Ödemeye Hazır Olun.

Elektrikte "Otomatik Kazık" Dönemi.Ayda En Az 100 Ytl Ödemeye Hazır Olun.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Erkek

chelishky bunu yazdı:
    -----------------------------
    Şimdi ben de aqp karşıtı bi insanım da özelleştirme başlı başına kötü bişey değil.aslında doğru da bişeydir ama özelleştirme adı altında götündeki 5 liralık donu bile 1 liraya amk gevuruna peşkeş çekıosan ben özelleştirmeye girerim.(komple)

bencede, turkeyeye ozgu ozellestirmenin resmidir arkadasin yorumu.. :/ 

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

1 temmuzdan itibaren pc açmamaya yahut işim olmadığı zamanda çıkmaya karar verdim.sigarayı bırakma gibi sanki aynısı.evin toplam elektrik faturası 50 ytl ise 20 ytl daha 70 küsür.internetide 1 ay sonra sınırlıya geçireceğim.böyle giderse giyecek yiyecek alamamaktan sağlıktan olacağım yoksa...devletin kestiği parmak acımaz taa ki biz birlik olup karşı atak kullanırsak.ben yine şükrediyorum. benden kötüsü olanlar napacak. asgari ücretle 450 ytlye ev kirası elektrik su telefon napacağız yahu...sonumuz hiçte hayr gibi değil.

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tuncaxxz
    tuncaxxz's avatar
    Erkek
    HaYVaN bunu yazdı:

Emrow bunu yazdı:
    özelleşmenin ne olduğunu bilmiyor, yazık.ellemeyin.

: )

Özelleşme sayesinde kaçak elektrik gibi bir sorunu olamayacak devletin.

Yanılıyor muyum?

kaçak elektrik olmucak diye kazığı biz mi yicez?

kaçak elektrik varken bu kadar etkilemiyordu bizi kaçak elektrik durcak diye soksunlar millete kazığı

senin karnın doyacak asgari ücretle geçinen nasıl doyurcak karnını?

aynı zammı askeri ücrete yapıcaklar mı?

biraz daha gerçekçi ol bu kadar fatura ödeyeceğime bırak kaçak elektriğin şeyini ödeyelim bu kadar vurmaz en azından

punto cero
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nazmanya
    nazmanya's avatar
    Erkek

kaçak elektiriği kralı gelse engelleyemez. doğudaki kaçak elektrik bir politikadır bunu çok iyi biliyoruz. elektiğimizin çok büyük bir kısmı zaten hatlarda kaybolmakta kaçak bunun yanında hikaye kalır. ziraatten yakınan arkadaşa gelince doğrudur bende gıcık kapıyorum ziraatten ama

en gelişmiş şube ağı kimde ziraatte

kredi çekmek istediğinizde 300-400 milyon istihbarat ücretiydi zarttı zurttu kimde yok ziraatte

her ay maaşından kim didiklemiyor ziraat kardeş diğer bankalar çok güzel olabilir en ucuz hizmeti ziraatten alıyorsun

ve türkiyenin neredeyse en büyük bankası ziraat. satarlarsa bilki senide satmış olurlar. isterse 100 milyar dolar olsun o banka satılmaz bu arada ziraate bayılmıyorum 10 bin ytl yatırcaktım sıraya geçmeme rağmen gerizekalı kasiyerinin kaprisi yüzünden vazgeçtim. müdürü peşimden koştu ama nafile.

http://www.speedtest.net/result/926625321.png
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    qaMbLer
    qaMbLer's avatar
    Erkek

su halde bile

80-90 fatura yatırıyom her ay o girio 116-120 yatırmak tam girer bana :D 

Burdan bütün kızlara sesleniyorum. Malın Varsa Zekatını Vereceksin Kardeşim
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AmoR
    AmoR's avatar
    Erkek

Böyle uygulamalar kaçak elektrik kullanımını azaltmaz artırır.

Eğer niyet hakikaten kaçağı azaltıp vatandaşa daha kaliteli ve ucuz hizmet sunmaksa fiyatı düşür. Kaçak kullanan adam 2 krş için riske girmez.

Faturasını ödeyen benim gibi vatandaşlarda her ödeme sonrası fatura miktarı kadar (Ör:54,21 Ykr Elektrik fat.) Küfür etmez.. 

Those who speak know nothing,And find out to their cost, Like those who curse their luck in too many places, And those who fear are lost...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArmadA
    ArmadA's avatar
    Erkek

qaMbLer bunu yazdı:

su halde bile

80-90 fatura yatırıyom her ay o girio 116-120 yatırmak tam girer bana :D 

aynı dert neredeyse bendede var ole 224 saaat filand açalışmıo makina tmm biraz fazla çalışıo günde 15 saat civarı 75 YTL geliopeder memur bide :S

temmuz ayı zam ayı olucak diolar. ayrıca ziraat banakasınıda özelleştiricekler diye duymuştum TV den galiba ama emin değilim.

Living Death
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lemuria
    Lemuria's avatar
    Erkek
    amınakoduklarım beni elektriği kaçak kullanmaya teşvik ediyorlar , hiç böyle bir şerefsizlik düşünmemiştim şimdiye kadar ama beni sikmeye çalışanın amınakoymayıda kendime hak bilirim , şimdi kaçak kullanalımda görsün ipneler sokaktaki herkesin kaçak ztn amk

dont think twice its all right
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    be_cool
    be_cool's avatar
    Erkek

ya adamlar neyapiyor borc var degilmi ne yapalim diyorlar hadi su elektirige bir zam yapalim o parayi cikaralim hesabi yakinda buyuk bir kiriz vurcak bekleyin aslinda varda yuksek fayizlerle ortuleniyor

hayvana katiliyorum arkadaslar bir bakimdan adamlarda isini duzgun yapsin kardesim.

adam bana çay verdi çay. bana çay verdi. çay veren adam kötü olur mu hiç?
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    omerali
    omerali's avatar
    Erkek
    bence yeni bir konu açılmalı....evde elektrik nasıl üretilir diye...devlet bizi zor duruma sokuyorki yaratıcı fikirler çıksın...yeni icaatlar hep ihtiyaç halinden çıkmamış mı?? .....bu aqp hep bizi düşünüyor canım...
Toplam Hit: 10459 Toplam Mesaj: 73