folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Elektrikte "Otomatik Kazık" Dönemi.Ayda En Az 100 Ytl Ödemeye Hazır Olun.

Elektrikte "Otomatik Kazık" Dönemi.Ayda En Az 100 Ytl Ödemeye Hazır Olun.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    scorpus
    scorpus's avatar
    Erkek
    benzindeki gibi otomatik fiyatlandırma olacak yani hep zam hiç indirim yok.akp bi aralar elektriğe 5 yıldır zam yapmadık diye övünüyordu şimdi 5 yılın acısını çıkarıyorlar
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek

Her kes bir yolunu bulsun Kendi Elektriğini Üretsin başka yolu yok bu Şerefsizler iyice işin bokunu çıkardılar, Mevcut Elektrik bile Oldukça pahalı yahu benim zaten faturalarım normalde 150 den aşşağı gelmiyorki. Gizlice bir şeyler yapın bence.

Yapabildiysenizde hava atmayın yaptım diye kimseye Valla O.Ç. ler gelir Senin kendi ürettiğin Elektriğiede Sayaç takar giderler.

Bizim Akrabanın Kuyusundan çektiği Suya Su Sayacı Takıp Gittilerde ordan biliyorum.

Dipnot.....: Ben Çözümünü Buldum kesinlikle Çalışabilecek bir Alet. Kesin Çözüm. Her Zaman Gözümüzün Önünde idi Ama Görmek için Sıkışmak lazım. Zaten Büyük icatlar Sıkışan Deli bilim adamları tarafından Bulunuyor.. :)

Projenin çizim ve anlatımını yapayımmı Ciddiyim Dağıtacam Enerji hususunda cesaretim yok, Uraşamam ben Öldürürler beni. Veriyimmi Tahribatçıların evleri şenlensin. :)

Malzemeler Her yerden Bulabileceğiniz şeyler, Maliyet hesaplamasını yapmadım Onuda Bir yardım sever kardeşimiz Şemayı incelesin Verdiğim Bilgileri incelesin yazsın bize.

Tekrar DipNot... : İcadımın İçeriği Yer çekiminden Elektrik Üretmek, Ciddiyim En tutucu kesimden bile En ufak bir Bu icat çalışmaz Tepkisi almayacağım kadar işlek bir icat. Olay Jeneratör Milinin uzunluğu, Zamanlayıcı diyorum ben buna, kayışlar, Akıllıca Düzeneklenmiş Jeneratör Mili üzerinde konuşlanmış Mekanik Aksamlı kasnaklar, Ağır Demir Küpler ve Kaldıraç Görevi üstlenen Havalı Krikolarda Zamanlamalı İniş Kalkışlarda bitiyor, Demirler Sırayla Kalkıyor yükseğe biri birim zamanda inerken Kayış Hızla Jeneratör milini Büyük Bir kuvvetle Döndürüyor, Diğeri hareketi devralıyor diğer Kasnağa bağlı kayış çekiliyor ve çek bıraklı Senkron bir hareket Çok az bir enerjiye karşılık elde edilmiş oluyor. 

Püf Nokta Jeneratör Milinin uzunluğunun hesabında yatıyor. Ölü nokta olmamasını Garanti etmek gerek çünkü. Tek bir Ölü nokta Olayı Öldürür.

Çekilen Güç Miktarımı Makinenin Hacimce Ve Demir Küplerinin Yüksekliği ile alakalı olarak Vede Kullandığın Jeneratörün Çapına bağlı olarak istenilirse Yüksek gerilim.

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kreston
    Kreston's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    shockman bunu yazdı:
    -----------------------------

Her kes bir yolunu bulsun Kendi Elektriğini Üretsin başka yolu yok bu Şerefsizler iyice işin bokunu çıkardılar, Mevcut Elektrik bile Oldukça pahalı yahu benim zaten faturalarım normalde 150 den aşşağı gelmiyorki. Gizlice bir şeyler yapın bence.

Yapabildiysenizde hava atmayın yaptım diye kimseye Valla O.Ç. ler gelir Senin kendi ürettiğin Elektriğiede Sayaç takar giderler.

Bizim Akrabanın Kuyusundan çektiği Suya Su Sayacı Takıp Gittilerde ordan biliyorum.

Dipnot.....: Ben Çözümünü Buldum kesinlikle Çalışabilecek bir Alet. Kesin Çözüm. Her Zaman Gözümüzün Önünde idi Ama Görmek için Sıkışmak lazım. Zaten Büyük icatlar Sıkışan Deli bilim adamları tarafından Bulunuyor.. :)

Projenin çizim ve anlatımını yapayımmı Ciddiyim Dağıtacam Enerji hususunda cesaretim yok, Uraşamam ben Öldürürler beni. Veriyimmi Tahribatçıların evleri şenlensin. :)

Malzemeler Her yerden Bulabileceğiniz şeyler, Maliyet hesaplamasını yapmadım Onuda Bir yardım sever kardeşimiz Şemayı incelesin Verdiğim Bilgileri incelesin yazsın bize.

Tekrar DipNot... : İcadımın İçeriği Yer çekiminden Elektrik Üretmek, Ciddiyim En tutucu kesimden bile En ufak bir Bu icat çalışmaz Tepkisi almayacağım kadar işlek bir icat. Olay Jeneratör Milinin uzunluğu, Zamanlayıcı diyorum ben buna, kayışlar, Akıllıca Düzeneklenmiş Jeneratör Mili üzerinde konuşlanmış Mekanik Aksamlı kasnaklar, Ağır Demir Küpler ve Kaldıraç Görevi üstlenen Havalı Krikolarda Zamanlamalı İniş Kalkışlarda bitiyor, Demirler Sırayla Kalkıyor yükseğe biri birim zamanda inerken Kayış Hızla Jeneratör milini Büyük Bir kuvvetle Döndürüyor, Diğeri hareketi devralıyor diğer Kasnağa bağlı kayış çekiliyor ve çek bıraklı Senkron bir hareket Çok az bir enerjiye karşılık elde edilmiş oluyor. 

Püf Nokta Jeneratör Milinin uzunluğunun hesabında yatıyor. Ölü nokta olmamasını Garanti etmek gerek çünkü. Tek bir Ölü nokta Olayı Öldürür.

Yoktan enerji mi üretiyon? 

Zimbabwe
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek

Kreston bunu yazdı:
    shockman bunu yazdı:

Yoktan enerji mi üretiyon? 

Hocam Enerji Hiç bir Zaman Yokolmuyorki, Her yerde Var. Fiziğin Temel Kanunu, Gözükmeyeni Gözükür yapmak diyelim.

Dünyanın Çekim Gücü azımsanmayacak Büyüklükte bir Enerji değilmidir, Pasif Hareketle Yükselen Demir Küpler, Birim Zamanda Yay bulunan Ortama Düşüyor Gürültü oranını düşürmek için, Düşerkende Kayış Mili Deli bir Güçle Döndürüyor, Demir Düşerken Yanındaki Düşme Yüksekliğine Ulaşmıştır ve düşer dğeri onu takip eder hareket Başa yineler. Sürekli Sağlanan bu hareket, Az bir Hareket enerjisi ile Kolaylıkla Elde edilebilecek cinstendir.

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kreston
    Kreston's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Yerçekimi enerjisi diye bi olay yok ama. Yerçekimini neyle enerjiye çeviriyosun sen? Mil jeneratör şu bu diyerek değil de daha temel bi şekilde nerden enerji elde ettiğini anlatır mısın?

Zimbabwe
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek

Kreston bunu yazdı:
    Yerçekimi enerjisi diye bi olay yok ama. Yerçekimini neyle enerjiye çeviriyosun sen? Mil jeneratör şu bu diyerek değil de daha temel bi şekilde nerden enerji elde ettiğini anlatır mısın?

Hocam Yer çekimi Enerjidir, Hemde Son derece Güçlü br Enerjidir. Dünyanın Dönüş gücünden Gelmektedir, Tabiki Şimdilik Dünya Gezegenini ilgilendiriri bi Enerjidir. Henüz İnsanlığın Faydasına Sunulmuş bir Enerji Tiplemesi yok. Olayı basite indirgeyip izah edeyim. 

Düşününki Ben 75 Kiloluk bir adamım, 5 Tonluk Bir aracı Havalı bir Kriko ile Tek Kol ve Her harekette ortalama mukavemet olarak 10 Kiloluk bir itiş gücüyle leri geri Götür getir yaparak, bir Dakika içerisinde yerden 2 metre yukarı kaldırabilirim, Yaklaşık hesaplamayla diyorum. 5 Tonluk Araç demiyelimde demir Küp olsun bu, Bu küpü Tek harekette Mile uyarladığım bir kayışla aniden Bıraktığımı varsayın Düşerken Jeneratör Mili Yüksek bir Devirle Son derece üstün bir Tork üreterek Dönecektir. Ve Harcadığım Enerji ile Kıyasladığımda Kesin surette Büyük Kar payı Olduğunu En Sakat Hesaplamayla bile yaparsamda Kar payı olduğu Aşikardır. Büyük oranda Kar payı Mevcutur.

buradan yola çıkarak Yer çekimi ve Ağırlığı dediğim gibi Akıllıca Düzenlenmiş Mile Oturtulmuş Kasnak düzenekler le Sağlayabileceğime inanıyorum Beni düşündüren tek nokta maliyet, Maliyet aşırı çıkacağa benziyor çünkü. Olmadı Bir Kaç Ev birleşir gizlice yapılabilir. 

Biraz Daha İddialı Giriyim, Üflemiyorum Çizimleri Hazırlayıp Konuyu Açtığım Zaman Hepiniz Hayretler içerisinde Kalacaksınız Ve Gözlerinizle Dünyanın Nasıl Para Baronları tarafından İstila edildiğini İnsanların nasıl Yoktan Şeyler Uğruna Harcandığına Tanık olacaksınız. 

İddalı giriyim dedim Çünkü En Zararsız En Saf Ve En Doğal Enerji Budur.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kreston
    Kreston's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Öncelikle enerji nedir ne değildir onu öğrenmen gerekiyor bence. Yerçekimi bir enerji değildir. Yerçekimi bir kuvvettir. Kütle çekim yasasının özel bir durumudur.

En sakat diye söylediğin hesaplamaları da yapmadığın belli. Su cenderesi, kriko gibi sistemlerde mantık basıncın eşitliğine dayanır. 

F/A oranı 2 tarafta da eşittir. Amaç senin uyguladığın kuvveti yayarak aracı kaldırabilmendir. Seni düşündüren tek nokta maliyet değil, öncelikle bu sistemin çalışıp çalışmadığını düşünmektir. Bir test et çalışıyor mu bakalım shockman? Sonuçlar seni biraz shock edicek ne yazık ki. 

Enerji adına bişeyler yapmak güzel şey tabi. Ama bişeyler yapmak istiyorsak bence önce temel bilgileri(enerji yoktan var olmaz, yok olmaz) yıkmaya çalışmadan önce, bu temellerle oluşturulmuş bilimde verimliliği artırmaya çalışmak lazım. Ha belki enerji yoktan var olabiliyodur. Bi gün biri ispatlarsa "olmaz öyle şey" diyecek değilim. Ama şimdiye kadar bunun aksini gösteren bir şeye rastlamadık ki bu dünya nice bilimadamı gördü.

Zimbabwe
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek

Kreston bunu yazdı:

Öncelikle enerji nedir ne değildir onu öğrenmen gerekiyor bence. Yerçekimi bir enerji değildir. Yerçekimi bir kuvvettir. Kütle çekim yasasının özel bir durumudur.

En sakat diye söylediğin hesaplamaları da yapmadığın belli. Su cenderesi, kriko gibi sistemlerde mantık basıncın eşitliğine dayanır. 

F/A oranı 2 tarafta da eşittir. Amaç senin uyguladığın kuvveti yayarak aracı kaldırabilmendir. Seni düşündüren tek nokta maliyet değil, öncelikle bu sistemin çalışıp çalışmadığını düşünmektir. Bir test et çalışıyor mu bakalım shockman? Sonuçlar seni biraz shock edicek ne yazık ki. 

Enerji adına bişeyler yapmak güzel şey tabi. Ama bişeyler yapmak istiyorsak bence önce temel bilgileri(enerji yoktan var olmaz, yok olmaz) yıkmaya çalışmadan önce, bu temellerle oluşturulmuş bilimde verimliliği artırmaya çalışmak lazım. Ha belki enerji yoktan var olabiliyodur. Bi gün biri ispatlarsa "olmaz öyle şey" diyecek değilim. Ama şimdiye kadar bunun aksini gösteren bir şeye rastlamadık ki bu dünya nice bilimadamı gördü.

Peki Hocam Üsttede belirttiğim gibi Yer çekimi Dünyayı ilgilendirir bir Kütle Çekim enrjisidir. Nihayetinde Çekim olayıda Enerji gerektirir, Ayı Çekmesi Örneğin bir Enerjidir. İnsanlığın hizmetine Sunma Hususunda Çalışmalar yapmaya çabalıyorum, Enerjininde ne olduğunu Gayet iyi biliyorum. Basınç eşitliği Olayıylad Alakalı bir durum yok, Nihayetinde hareket Zamana Karşı yürütülüyor, Ve ben Çözümlerini Buldum diyorum, Konuyu Açtığım Zaman Tekrar Görüşürüz Hocam Saygılar.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kreston
    Kreston's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Öyle bi konu açamayacaksın hocam. 3-4 sene önce ben de senin gibi düşünüyodum "aha buldum kesin çalışacak bu" diyodum da bu iş bu kadar basit değil. Üzgünüm

Zimbabwe
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek

Kreston bunu yazdı:
    Öyle bi konu açamayacaksın hocam. 3-4 sene önce ben de senin gibi düşünüyodum "aha buldum kesin çalışacak bu" diyodum da bu iş bu kadar basit değil. Üzgünüm

Saygıdeğer Hocam Lütfen Hayal edermisin tasfirimi, Sadece Hayal et.

Uzunluğu 10 Metrelik Bir Mile Bağlı Jeneratör var. Bu milin üzerinde Her biri Kontra özellikli (Geri gider ileri Gitmez.) Kasnak var ve bu kasnağa bağlı Esnek tutulmuş Halatlar var,

Esnek tutulmalı çünkü Mil üzerindeki hareketi Dalgalandırmak istemeyiz. Bu kasnaklardan atıyorum 20 Adet var buda 20 adet Krikolu düzeneğe oturtulmuş Demir Küp Demek, Belirlediğimiz Düşme Son nokta yüksekliği 2 metre olsun, Küpler 30 saniyede 2 metreye Yükseliyor, Sırayla Düşerlerken Tekrar yüklesinceye kadar Mili takip eden boydaki diğer hemcinsleri Yükseldikçe düşüyorlar.

Sürekli olarak Bu Ağırlığın Döndürdüğü Jeneratör, Oldukça Hatırı Sayılır bir enerji üretebilecektir. Ne dersin Hala yatmadıysa Kafana Çizimleri Bekle Hocam. Çizimleri bitirip tarayıcıdan geçirem, Hazırlıkları yapam Konuyu açam. Kesin Eminim Bu olabilir bir icattır.

Toplam Hit: 10439 Toplam Mesaj: 73