folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Elektrikte "Otomatik Kazık" Dönemi.Ayda En Az 100 Ytl Ödemeye Hazır Olun.

Elektrikte "Otomatik Kazık" Dönemi.Ayda En Az 100 Ytl Ödemeye Hazır Olun.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kreston
    Kreston's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Sen çizimleri,"hayal"leri bırak da bana olaydan bahset. Denedin mi sen bunu? Hayır. Dene hocam. Dene  ve de ki bu sistem çalışıyor, yerçekimi enerjisi(!)yle enerji üretiyor. O zaman ben de tahribattan üyeliğimi sildiricem. 

Zimbabwe
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek

Kreston bunu yazdı:
    -----------------------------
    Sen çizimleri,"hayal"leri bırak da bana olaydan bahset. Denedin mi sen bunu? Hayır. Dene hocam. Dene  ve de ki bu sistem çalışıyor, yerçekimi enerjisi(!)yle enerji üretiyor. O zaman ben de tahribattan üyeliğimi sildiricem. 

Aman Hocam Tahrbattan neden üyeliğini sildiresinki Denemesi Kısmını Prototiple yapmayı düşünüyorum Açıkçası Şöyle Düşün Kaldıraçla Koca Tonluk bir kayayı nasıl Kımıldattığını Düşün Denemeye en basit örnek Deneme işte. ;) Zaten Varolan Enerji Potansiyel durumdayken Düşme ile Kinetik Hale Dönüştürüşüyor, Olay bu. Mantığı Gayet basit.

Bu İcatta Harcanan Enerjiye karşılık Elde edilen Enerji Göz Kararıma Göre %50 Kar marjıdırki Oldukça Hatırı Sayılırdır bence. Prototipte de şöyle bir sorun var Büyüklük Yer çekimi Tepkimesine yetecek Boyutta değil, Makine hacim olarak En ufağı bile Oldukça Arsa kaplayan bir yapıya sahip Desteğe ihtiyacım var anlayacağın. Ben çizimleri verecem Hayatım Boyunca fakir kalacağıma Göre Benim bu Fantezimi Belki biri bir gün yapar diye düşünüyorum.

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    real_agabey
    real_agabey's avatar
    Erkek
    İstersen söylediğin projenin benzerini tübitak ın sitesinden

www.biltek.tubitak.gov.tr/pdf/devridaim.pdf

Bak olamayacağını orda gayet  güzel açıklamışlar.

Bu arada benimde benzer bir projem vardı kısaca açıklayim.

Edit:Cahiliyet zamanımda düşündüğüm bişey olduğu için mantıksızlığını göre göre anlatmaktan vazgeçtim.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Demodor
    Demodor's avatar
    Erkek
    şerefsizler bunlara edilcek küfür yok yok ya hadi  utanmadan savunun hala bunları hadi.

VUR VUR İNLESİN FİLİSTİN DİNLESİN.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DkN
    DkN's avatar
    Erkek

Kreston bunu yazdı:
    Sen çizimleri,"hayal"leri bırak da bana olaydan bahset. Denedin mi sen bunu? Hayır. Dene hocam. Dene ve de ki bu sistem çalışıyor, yerçekimi enerjisi(!)yle enerji üretiyor. O zaman ben de tahribattan üyeliğimi sildiricem.

Doğru, yer çekimi enerji değil, kuvvettir. Ama şurada yanlışsın, ağaçta duran armut bile bir potansiyel enerjiye sahiptir ve daldan düştüğü anda bu kinetik enerjiye dönüşür. Bu kuvvet sayesinde potansiyel enerjiyi kinetik enerjiye çevirebilirsin.

Vatan ne Türkiye"dir Türklere, ne Türkistan; Vatan büyük ve müebbet bir ülkedir: Turan. ~ Saga qaygı kelgende qorqup qaşsam taa saga, Qayday betpen qararman aytaş yurtum men saga? Ne dermen dep aytarman sütün bergen anamga? Ne dermen dep aytarman maga sengen atamga? ~ Kök Bayraq"a selam olsun !
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Erkek
    DkN bunu yazdı:

Kreston bunu yazdı:
    Sen çizimleri,"hayal"leri bırak da bana olaydan bahset. Denedin mi sen bunu? Hayır. Dene hocam. Dene ve de ki bu sistem çalışıyor, yerçekimi enerjisi(!)yle enerji üretiyor. O zaman ben de tahribattan üyeliğimi sildiricem.

Doğru, yer çekimi enerji değil, kuvvettir. Ama şurada yanlışsın, ağaçta duran armut bile bir potansiyel enerjiye sahiptir ve daldan düştüğü anda bu kinetik enerjiye dönüşür. Bu kuvvet sayesinde potansiyel enerjiyi kinetik enerjiye çevirebilirsin.

oooovv harika yaw.. bilim carpisiyor bu baslik harika... devami gelmesi dilegiyle.. 

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yawuz
    yawuz's avatar
    Erkek

sayın baykal sizin zamanınızda ekmeği karneyle alırdık

keşke şimdide karneyle alsakta ekmeğin yanında bide kazık yemesek  sayın erdoğan :D

elektriğeee 4 yıldır zaaam yapmadıııık

keşke 4 yıl önce yapsaydında azar azar otursaydık bi anda acıtıyo

bu ülkenin belkemiği sanayi ve tarım  eğer sen mazotu benzin fiyatıyla bi tutup zam üstüne zam yaparsan elektriğe zam yaparsan felç olursun

(Hiç bir siyasetçi ve görüş bitarafımda değil bazı şeyleri görünce içimden birşeyler kopuyor kendim için değil benden sonrakiler için) 

tahribat.com a can feda
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Arkhe
    Arkhe's avatar
    Erkek

Kreston bunu yazdı:
    Yerçekimi enerjisi diye bi olay yok ama. Yerçekimini neyle enerjiye çeviriyosun sen? Mil jeneratör şu bu diyerek değil de daha temel bi şekilde nerden enerji elde ettiğini anlatır mısın?

hoca  enerji konsunda okuduklarımdan aklımda kalan küçük bişe  einstein a göre uzay statik değil dinamiktir   yerçekimi kuvvetinin dalga ve salınımlarla ışık hızı ile taşınabildiği öne sürmüş buda şimdi duyduğumuz  kuantum ve sicim teorisi olarak acıklanıyor..yani evren titreşimler ile hem  maddehem de parcacıklardan olusmustur. yani yerçekimi kuvveti çekim gücünün dışnda  titreşim frekansları ve dalgasal enerjidir.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kreston
    Kreston's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Dkn haklısın. Yerden yüksekte cismin potansiyel enerjisi vardır. Bu bir cismi bıraktığımızda potansiyel enerji kinetik enerjiye dönüşecektir. Yanlış olduğum bi kısım yok zira ben bunun aksini de iddia etmiyorum.

Ama shockmanin idddia ettiği şu. Diyo ki ben o cismi E enerjisiyle yukarı kaldırıcam. sonra düşürürken 2E enerjisi elde edicem. Araya hatrı sayılır ,kar marjı ,göz kararı, ya da mil ,jeneratör,motor, foton, elektrouçmuşizm sözcüklerini de sıkıştırsan bu o E potansiyel enerjisi kazandırdığın cismin potansiyel enerjisini kinetiğe dönüştürürken 2E enerji elde etmeni sağlamaz. 1.000001E bile elde edemezsin. Ortada elde etmek diye bi deyim bile yok aslında.

Madem sözlü olmuyor. Formülle yazayım bari(liseden ya da ortaokuldan kalan bilgim bile yeterli bunu yazmak için)

H yüksekliğine M kütleli cismimizi kaldırıyoruz. Ne kadar enerji harcarız? Ona kazandırdığımız potansiyel enerji kadar

Yani MgH. O H yüksekliğinden bıraktığın cisimden ne kadar kinetik enerji elde edersin? MgH = E ise

E = 1/2MV^2. Senin kuracağın sistem napar biliyo musun? Alır o kinetik enerjinin bi kısmını da ısıya çevirir

Dolayısıyla sadece enerji kaybeden bi sistem kurmuş olursun :D

Zimbabwe
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek
    musluk suyundan elektrik üretebilme şansımız var mesela.

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
Toplam Hit: 10442 Toplam Mesaj: 73