Emlakçı Arkadaşlar Yardım Pls
-
samaccc bunu yazdıSaNaL_AjaN bunu yazdı
Hocam sakın öyle hata yapma :)) 3 lira fazla olsun boş ev olsun.Noter onaylı tahliye taahüdü alsan dahi riskli sıkıntılı mevzular.Ev sahibi o parayı versin kiracı çıksın o zaman
Olayın ciddiyeti pekişsin diye .
İmza benim değil demesi , 2 yıl mahkeme demek, o da en iyi ihtimal .
https://www.instagram.com/reel/DUf9STjDO8q/?igsh=MTVoazgxZHJlZnN1bQ=
Buda konunun mizahi:D
-
NaZi_ bunu yazdıFrodoTheYuzuksuz bunu yazdıNaZi_ bunu yazdı
Tekirdağ tarafındaysan gel sana ev yapalım.
Sen aklımdasın hocam, kaç haftadır planlıyorum :D
Hocam topla çoluk çocuk gel misafirim ol gezelim konuşalım. :)
eyvallah hocam, şartlar olgunlaşınca bi çayını içmek için uğrayacağım inşallah :)
-
İçinde kiracı olan ev alınmaz. Ben zaten oturmayacağım sadece yatırım amaçlı alacağım diyorsan tamam al. Aksi durumda kiracının çıkmasını bekle.
-
ucuza bir şey görünce hemen kapatmak istiyorsunuz sonra da belaya bulaşıyorsunuz hocam :D
Hep aynı motivasyon sebep oluyor bu sıkıntılara.
Bence bulaşmayın
-
3 sayfa olmuş kimse yazmamış bari ben yazayım: sakın girme bu işe.
NoktaliVirgul tarafından 10/Şub/26 09:12 tarihinde düzenlenmiştir -
FrodoTheYuzuksuz bunu yazdıNaZi_ bunu yazdıFrodoTheYuzuksuz bunu yazdıNaZi_ bunu yazdı
Tekirdağ tarafındaysan gel sana ev yapalım.
Sen aklımdasın hocam, kaç haftadır planlıyorum :D
Hocam topla çoluk çocuk gel misafirim ol gezelim konuşalım. :)
eyvallah hocam, şartlar olgunlaşınca bi çayını içmek için uğrayacağım inşallah :)
her sene eylül ayında bir haftasonu lüleburgaza geliyorum bende geleyim mi :)
-
hocalar şu yüzden almak istiyorum evi ev emsallerinden 200 bin aşağıda yani öyle aman aman bi güzelliği yok bina yeni yapılmış bir bina otoparkı vs var güzel bir muhitte
kiracı evin %30 nu boşaltmış bi vaziyette yani aslında çıkmaya hazır gibi diyor ki benim 50bini verin abi ben uzayım size de yük olmayım siz biran önce taşının.
emlakçıda diyor ki 50 kiracıya 50 de mal sahiplerine bakın ben kapora mı aldım sizde hazırlanın pazartesi gelin satış işlemini verelim demek için istiyorum bu parayı diyor karşılıklı kapora sözleşmeside yaparız.
Emlakçı gayet legit bir emlakçı o konuda problem yok ama bende biraz eski kafalıyım evi beğendim parayı basayım alayım kapora vs uğraşmayım.
+ olarak emlakçı diyor ki şimdi 5-6 tane adamı bir araya getircem ama onlarda işin ciddiyetini anlamaları için en azından ufak bir kapora ver ki diyebilelim biz parayı aldık pazartesi toplanın sen şimdi kapora vermedin söz ile ben abi alcam dedin pazartesi oldu ve dedin abi biz vazgeçtik ee ben bunca insanı bir araya getirip mesayi harcayacam karşı tarafa karşı mahçup olmam mı diyor haklı olarak
bende kiracı hala içeride diye çekimser davranıyorum 5 tane adam 50bin toplayıp çıkartıp daha rahat satmak varken garip geldi açıkcası
-
Schwarz bunu yazdı
hocalar şu yüzden almak istiyorum evi ev emsallerinden 200 bin aşağıda yani öyle aman aman bi güzelliği yok bina yeni yapılmış bir bina otoparkı vs var güzel bir muhitte
kiracı evin %30 nu boşaltmış bi vaziyette yani aslında çıkmaya hazır gibi diyor ki benim 50bini verin abi ben uzayım size de yük olmayım siz biran önce taşının.
emlakçıda diyor ki 50 kiracıya 50 de mal sahiplerine bakın ben kapora mı aldım sizde hazırlanın pazartesi gelin satış işlemini verelim demek için istiyorum bu parayı diyor karşılıklı kapora sözleşmeside yaparız.
Emlakçı gayet legit bir emlakçı o konuda problem yok ama bende biraz eski kafalıyım evi beğendim parayı basayım alayım kapora vs uğraşmayım.
+ olarak emlakçı diyor ki şimdi 5-6 tane adamı bir araya getircem ama onlarda işin ciddiyetini anlamaları için en azından ufak bir kapora ver ki diyebilelim biz parayı aldık pazartesi toplanın sen şimdi kapora vermedin söz ile ben abi alcam dedin pazartesi oldu ve dedin abi biz vazgeçtik ee ben bunca insanı bir araya getirip mesayi harcayacam karşı tarafa karşı mahçup olmam mı diyor haklı olarak
bende kiracı hala içeride diye çekimser davranıyorum 5 tane adam 50bin toplayıp çıkartıp daha rahat satmak varken garip geldi açıkcası
Hocam 3 sayfadır insanlar aynı şeyi yazıyor =) Bulmaşma işte da.
Tek insan ile uğraşmak zorken sen birde 6-7 kişiyi karşına alıyorsun.
Emlakçı zaten kendi parasının peşinde pezevenk. Bi sorun olsa hakkınızı yasal yollarla arayın deyip salacak.
en önemlisi, evi satacak olanlar çıkarsın kiracıyı. Senin ne derdin nede sorumluluğun.
Çok gördük öncesinde tamam çıkacak/çıkacağım deyipye süründürenleri.
edit:// bir eve 5 kişi ortak olmuş. Hayır mı gelir allah aşkına. daha şimdiden o yapsın, ben yapmam muhabbeti başlamış.
FrodoTheYuzuksuz tarafından 10/Şub/26 13:11 tarihinde düzenlenmiştir -
Söyle dusun;
200.000 TL icin 3-5 yil ugrasmak, sinir harbi, paranla rezil olmak mi?
200.000 TL fazla veririm kafam rahat olur mu? Ustelik 200.000 TL fazla aldigin evi kiraya versen 20.000 den 10 ayda bu para zaten cebinde olacak.
Bulasma. Evi bosaltirlar gider imzayi atar alirsin, yoksa bulasma.
EK:
Bir kisiye noter vekaleti versinler, kiracininda ciktigini evin bos oldugunu gözünle gör ondan sonra git al. Kiraci son dakika cikmiyorum derse muhatabin var mi?
Muhatabim emlakci deme sakin, komisyonu aldiktan sonra mahkemeye ver cikmiyor ben ne yapayim diyecek.
underzero tarafından 10/Şub/26 14:54 tarihinde düzenlenmiştir -
Hocam alma sakın bak burnun boktan kurtulmaz tek davalık işlemde yıllar sürer perişan olursun aradaki makas cok değil eve göre emin ol daha iyi fırsat yakalarsın arayışta isen sakın alma alma alma