Emlakçı Arkadaşlar Yardım Pls
-
Bu arkadaş birinden mesaj bekliyor, al kafana takma 5-6 adamı toplarsın onları ikna edersin, yol paralarını yemek paralarını, karısını kocasını memnun edersin, triplerine laf sokmalarına katlanırsın vs vs. demesini bekliyor. Muhiti mi çok güzel abi, 2 mn fark mı var lütfen yanlış anlama o 200bn için değmez, algısı vergisi cart curt kâr ederim diye düşünüyorsun belki ama böyle mışırıklı iş baş ağrıtır niyetimiz seni korumak yoksa kimseye giren çıkan birşey yok.
-
Güzel mesajlarınız için sağolun dostlar evden vazgeçtik
-
Schwarz bunu yazdı
niye? tam cikaramadiniz mi kiraciyi ? kiraci olayi cok sikinti tr de.
kumar yani. -
317seref bunu yazdıSchwarz bunu yazdı
kumar yani.Hocam evi beğendik güzelde ama evde 6 tane ortak var ve her biri dağınık bi vaziyette kimisi istanbulun bir ucunda diğerleri sivasta miras malı bu ev
kiracı çıkma istiyor hatta mal sahibinede durumu iletiyor ama 50 bin gibi masrafımı verin ben çıkıyım hem daha rahat satarsınız evi diyor ama mal sahipleri 50 bin tl için bile anlaşmazlık halindeler
emlakçıya diyorum sen topla herkesi istersen aynı gün alayım evi senden sürede istemiyorum ama kapora ne için vereceğim hem zaten içeride adamım var bugün randevu alsam yarın biter satış diyorsun diyorum
abi diyor işte kiracıya vericez 50 bin ee geri kalan 50 ne için mal sahibi için diyor ya diyorum ben zaten 50 kapora veriyorum kiracı çıksın diye üste 50 vermemin amacı ne diyor abi mal sahiplerine bak 50 bin daha aldım size atıyorum iş ciddi gelin satışı verin diyebilmem lazım diyor diyorum ki ee ben kiracı için zaten 50 kapora vericem durum ciddi de hani bu durumdan belli olmuyor mu alacağım yok abi olmazda bilmem ne
+ olarak satıcı taraftan komisyon alınmıyor yüksek ihtimalle 50 kaporayı kendine alıyorda olabilir gibi gibi olaylar
+ olarak eve bugün zam yapmışlar 200 bin tl daha
-
Schwarz bunu yazdı317seref bunu yazdıSchwarz bunu yazdı
kumar yani.Hocam evi beğendik güzelde ama evde 6 tane ortak var ve her biri dağınık bi vaziyette kimisi istanbulun bir ucunda diğerleri sivasta miras malı bu ev
kiracı çıkma istiyor hatta mal sahibinede durumu iletiyor ama 50 bin gibi masrafımı verin ben çıkıyım hem daha rahat satarsınız evi diyor ama mal sahipleri 50 bin tl için bile anlaşmazlık halindeler
emlakçıya diyorum sen topla herkesi istersen aynı gün alayım evi senden sürede istemiyorum ama kapora ne için vereceğim hem zaten içeride adamım var bugün randevu alsam yarın biter satış diyorsun diyorum
abi diyor işte kiracıya vericez 50 bin ee geri kalan 50 ne için mal sahibi için diyor ya diyorum ben zaten 50 kapora veriyorum kiracı çıksın diye üste 50 vermemin amacı ne diyor abi mal sahiplerine bak 50 bin daha aldım size atıyorum iş ciddi gelin satışı verin diyebilmem lazım diyor diyorum ki ee ben kiracı için zaten 50 kapora vericem durum ciddi de hani bu durumdan belli olmuyor mu alacağım yok abi olmazda bilmem ne
+ olarak satıcı taraftan komisyon alınmıyor yüksek ihtimalle 50 kaporayı kendine alıyorda olabilir gibi gibi olaylar
Aahhahaaahaa "tezgah lan bu"
Oldu olacak, mal sahiplerine birertane de mektup yaz, cok kiymetli ev sahiplerimiz diye.
-
Schwarz bunu yazdı317seref bunu yazdıSchwarz bunu yazdı
aman hocam senin emlakçı bile sağlam değilmiş boşver,
200k şu zamanda çok büyük para değil değmez,
-
Kiraciyi ikna et cik sana paran hazir de, kiraci çıkmış ev satisini aldiktan sonra parayi gonder. Yoksa senin olayda buyuk vurgun var gibi, emlakci, kiraci, hisse sahipleri hepsi şey yapacak adam arıyor gibi af edersin 😀
-
evin satis bedeli ne ?.
-
futurist bunu yazdı
evin satis bedeli ne ?.
3milyon tapuda gösterilecek olan evin normal değeri 4200
Schwarz tarafından 11/Şub/26 14:54 tarihinde düzenlenmiştir -
Malın ortak olacağına karın ortak olsun.
Caliber tarafından 11/Şub/26 16:30 tarihinde düzenlenmiştir