Emoyu Dövdüm Başıma Bela Oldu
-
Haklısın aslında o günkü tshirtünü getirse sorun yaratır...
-
Bu saatten sonra kıvırmak daha fazla zora sokar.
-
yhaa hoca kıvırmaya gerek yok yaa..
dosodğru annat bi şekilde çözüm buunur çünkü niye boşu boşuna durup dururken adam dövesin elini emo ya bulayasın..
-
Ne parmak izi? Saka mi yapiyosunuz?
-
CellyM bunu yazdı:
-----------------------------zumsuk bunu yazdı:
-----------------------------35ygt45 bunu yazdı:
-----------------------------
Ya açmış telefondan müziği koymuş cebine kolunda kızlar zibidi gibi yürüyor.Tam arabanın yanındayken küfür etti eğilip.Bende gerekeni yaptım..
-----------------------------sana küfür ettiği ne malum ?
açıkçası işin zor hakim inanmaz sana içri girersin 3 ay.
hoca eğilip içeri baktı küfür etti diyo ii oku da yorum yap istersen.. sendemi emo'sun? :|
-----------------------------:D hea bende emoyum..Küfür edim mi sana ister misin ?
Allahım kimlerle uğraşıyorum ya..çözmeszin büyük ihtimalle beni tanımıyorsun + tartışmada küfür ve hakaretten ban yemişsin yerinde olsam dikkatli olurdum.
İçeri eğildiğini ve ona küfür ettiğini kanıtlayabilir misin bana ? Yoksa sende yoldan her geçene artislik yapacak karakterde olduğun için bunu herkesin yaptığını mı sanıyorsun?
-
Ya tshirtünde elbet şahsıma ait parmak izi vardır.....
-
zumsuk bunu yazdı:
CellyM bunu yazdı:
-----------------------------zumsuk bunu yazdı:
-----------------------------35ygt45 bunu yazdı:
Ya açmış telefondan müziği koymuş cebine kolunda kızlar zibidi gibi yürüyor.Tam arabanın yanındayken küfür etti eğilip.Bende gerekeni yaptım..
-----------------------------sana küfür ettiği ne malum ?
açıkçası işin zor hakim inanmaz sana içri girersin 3 ay.
hoca eğilip içeri baktı küfür etti diyo ii oku da yorum yap istersen.. sendemi emo'sun? :|
-----------------------------:D hea bende emoyum..Küfür edim mi sana ister misin ?
Allahım kimlerle uğraşıyorum ya..çözmeszin büyük ihtimalle beni tanımıyorsun + tartışmada küfür ve hakaretten ban yemişsin yerinde olsam dikkatli olurdum.
İçeri eğildiğini ve ona küfür ettiğini kanıtlayabilir misin bana ? Yoksa sende yoldan her geçene artislik yapacak karakterde olduğun için bunu herkesin yaptığını mı sanıyorsun?
-----------------------------Kanıtlayamam.Kanıtlasam zaten buraya başlık açmam.Ya durduk yere niye sataşym ne idüğü belirsiz hıyartolara
-
35ygt45 bunu yazdı:
-----------------------------Ya tshirtünde elbet şahsıma ait parmak izi vardır.....
-----------------------------ya yazdıklarının doğru olduğuna inanıyorum o yüzden ifadende
bu adamlara emo diyorlar zaten tipleri falanda garip bir kaç arkadaşıma sataştıklarını duymuştum pisikolojileri bozuk galba diye bir cümle sıkıştırırsın.Neden her gün bir admaı dövmüyorum? çünkü hergün gelip bana orospu çocuğu diyen adam karşıma çıkmıyor dersin.Durduk yerde bulaştığına göre pisikolojisi bozuk test falan yapın.
Dersintesttede büyük ihtimalle kayık olacğaını çıkacaktır merak etme..
-
hoca kafana takma polisler bilir zaten insanın tipinden bi *bne dövdün diye almazlar seni içeri bi rapor alırlar karakolda ha şöle olur bu *bnenin tanıdıklarından filan da**klı birileri filan varsa biraz zorlanırsın ama seni hapse filan atmazlar.
-
35ygt45 bunu yazdı:
-----------------------------Ya tshirtünde elbet şahsıma ait parmak izi vardır.....
olsun senin onu dövmüş oldugunu göstermezki parmak izi olması.