folder Tahribat.com Forumları
linefolder Android - IOS Programlama
linefolder En Guvenli Android Versiyonu



En Guvenli Android Versiyonu

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Jilet_Boris
    Jilet_Boris's avatar
    Kayıt Tarihi: 04/Mart/2009
    Erkek
    Haymatlos bunu yazdı
    Jilet_Boris bunu yazdı
    Haymatlos bunu yazdı
    Jilet_Boris bunu yazdı

    Bende mi sıkıntı var yoksa herkeste mi öyle bilmiyorum da Xposed Framework ü yükleyip 5-10 tane framework yükledim, telefon acayip derecede kasılmaya başladı. Arkaplan işlem sınırını tamamen kapattım ram yine de 600 civarına bile düşmüyor. Offical 4.3 dağıtımı olması lazım romun.  Acaba romdan mı bu yoksa standart m?

    Rom, telefon modeli?

    S3, Ubugng1 sürümü

    irili ufaklı 5-6 tane xposed modülü s3 minide çalışıyor, hemde kasmadan. bu tip küçük romlardan uzak durup cyanogenmod, carbon rom(öneririm) yada aosp gibi daha büyüklerine yönelmeni öneririm. daha güncel ve stabiller.

    telefonunda kasma olmaması lazım.

  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TheKorsans
    TheKorsans's avatar
    Kayıt Tarihi: 17/Nisan/2012
    Erkek
    catlax66 bunu yazdı
    ElizaBeTH bunu yazdı

    arkadaşlar kullanıp kullanmamak değil mevzu amaç varmı böyle birşey hepsi degil ama bir bölümü kullanılabilir illa kötü birşey yapacagız diye degil tabiki .  bu arada arkadaşa teşekkürler.

    Hocam miui diye android işletim sistemi üzerine kurulu bir işletim sistemi var ben şuan kullanıyorum kendinden kişiselleştirilmeli. Mesela Swarm uygulamasını açtınız diyelim ekrana uyarı geliyor bu uygulama gps verilerini kullanmak istiyor onaylıyor musunuz? Facebook u açtınız diyelim bu uygulama kişi listenize erişmek istiyor oynalıyor munuz diye size soruyor. Uygulamaların tüm kişisel verileri için soruyor kamera çağrı kaydı mikrofon falan aklınıza ne geliyorsa. Tabi bunun için işletim sistemini yükledikten sonra araçlardan root u aktif etmeniz gerekiyor. Eğer orjinal xiaomi firmasının ingilizce versiyonunu kullanayım derseniz google markette olmuyor. 

    hocam coloros kullanıyom ondada var 


    Hayattaki yegane üstünlüğüm, Türk doğmaktır.
Toplam Hit: 2286 Toplam Mesaj: 23