Engelli Bir İnsana Nasıl Davranmalıyız.
-
Ellerinde sorun olan ark var.bunlar önemli gerçekten onlar uzaylı dil amk
-
Bence Can kırıca'ya Burda Nasıl Davranıyorsak Öyle Davranmalıyız =)) Farklılıkları Göstermeden Örneğin Bir Konuda Nasıl Sıkışdığımız zaman Burda Bir Konu Açıyorsak Yardım İstiyorsak Yardımlaşma Gösteriyorsak Buda Böyle Olmalı Sıradan Olmalı Açıkcası
Edit: Burda Rencide Edici Konuşmuyorum Yanlış Yerlere Çekmesinler....
Ayrıca Güzel Bir Konuyua Değinmişsin Teşekkürler Kardeşim
-
çok beğendim tebrik ettim teşekkür ettim beğendim konuyu
-
bayarbatuhan bunu yazdı:
-----------------------------
dumanemre bunu yazdı:
Aslında bu konu açılırken bile onların sizlerden yani sağlıklı gruptan olmadığını vurgular gibisiniz.. Tamam öyle bir niyetiniz olmadığını ve iyi niyet ile açmış olduğunuzu biliyorum ama ben engelli olarak değil "Ayrıcalıklı" olarak tanımlıyorum. Bu arada bütün bu engelleri oluşturan( biyolojik özelliklerden bahsetmiyorum) siz sağlıklı olan insanlar değil misiniz ?
-----------------------------onların sağlıklı gruptan olmadığını vurgulamak diye bişey olamaz onları sağlıksız grup diye ayırman bile kötü bişey bu konuyu açmamın tek sebebi bazı insanların engelli insanlara acıyarak yaklaşması ve benimde bunu görmem
onlara acınarak yaklaşılması onları üzüyor onların bizden hiç bi farkı yok onların acınıcak bir hali yok bunu anlatmaya çalışıyorum onları farklı gören insanlar için açılmış bi konu zaten bu
konuyu açtım ki en azından herkez birkere okusun ve uygulamaya çalışsın eminim yararlı olucaktır.
-----------------------------Hocam zaten iyi niyetli ve duyarlı olduğunuzu vurguladım ... Elbette ben sağlıksız diye ayırırken biyolojik durumlardan bahsettim... İnanın kendi tecrübelerimden biliyorum bizler daha bir inançla, daha bir azimle hayata sarılıyoruz..Etrafımızda sırf kırmamak için kem-küm edenleride görüyorum..... Abi yeri geldimi kıracaksın yok öyle lamıcimi .. İşte o zaman pozitif ayrımcılık uygulanmış olduğunuz hissedeceğiz
-
Bir arkadaşım var zorluklar karşısında hayattan yılmamış, insanlara saygı duyan, başarılarıyla kendine hayran bırakan, azimli, yürekli insan.
-
burakbet bunu yazdı:
çok beğendim tebrik ettim teşekkür ettim beğendim konuyu
-----------------------------ben teşekkür ederim asıl
-

-
nolanded bunu yazdı:

----------------------------- -
2.) Yardım etmeden önce yardım isteyip istemediğini sorun. İstek olmadan yardım etmeye kalkmayın.
3.) Kendinize göre yardım etmeye kalkmayın. Engelli kişinin sizi yönlendirmesine fırsat verin.
Güzel
-
tbr güzel kpnu