Erkek Çocuğunuz Eşcinsel Olmak İstese Ne Yapardınız?
-
ShockMan bunu yazdı:
-----------------------------Cinsel Tercihini Doğru Yönde yapması Anne Baba Eğitiminede Bağlıdır. Erkek Çocuğunu Kız Evladı Gibi yetiştirenler Sonra Dövünürler. Bırakın Tozda Toprakda Sürünsün keratalar, Erkek Olduklarını İçlerindeki Genler Haykırsın.
Genellikle Çocuklarının çok üstüne titreyen Ailelerde Rastlanılan, Yanlış Tercih sebepli Psikolojik Rahatsızlığın Genetik Yapıyı Bozmasından kaynaklandığı Belirtilir. Dolayısıyla Banyo Temizlik malzemelerinin bile etkisi olduğu belirtilmiş sede Sorunun Psikolojik Programlanmadan kaynaklandığı Pek Çok Bilen Çevrece belirtilmiştir.
Bu Bir Hastalıktır, Psikolojik başlayıp İleride Tedavisi güç Ruhsal Bozukluğa Ve Gen arızasına neden olmaktadır.
-----------------------------hocam orası öylede bi de diyorlar ki doğuştan oluyor.Şimdi kim haklı bu topluk doğuştan mı sonradan mı? :D
-
ats30 bunu yazdı:
-----------------------------ShockMan bunu yazdı:
-----------------------------Cinsel Tercihini Doğru Yönde yapması Anne Baba Eğitiminede Bağlıdır. Erkek Çocuğunu Kız Evladı Gibi yetiştirenler Sonra Dövünürler. Bırakın Tozda Toprakda Sürünsün keratalar, Erkek Olduklarını İçlerindeki Genler Haykırsın.
Genellikle Çocuklarının çok üstüne titreyen Ailelerde Rastlanılan, Yanlış Tercih sebepli Psikolojik Rahatsızlığın Genetik Yapıyı Bozmasından kaynaklandığı Belirtilir. Dolayısıyla Banyo Temizlik malzemelerinin bile etkisi olduğu belirtilmiş sede Sorunun Psikolojik Programlanmadan kaynaklandığı Pek Çok Bilen Çevrece belirtilmiştir.
Bu Bir Hastalıktır, Psikolojik başlayıp İleride Tedavisi güç Ruhsal Bozukluğa Ve Gen arızasına neden olmaktadır.
-----------------------------hocam orası öylede bi de diyorlar ki doğuştan oluyor.Şimdi kim haklı bu topluk doğuştan mı sonradan mı? :D
-----------------------------hoca sonradan olur bu bir psikolojik sorundur Genelde ergenlik dönemlerinde ve kendisini keşfetme dönemlerinde ortaya çıkar
-
Yeah bunu yazdı:
-----------------------------size progesteron hormonu verirsek memelerinizden süt geleceğini biliyor muydunuz ???
tamamen hormonsal olaylardır bunlar...
-----------------------------aktif gaylerin çükü de östrojen hormonuyla kalkıyo zaten evet :D
-
Ben bu işin bir hastalık olduğu kanaatindeyim. Bir insan hormonları diğer hemcinslerinden farklı doğabilir. Gerekli bir tedavi varsa uygularım, yoksa kendim çabalarım bazı şeylere. Ha! Eğer bu hormonlarını bahane edip olmayacak işler yapmışsa hiç anlattıklarımı okumadınız sanın. Direk vururum..
-
Damardan basardım androjen bir hormon (bknz. Testesteron) herkesten daha erkek olurdu :D
-
Branxian bunu yazdı:
-----------------------------Bizim arkadaşın kardeşi (erkek) başkalarına veriyormuş. Bunu bizim arkadaş öğrenince çocuğu dövdü , sövdü , ağzını burnunu kırdı ama yine çocuk vermeye devam etti.
Neyse en sonunda çekti bunu kenara sen hala vermek mi istiyorsun dedi.
Çocukta evet dövsende etsende ben böyleyim dedi.
Bizim arkadaşta tamam bekle ulan sana birini getiricem onada vericeksin falan diye bir konuşma geçti. Gitti hayvan gibi birini getirdi ama harbi hayvan :D
Neyse bak veriicekmisin eminmisin diye sordu tekrar çocuk vericem demiş. Adam bunu catır catır götürmüş. Ama harbi hayvan gibi götürmüş :D
Neyse sonra bizim arkadaş ertesi gün Gel şimdi seni başka yere götürücem dedi. 23 yaşında afet gibi bir hatuna götürdü ama hatunda hatun :D
Şimdide sen bununla ilişkiye gir dedi bakalım hangisi daha tatlı geliyor dedi. Neyse çocuk girdi etti. Çocuğun hoşuna gitmiş.
Geçen gördüm arkadaşı dedim noldu senin kardeş ne durumda dedim :D:D Bir sövmeye başladı. Hayrola dedim. Hem veriyor hemde mikiyor dedi :D
Yani kısacası herkesin kendi tercihi :D
-----------------------------ahahahahahaahahahh sonunun böle biticeni tahmin etmiyordum :D
-
Branxian bunu yazdı:
-----------------------------
Bizim arkadaşın kardeşi (erkek) başkalarına veriyormuş. Bunu bizim arkadaş öğrenince çocuğu dövdü , sövdü , ağzını burnunu kırdı ama yine çocuk vermeye devam etti.
Neyse en sonunda çekti bunu kenara sen hala vermek mi istiyorsun dedi.
Çocukta evet dövsende etsende ben böyleyim dedi.
Bizim arkadaşta tamam bekle ulan sana birini getiricem onada vericeksin falan diye bir konuşma geçti. Gitti hayvan gibi birini getirdi ama harbi hayvan :D
Neyse bak veriicekmisin eminmisin diye sordu tekrar çocuk vericem demiş. Adam bunu catır catır götürmüş. Ama harbi hayvan gibi götürmüş :D
Neyse sonra bizim arkadaş ertesi gün Gel şimdi seni başka yere götürücem dedi. 23 yaşında afet gibi bir hatuna götürdü ama hatunda hatun :D
Şimdide sen bununla ilişkiye gir dedi bakalım hangisi daha tatlı geliyor dedi. Neyse çocuk girdi etti. Çocuğun hoşuna gitmiş.
Geçen gördüm arkadaşı dedim noldu senin kardeş ne durumda dedim :D:D Bir sövmeye başladı. Hayrola dedim. Hem veriyor hemde mikiyor dedi :D
Yani kısacası herkesin kendi tercihi :D
-----------------------------"Large olmak" lafına yeni bir tanım.
Vay anasını, ne rahat insanlar var...
-
çok ilgi gördü bu konu :D ??
çocuğum gelir bana boyle bişi dese karıma gider bu çocuğu aldıralım derdm :D belki 1 şansımız fln daha vardır :D
-
önce; nerde hata yaptım diye düşünürüm. sonra çevirmeye çalışırım psikoloğa götürürm. kendim konuşurum. yine de vermesine mani olurum. Eşcinsel olduysa illa vericek diye bişi yok. Bakir yaşasın ömür boyu... ama bi arkadaşın 2 rus atıcan önüne kalıo mu topluk filan cümlesine bayıldım :D onu da denerim heralde :D
-
...
dönersen ıslık çal,
erkek çocuğunuz eşcinsel olmak isterse ne yapardınız,
türkiyenin ilk lezbiyen çifti
yeni açılcak konular şöyle gider...
broke back dağı,
kendinizi parmakladınızmı,
en yakın arkadaşınıza verdiniz mi.
Şarap için japon s.kin böyle yarak kürek konularla uğraşmayın, erkek adam attığını vurur tuttuğunu s.ker farklı şeyleri merak edin a.q. atalar ne demiş; ya meraktan ya yaraktan...